تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 7 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):ارزش چهار چيز را جز چهار گروه نمى‏شناسند : جوانى را جز پيران، آسايش را جز گرفتاران...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834573450




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

گلایه یک کارگردان از باندبازی در سینما


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: گلایه یک کارگردان از باندبازی در سینما
یدالله صمدی کارگردان پیشکسوت سینمای ایران به مقوله باندبازی و ورود افراد غیر متخصص در سینمای این روز‌ها پرداخت.
باشگاه خبرنگاران: یدالله صمدی کارگردان سینما، در خصوص موضوع و حرف اصلی آخرین اثر سینمایی‌اش یعنی «پدر آن دیگری» گفت: فیلمنامه‌ این فیلم اقتباس ادبی از یک رمان مشهور و پرفروش است که ما از آن برای ساخت فیلم سینمایی استفاده کردیم و حرف اصلی فیلم حرف بنیاد و استحکام خانواده است و همه رفتاری که می‌تواند منجر به ناهنجاری‌ در خانواده شود، اعم از بی‌تفاوتی بین اعضای خانواده نسبت به هم و نسبت به فرزندان و تبعیض میان فرزندان.

وی افزود: نظیر بحثی که در فیلم «پدر آن دیگری» به آن پرداختیم تا الان نبوده و این فیلم توانسته بدون شعار و با جذابیت و به سادگی حرفش را بزند.

صمدی در خصوص حال و هوای این روز‌های سینمای ایران و مقایسه با دهه ۶۰ و ۷۰ اظهار داشت: در واقع رسیدن به آن نقطه کار ساده‌ای نیست و با نهایت احترام و معذرت‌خواهی از همه همکاران می‌گویم که ای کاش به اینجا نمی‌رسید که متأسفانه تا سر خود را در سینما برمی‌گردانیم، باندبازی و دسته و گروه می‌بینیم و وجه تمایزی بین کسانی که در این گروه‌ها هستند و کسانی که نیستند قائل شده است و این موضوع برای سینما اصلاً‌ درست و زیبا نیست.

وی ادامه داد: من می‌گویم آن چیزی که در سینما تحت عنوان تسهیلات، امکانات و حمایت‌ها وجود دارد، باید به طرز منصفانه‌ای بین همه تقسیم شود. البته استثناً در یک سری موارد می‌توان بین افرادی که فیلمساز خوبی هستند و به خاطر نتیجه و بازخورد خوب کارشان همیشه زبانزد هستند، فاصله‌گذاری کرد.

این کارگردان عنوان کرد: بحث دیگر مقوله سوژه و فیلمنامه است که باید در این خصوص شورا و گروهی تشکیل داد و به طور جدی، قوی و بی‌طرف به آن پرداخت، این است که روی سوژه‌ها مکث بسیاری کرد و دست از ساخت سوژه‌های تکراری و پشت سر هم کشید. چون سینما به تنوع نیاز دارد.

وی افزود: در فرهنگ، اقوام و ادبیات ما قصه و داستان‌های فراوانی وجود دارد که می‌توان از طریق آن‌ها سال‌های متمادی پرده و مخاطب سینما را تأمین کرد و پویایی سینما را دید.

صمدی تصریح کرد: خود من حدود ۳۰ سال است که به کار فیلم‌سازی مشغولم و طی این مدت فقط ۱۳ فیلم ساختم. در صورتی که می‌توانستم حداقل سالی دو فیلم بسازم؛ یعنی ۶۰ فیلم طی ۳۰ سال، اما با کمی تأمل می‌توان فهمید که باید دست از کمیت برداشت و به کیفیت پرداخت، این موضوع مختص من نیست بلکه تمام پیشکسوت‌ها، اساتید بنده و توانا‌ترها و با تجربه‌های سینما نیز به همین شکل با فیلم‌سازی برخورد می‌کنند.

این کارگردان عنوان کرد: با همه تفاسیر من امید زیادی به جوان‌ها دارم. جوان‌هایی که با فکر‌های خوب به سینما ورود پیدا کردند و خوب است که این فکر‌ها بدون آلایش وارد شوند و کار کنند چون آینده سینما دست جوان‌ها است کسانی که باید حمایت شوند؛ البته به این شرط که قصه‌ها و فیلمنامه‌های آن‌ها خوب و تأثیرگذار باشد.

وی افزود: جوان‌های تازه کار و با استعدادی که قصد ورود به سینما دارند، باید توجه کنند که سیاه‌نمایی در فیلم‌ها به جایی نمی‌رسد؛ مگر در آن غرض نباشد، باید بدانند بیان بدی‌ها و کاستی‌ها در فیلم بد نیست به شرط اینکه در آن غرض، سیاسی بازی و سیاسی کاری نباشد.

صمدی در پایان خاطرنشان کرد: به این نتیجه می‌رسیم که با قصه فیلم‌نامه خوب، دلی و دلسوزانه و با بیان حقیقت‌های جامعه در آن بدون غرض‌ورزی و سیاه‌نمایی می‌توان به فیلمی جذاب و دیدنی رسید، فیلمی که می‌تواند مخاطب را به سینما بکشاند و در پی آن باعث رونق در پویایی و پیشرفت سینما خواهد شد.





تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن