واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
بارش جانوران از آسمان، پدیده ای عجیب اما واقعی+تصاویر
روز نو : شاید شما هم در خصوص بارش برخی موجودات از آسمان، داستان ها و حتی وقایع حقیقی ای را شنیده باشید. اما به واقع دلیل بارش اشیاء و موجودات از آسمان همانند بارشهای طبیعی باران بر زمین می تواند توجیه علمی داشته باشد و یا یک رویداد ماورائی است؟
براساس اسناد و گزارشات موجود، در گذشته های دور هم، چنین پدیده هایی رخ داده اند؛ مثلا از دوران باستان و قرون وسطی، شواهدی به جا مانده که نشان می دهند مردم نمونه هایی از سقوط موش ها، ماهی ها و حتی قورباغه ها را مشاهده وگزارش کرده اند. البته شاید در گذشته با توجه به دانش آنروز برای اکثر این پدیده ها توجیهی جز نزول بلایای طبیعی و یا یک رخداد ماورائی، نداشتند اما امروز محققان و دانشمندان فرضیه های جالبی را در خصوص این پدیده عجیب عنوان می کنند.
باران قورباغه
یکی از فرضیه ها که از سوی دانشمندان زیادی مورد توجه قرار گرفته و منطقی و معتبر به نظر می رسد این است که بادها و توفان های قوی ای که از روی رودخانه ها، دریاها و اقیانوس ها عبور می کنند، هنگام عبور تعدادی از این موجودات مثل ماهی ها و قورباغه ها را هم از زیستگاه شان بلند کرده و تا مسافت زیادی با خود حمل می کنند تا اینکه در منطقه ای در کیلومترها آن طرف تر، وقتی از شدتشان کاسته شد، آنها را روی زمین می اندازند.
آندره آمپر، فیزیکدان فرانسوی یکی از طرفداران این نظریه و جزو اولین دانشمندانی بود که به ذکر دلایلی برای پدیده باران حیوانات پرداخت. او سعی کرد دلایل قابل توجهی برای بارش باران قورباغه مطرح کند البته، بعدها نظریه های او توسط دانشمندان دیگر اصلاح شد.
اما در مورد باران پرندگان چه؟! به عقیده این فیزیکدان فرانسوی برای این پدیده هم می توان این توجیه را آورد که وقتی توفان به دسته ای ازپرندگان برخورد می کند مخصوصا زمانی که آنها دردسته های بزرگ در حال مهاجرت هستند، آنها را با خود تا فاصله های زیاد حمل می کند.
به دلیل قدرت زیاد توفان طبیعی است که پرنده ها گیج می شوند و وقتی که در منطقه ای از قدرت توفان کم می شود این پرنده ها که هنوز زنده هستند اما گیج شده اند و توانایی پرواز کردن و حفظ تعادلشان در آسمان را ندارند، به روی زمین سقوط می کنند.
به رغم اینکه احتمال وقوع چنین پدیده ای توسط باران ها و توفان های شدید دور از ذهن نیست اما هنوز این فرضیه به صورت علمی ثابت نشده است یا توسط شاهدان عینی مورد تایید قرار نگرفته است.
باران کرم در آمریکا
بارش حیواناتی نظیر ماهی، قورباغه، عنکبوت، پرندگان، مار و سایر حیوانات دریایی در طی قرون گذشته گزارش شده است. بارش عنکبوت در سال 2007 در شهر سالتای آرژانتین، بارش قورباغه در سال ۲۰۰۸ در چین پس از زلزله سیچوان و بارش ماهی در سال ۲۰۱۰ در شهر کوچک لاجامانو در استرالیا از نمونههای اخیر این پدیده هستند.
با تمام این تفاسیر، در تعدادی از گزارش های ثبت شده از بارش حیوانات از آسمان، نه تنها خبری از باد و توفان های شدید نبوده بلکه این اتفاق در هوایی خوب و کاملا صاف رخ داده است!!
بارش عنکبوت در سال 2007 شهر سالتا، آرژانتین – عکس از Christian Oneto Gaona
این پدیده جالب و در عین حال ترسناک دستاویز هنرمندان بسیاری در خلق آثار هنری شده است. هاروکی موراکامی نویسنده سرشناس ژاپنی که آثارش شهرت جهانی دارد در کتاب "کافکا در ساحل" از این پدیده استفاده کرده است. بارش قورباغه در فیلم مگنولیا به کارگردانی "پاول توماس اندرسون" و بارش ماهی در مجموعه تلویزیونی فارگو از مثالهای این پدیده در فیلم و سریال هستند.
حدود ۱۰۰ سال یا حتی بیشتر است که هر ساله شهر یورو در هندوراس آب و هوای عجیب و غریبی را تجربه می کند. پدیده بارش ماهی از آسمان که در هندوراس به "Lluvia de Peces” معروف است و به طور معمول هر ساله در ماه می یا ژوئن رخ می دهد. رویداد آب و هوایی که در آن پس از رعد و برقی شدید هزاران ماهی از آسمان بر روی خیابان های شهر می بارند.
بارش ماهی از آسمان یا بارش حیوانی به عنوان پدیده ای که از کشور های مختلف جهان گزارش شده است شناخته می شود. اما دلایل کافی علمی برای اینکه این پدیده چرا رخ می دهد و فاصله بین دو بارش چقدر است وجود ندارد.
بارش باران ماهی در منطقه یورو در هندوراس
به هر حال اگر در زمانی یا مکانی خاص با این پدیده نادر روبرو شدید مراقب خود باشید ولی نهراسید، چرا که آنچه میبینید یک پدیده هواشناسی است و نشانه پایان دنیا نیست!
تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۳۹۴ - ۱۸:۵۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: روز نو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 267]