واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۶ آبان ۱۳۹۴ (۱۴:۳۹ب.ظ)
همکاري پژوهشگاه علوم انساني با مدرسه مطالعات عالي فرانسه موج-پژوهشگاه علوم انساني و مطالعات فرهنگي با مدرسه مطالعات عالي فرانسه تفاهم نامه همکاري امضا کرد.
به گزارش خبرگزاري موج، حسينعلي قبادي سرپرست پژوهشگاه علوم انساني و مطالعات فرهنگي گفت: اين جلسه فرصتي مناسب براي گسترش همکاريهاي علمي و فکري ميان دو موسسه است؛ زيرا زمينه رشد و تعالي فرهنگ انساني در سطح بين المللي را فراهم ميکند.
وي سياستهاي وزارت علوم در زمينه گسترش همکاريهاي علمي در حوزه بين المللي و استقبال قابل توجه مراکز و مؤسسات پژوهشي و آموزشي از اين سياستها را زمينه ساز رشد همکاريهاي علمي و پژوهشي عنوان کرد.
قبادي گفتوگوي ميان فرهنگها را يکي از مهمترين خدمات به جامعه بشري دانست و افزود: گفت و گو و تبادل فرهنگها در کشور ما از ريشههاي تاريخي و تمدني برخوردار است که با واکاوي تاريخ و تمدن ايران ميتوان دريافت ايرانيان هميشه در استقرار صلح در جهان پيش قدم بودند.
وي با اشاره به توانايي و ظرفيتهاي پژوهشگاه علومانساني و مطالعات فرهنگي، آمادگي اين موسسه را براي همکاريهاي علمي و بين المللي با مراکز علمي جهان اعلام کرد.
در ادامه پروفسور هوبرت رئيس مدرسه عالي پاريس همکاري با پژوهشگاه علوم انساني و مطالعات فرهنگي را فرصتي مغتنم براي توسعه همکاريهاي پژوهشي با ايران دانست و بر اين بارو است که تبادل استاد و دانشجو در حوزههاي مختلف علوم انساني ميتواند در مسير اين همکاري، بسيار مثمرثمر باشد.
وي ضمن معرفي مدرسه عالي پاريس به عنوان يکي از مراکز مهم ايرانشناسي گفت: اين موسسه در سال ۱۸۶۸ ميلادي در زمان ناپلئون سوم تأسيس شد و يکي از معتبرترين مؤسسات در فرانسه و جهان است.
رئيس مدرسه عالي پاريس با بيان اين که در اين موسسه کسب تجربه عملي دانشجويان در امر پژوهش در کنار مباني نظري و کاربردي علوم مورد تاکيد است، گفت: مدرسه مطالعات عالي پاريس زير مجموعهاي از مجموعه دانشگاهي «علوم و ادب پاريس» است که در سال ۲۰۱۰ ميلادي از تجميع ۲۵ دانشگاه معتبر شگل گرفته و در اين مرکز تلاش ميشود تا در حوزه علوم انساني مفاهيم نويني عرضه و از علوم انساني و پيشبرد آن حمايت شود.
وي افزود: اين مدرسه از نظر مطالعات ايرانشناسي از مهمترين مراکز ايرانشناسي در فرانسه و جهان است و هم اکنون ۱۱ کرسي در خصوص زبانهاي ايراني، فرهنگ و اديان ايران باستان و ايران اسلامي را به خود اختصاص داده است.
گفتني است؛ در اين مدرسه کرسيهاي اسلام معاصر، تفسير و الهيات تشيع، عرفان اسلامي، باستانشناسي، فقه و عقايد اسلامي تا قرن هشتم، فلسفه اسلامي، تاريخ و زبانشناسي تاريخي ايران باستان، مطالعات گنوسي، زبانشناسي هند و اروپايي، اديان ايران باستان و دنياي عيلام و هخامنشي وجود دارد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]