تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 8 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):يك حديث بفهمى بهتر است از آن كه هزار حديث [نفهميده] نقل كنى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1813021442




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عصبانیت باعث مرگ شود؟


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: عصبانیت باعث مرگ شود؟
عصبانیت یک واکنش طبیعی است به شرطی که بتوانیم آن را کنترل کرد. افرادی که نمی توانند خشم و عصبانیت خود را کنترل کنند در زندگی ، محل کار و جامعه به مشکل می خوردند.
به گزارش نامه نیوز، دکتر چارلز اسپیلبرگر، روانشناس معتقد است عصبانیت یک حالت احساسی است و شدت آن از ناراحتی جزیی تا جنون می تواند تغییر کند. عصبانیت مانند سایر احساسات روانی و بیولوژی فرد را تحت تاثیر قرارمی دهد. با افزایش عصبانیت، ضربان قلب و فشارخون بالا می رود و سطح هورمون های انرژی، آدرنالین افزایش پیدا می کند می تواند مشکلات داخلی و خارجی زیادی را در بدن ایجاد کند. عصبانیت یک واکنش طبیعی و تطبیقی در برابر تهدیدها و نگرانی ها است .ممکن است عصبانیت به دلیل فکر و خیال بیش از حد در باره مشکلات شخصی ایجاد شود.اما جالب است بدانید این عصبانیت ها ممکن است باعث مرگ افراد شود.
 
عصبانی شدن می تواند مرگ و میر زودرس را تا حد زیادی افزایش دهد. مطالعات جدید درباره مردان نشان داده است:عصبانی شدن در صف ها ، خشمگین شدن در ترافیک، واقعا ممکن است باعث مرگ شما شود، حتی اگر شما یک مرد باشید.
 
دانشگاه ایالتی آیووا طی تحقیقات خود دراین هفته ، 1307 نفر از مردان را نزدیک 40 سال مورد بررسی قرار داد. کسانی که در درصد عصبانیتشان حدود 25٪ درصد است، 1.57 برابر بیشتر از سایرین در معرض خطر مرگ زودرس قرار می گیرند.
 
در سال 1968-1972 میزان خشم افراد در یک سوال ساده اندازه گیری شد : " آیا شما عصبانی به راحتی عصبانی می شوید؟"
 
اغلب شرکت کنندگان پاسخ مثبت دادند . نتایج این موضوع ،ریسک مرگ و میر زودرس را بیشتر می کرد.این عصبانیت ها ممکن است حتی ناشی از استرس درآمد در محل کار ، نگرانی از وضعیت تاهل و سیگار کشیدن و دیگر موارد کوچک و بزرگی که بر مرگ و میر زودرس اثر می گذارد.
 
در ابتدا متوسط سن مردان در این مطالعه کمتر از 30 سال بود، اما اثرات این عصبانیت در افزایش مرگ و میر تا 35 سال بعد دیده شد.
 
این مطالعه تاثیر صفات شخصیتی و اندیشه آنها را بر مرگ و میر بررسی کرد و در مراحل بالاتر به شناخت توانایی های ذهنی و انجام آنها پرداخت و دریافت افراد با محافظه کاری به این سوال پاسخ می دهند. اگرمردم در این مطالعه محافظه کار باشند ، پاسخ آنها مورد قبول واقع نمی شود در نتیجه ریسک مرگ و میر افزایش بیشتری پیدا می کند.
 
اما راه حل چیست؟
 
آملیا کاراکر، نویسنده در این باره می گوید: این موضوع تنها در مورد عصبانی بودن برای مدت طولانی نیست، به احتمال زیاد به طور مداوم این افراد عصبانی بوده اند. این عصبانیت برای یک بعدازظهر و یا حتی یک سال منطقی است. افراد باید خشم گذرا را کنترل کنند و استعداد غلبه بر خشم و عصبانیت خود را داشته باشند.
 
تصور دشواری نیست بدانید چگونه عصبانیت به طور مداوم باعث افزایش تپش قلب و فشار خون می شود و در مدت زمان طولانی، قلب را تحت فشار قرار می دهد.
 
روانشناسان طی مطالعات انجام شده گروهی متشکل از3873 نفر مردان و زنان را مورد بررسی بررسی قرار دادند . نتایج این مطالعات نشان داده است که خشم و خصومت در مردان ، خطر ابتلا به فیبریلاسیون دهلیزی را افزایش می دهد و باعث تپش غیر طبیعی قلبی می شود. البته ، برخی از مطالعات نشان می دهد که سرکوب خشم می تواند فشار خون و بیماری های قلبی را افزایش دهد ، به خصوص زمانی که مردم احساس می کنند که با آنها ناعادلانه رفتار شده است.
 
پس در جواب این سوال که آیا خشم بر سلامتی تاثیر می گذارد؟ می توان گفت؛ بله، شاید. در صورتی که این عصبانیت بیشتر اوقات و با سرعت اتفاق بیفتد.
 
کاراکر در این باره می گوید : مطالعات انجام شده نکات دقیق و ظریفی در مورد خشم را در خود ندارد، تنها یک سوال، به عنوان معیار اندازه گیری خشم انتخاب شده است.
 
اما عصبانی شدن برخی موارد به شرطی که آسیبی به فرد وارد نشود، می تواند مفید واقع شود. تحقیقات قابل توجهی در تاثیر ژنتیک بر خشم وجود دارد اما به نظر می رسد که واکنش سریع در عصبانیت ممکن است به کسانی در اختلافات به نادرست مورد قضاوت قرار می گیرند، صدمه وارد کند.


منبع: خبرآنلاین


۲۷ مهر ۱۳۹۴ - ۲۰:۱۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن