واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۱ آبان ۱۳۹۴ (۱۵:۲۹ب.ظ)
بررسي طرح احياي مسجد جامع اروميه موج - دومين جلسه بررسي طرح احياي مسجد جامع اروميه برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري موج، دومين جلسه بررسي طرح احياي مسجد جامع اروميه در محل اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان آذربايجان غربي برگزار شد.
براساس اين گزارش در اين جلسه که با حضور کارشناسان مختلف از ادارات و دستگاههاي دولتي وبخش خصوصي برگزار شد؛ محمد فتحي معاون ميراث فرهنگي استان ضمن قدرداني از حسن توجه نماينده محترم ولي فقيه در استان به اين موضوع گفت: اولين جلسه اين طرح با حضور مسئولين محترم در حضور حجت الاسلام والمسلمين مهدي قريشي نماينده محترم ولي فقيه در استان و امام جمعه اروميه با هدف امکان احياء مجدد مسجد جامع برگزار شد که خوشبختانه با نظر مساعد امام جمعه محترم جلب شد.
وي امکان احياء مسجد جامع را منوط به همدلي و همکاري تمامي دستگاههاي ذيربط عنوان کرد و افزود: بافت تاريخي مسجد جامع به نحوي است که عمليات احياء آن با در نظر گرفتن شکل تاريخي آن و با دقت و حساسيت خاصي صورت گيرد و در اين امر از تخصص مشاورين و سرمايه گذاران خبره کمک گرفتهايم.
جليل جباري مدير کل اداره ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان آذربايجان غربي نيز پس از استماع نظرات حاضرين گفت: يکي از آرزوهاي ديرينه مردم اروميه بهويژه افرادي که چهره قديمي مسجد جامع اروميه را در ذهن خود دارند اين است که مسجد جامع به طرح قديمي خود بازگشته و احيا شود.
وي حمايت نماينده ولي فقيه در استان را از اين موضوع بسيار مهم ارزيابي کرد و افزود: مساعدت و موافقت امام جمعه محترم اروميه با طرح احياي مسجد جامع اميد بخش بوده و سعي داريم توسط سرمايه گذار علاقهمند احياي مسجد جامع را آغاز کنيم.
جباري با اشاره به ثبت مسجد جامع اروميه در فهرست آثار ملي اضافه کرد: در صورت موفقيت و تصويب اين طرح؛ بايستي طرح نهايي را بديل آنکه مسجد جامع از آثار ثبت شده در فهرست آثار ملي است به سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري کشور ارسال کنيم و مطمئناً پيگيرخواهيم شد تا بتوانيم موافقت سازمان متبوع را براي احياي مجدد اين مسجد جلب نماييم.
در ادامه جلسه طرح اوليه احياي مسجد جامع اروميه و بازگرداندن آن به فرم اوليه که توسط مشاور ارائه گرديد بررسي شده و کليات آن توسط اعضاي حاضر در جلسه به تصويب رسيد.
گفتني است مسجد جامع اروميه يکي از آثار کم نظير معماري مربوط به دورههاي سلجوقي، ايلخاني، زنديه و قاجاريه بوده و درسال 1314 هجري شمسي به شماره 243 در فهرست آثار ملي به ثبت رسيده است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]