واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: راهنماي سياسي اشتباه بزنيد جامعه را به خطا ميبريد
رئيسجمهوري وضعيت ترافيك را علامتي بر قانونگرايي جامعه توصيف كرد و گفت: از نظم ترافيكي بايد به نظم اجتماعي و سياسي برسيم...
رئيسجمهوري وضعيت ترافيك را علامتي بر قانونگرايي جامعه توصيف كرد و گفت: از نظم ترافيكي بايد به نظم اجتماعي و سياسي برسيم. اگر در جامعه سياسي كسي راهنماي اشتباهي بزند جامعه را به خطا وادار ميكند.
حجتالاسلام و المسلمين حسن روحاني صبح روز گذشته در همايش طلايهداران فرهنگ ترافيك كه در سالن 12 هزار نفري آزادي برگزار شد، افزود: در جامعه سياسي هم اگر كسي راهنما را اشتباه بزند جامعه را به خطار وادار ميكند. اگر كسي در يك مسيري كه نبايد دور بزند، دور بزند خسارت براي خود و همه خودروهاي اطراف ايجاد ميكند.
رئيسجمهوري در ادامه مقررات رانندگي را به رعايت مقررات در جامعه تشبيه كرد و گفت: در جامعه هم كسي بخواهد قانون را دور بزند همين گونه است. ما بايد از نظم ترافيكي به نظم سياسي و اجتماعي برسيم.
وي افزود: امروز روز بسيار خوبي براي من به ويژه پليس غيور كشور است زيرا اين مراسم هم، همزمان با هفته پليس و نيروي انتظامي است و نيز هفتههاي آغاز تحصيل شما در مدارس است. روحاني اظهار داشت: كار بزرگي كه دانشآموزان، نوجوانان و جوانان عزيز ما در اين امر مهم به عنوان همياران پليس انجام ميدهند، حاكي از آن است كه براي حل معضل ترافيك از فرهنگ سازي، كمك و مشاركت مردم به ويژه دانشآموزان عزيز استفاده كنيم.
رئيسجمهوري با بيان اينكه نظم ترافيكي در خيابانها به مفهوم اجراي قانون است، ادامه داد: اگر امروز در خيابانها مقررات راهنمايي و رانندگي را مراعات كنيم به معناي آن است كه مردم و شهروندان ايراني به قانون احترام ميگذارند و قانون گرا هستند.
خيابانها ميتوانند مظهر تمدن ايراني باشند
روحاني گفت: آنهايي كه از خارج وارد كشور ميشوند نخستين علامتي كه از مردم ميبينند، وضع ترافيك شهرهاي ما است. اگر وضع ترافيك شهرها منظم و در چارچوب قانون باشد آن را علامتي بر قانونگرايي تلقي ميكنند. وي تأكيد كرد: بنابراين خيابانهاي ما ميتواند آيينه و مظهري از تمدن ايراني باشد. اينكه در طول سال گذشته توانستيم حوادث ترافيكي را كاهش دهيم به طور طبيعي خسارات جاني و مالي نيز كاهش مييابد. رئيس شوراي عالي انقلاب فرهنگي اضافه كرد: در سال 84 بيش از 27 هزار نفر به خاطر تصادفات رانندگي كشته شدهاند اما در سال 93 اين رقم به 16هزار و 800 نفر كاهش يافت كه به معناي نظمپذيري جامعه ما و كمك همه مردم در اين امر مهم است. روحاني يادآور شد: هر كجا مردم و جوانان و نوجوانان به صحنه آمدند ما موفق و پيروز بوديم.
وي تصريح كرد: آموزش و پرورش و دانشآموزان عزيز نه تنها در امر ترافيك، بلكه در همه امور مهم اجتماعي از جمله محيط زيست بايد به دولت، جامعه و شهروندان كمك كنند.
روحاني توضيح داد: اگر بخواهيم وضع ترافيك قابل قبولي داشته باشيم البته كه بايد جاده و خودروهاي ما استاندارد باشد اما اگر هم همه چيز درست باشد و نيروي انساني كه ميخواهد از اين خودرو استفاده كند به مقررات پايبند نباشد، باز هم شاهد حوادث تلخ خواهيم بود، بنابراين ريشه مسائل فرهنگ است و فرهنگ مهمترين موضوع است.
رئيسجمهوري ادامه داد: همه بايد در زندگي اجتماعي و سياسي خود ياد بگيريم كه اگر ميخواهيم به چپ برويم راهنماي چپ بزنيم اما اگر به عكس عمل كنيم، راهنماي راست بزنيم و به چپ حركت كنيم فاجعه آفريديم.
وي خطاب به دانشآموزان هميار پليس اظهار داشت: كاري كه شما انجام ميدهيد، دعوت پدران و مادران خود به نظم و قانون است كه هم باعث حفظ جان شما، آنها و هم كمك به بسياري از مسائل همچون پليس، بهداشت و درمان و آينده زندگي شما ميشود. وي با تأكيد بر اين نكته كه بايد در همه امور اجتماعي و سياسي جامعه يار يكديگر باشيم، ادامه داد: بايد بتوانيم كنار هم قرار بگيريم و با ارتقاي فرهنگ افتخار كنيم كه قانونگرا هستيم و قانونگريز نيستيم.
رئيس دولت يازدهم با بيان اينكه بينظمي ترافيكي، هم وقت مردم را تلف و هم آلودگي محيط ز يستي ايجاد ميكند، اضافه كرد: ما بايد نظم را در خيابانها به عنوان يك نظم نمونه كه توصيه اسلام و قرآن است، سامان دهيم تا شاهد زندگي بانشاط و سلامت باشيم.
منبع : روزنامه جوان
تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۳۹۴ - ۲۰:۰۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]