تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هركس به خدا و روز قيامت ايمان دارد، بايد سخن خير بگويد يا سكوت نمايد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871985759




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آیین دیدار مستند «حمید هما» به کارگردانی محمدعلی سجادی برگزار شد/ ما همیشه می‌میریم اما حاضریم


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:


آیین دیدار مستند «حمید هما» به کارگردانی محمدعلی سجادی برگزار شد/ ما همیشه می‌میریم اما حاضریم فرهنگ > ادبیات - سایت هنر و تجربه نوشت: پنجاه و سومین آیین دیدار فیلم‌های گروه هنر و تجربه، چهارشنبه شب ۱۳ آبان با نمایش مستند «حمید هما» به کارگردانی محمدعلی سجادی برگزار شد. این مراسم با حضور عوامل فیلم در موزه سینما برپا شد.


پس از برگزاری مراسم امضای پوستر و رفتن مهمانان به سالن نمایش فیلم، علیرضا غفاری که اجرای مراسم را برعهده داشت ابتدا از نقش هنر و تجربه در سینمای امروز گفت و توضیح داد که باتوجه به کمبود سالن‌های نمایش و تولید فیلم‌های زیاد در سینمای ایران، هنر و تجربه فرصت آن را فراهم کرده تا سینمادوستان فرصت دیدن آثار خاص را از دست ندهند. غفاری همچنین مستند «حمید هما» را یک اتفاق در سینمای پرتره خواند و از کمبود چنین فیلم‌هایی در تلویزیون ایران گلایه کرد. در ادامه او بیوگرافی کوتاهی از هما روستا و حمید سمندریان ارائه داد و ضمن اشاره به اینکه حدود سه نسل از بازیگران تئاتر و سینمای ایران به طور مستقیم شاگرد سمندریان بوده‌اند از محمد علی سجادی دعوت کرد تا به روی سن بیاید. سجادی از حاضرین اینگونه تشکر کرد: «ممنونم که دعوت حمید و هما را پذیرفتید و آمدید. به قول سمندریان، ما همیشه می‌میریم اما حاضریم». او در مورد چگونگی تولید «حمید هما» گفت: «قرار بود برای هما روستا نکوداشتی در جشنواره فجر برپا شود و از من دعوت شد تا فیلمی ۸ دقیقه‌ای به این بهانه از او بسازم که من هم خیلی استقبال کردم. هما روستا زمان ساخت فیلم با بیماری‌اش در حال جدال بود و تلاش می‌کرد تا آنرا شکست دهد. فیلم ما با هیچ ساخته شد و بی‌چیز است. ما هم زمان کمی برای فیلم‌برداری و رساندن کار داشتیم و حین ساخت فیلم خودم را به دست لحظه سپردم و از جوانها کمک گرفتم. حمید لبخنده هم به ما پیوست تا مصاحبه با هما روستا را انجام دهد. تلاش کردم تا فیلم طبیعی کارش جلو برود و رها باشد. دو نسخه هم از آن دارم که تدوینشان یک سال طول کشید. نسخه‌ای ۴ ساعته و با جزئیات از گفتگوها دارم که قابلیت برای پژوهش دارد. همینجا می‌گویم که بعد از این مستند، دو فیلم با حضور بیش از ۷۰ دانشجوی آموزشگاه حمید سمندریان ساخته‌ام.» در ادامه غفاری به اهمیت سینمای پرتره اشاره کرد. او در مورد ساخته نشدن فیلم در مورد اشخاص مهم هنری هشدار داد و گفت که در غیر اینصورت ۲۰ سال دیگر ما تصویری از مفاخر خود نداریم تا به نسل‌های بعدی معرفی کنیم. قبل از نمایش فیلم سجادی از حمید لبخنده، آرمان فیاض و آرش خزایی(تصویربرداران) و سامان شهامت (صدابردار) دعوت کرد تا روی سن بیایند. لبخنده سجادی را متخصصی خطاب کرد که بلد است از هیچ، فیلم بسازد. واروژ کریم مسیحی، آهو خردمند، مهدی میامی، مجتبی راعی، محمدرضا هنرمند، محمد بزرگ‌نیا، حمید لبخنده و …. از مهمانان سرشناس حاضر در این مراسم بودند. مستند «حمید هما» به زندگی و آثار حمید سمندریان و همسرش هما روستا می‌پردازد و تولید سال ۹۲ است.

۵۷۲۴۴

کلید واژه ها: کارگردانان سینمای ایران - سینمای ایران -




پنجشنبه 14 آبان 1394 - 19:43:03





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 83]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن