تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نماز قلعه و دژ محکمی است که نمازگزار را از حملات شیطان نگاه می دارد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868929364




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

«چرخ»، «صد برگ» و «نقد شعر» امشب به شبکه چهار می آیند


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
«چرخ»، «صد برگ» و «نقد شعر» امشب به شبکه چهار می آیند

چرخ


شناسهٔ خبر: 2931538 - یکشنبه ۱۲ مهر ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۰
هنر > رادیو و تلویزیون

برنامه های تلویزیونی «چرخ»، «صد برگ» و «نقد شعر» با سه رویکرد علمی، اجتماعی و ادبی روی آنتن شبکه چهار سیما می روند. به گزارش خبرگزاری مهر، برنامه «چرخ» با نگاهی به سپهر دانش در جهانِ امروز و با هدف ترویج علم و داشتن تفکر علمی، امشب به استقبال جوایز علمی نوبل می رود. این برنامه هر شب ساعت ۱۹ با اجرای سیاوش صفاریان پور و به کارگردانی فواد صفاریان پور به مخاطبان عرضه می شود. در برنامه پیش رو همراه با رضا منصوری عضو هیات علمی دانشگاه شریف به نقش و تاثیر جوایزی چون نوبل برای تکریم دانشمندان و حوادث مهم علمی جهان پرداخته می شود. همچنین در بخش دوم برنامه امشب همراه با مهدی صارمی فر درباره «ایگ نوبل» گفتگو خواهد شد. «ایگ نوبل» سوی دیگر جوایز علمی جهان است که مشابه تمشک طلایی محسوب می شود. گفتگوی اول جدی و گفتگوی دوم جالب و همراه با شوخی های جذاب درباره پروژه های عجیب علمی است. برنامه «چرخ» از فردا تا چهار شنبه برگزیدگان جوایز نوبل پزشکی، فیزیک و شیمی را معرفی خواهد کرد. امشب به تماشای برگ دوم «صد برگ» می نشینیم  برنامه تلویزیونى «صد برگ» به تهیه کنندگى و کارگردانى مشترک منصور ضابطیان و محمد صوفى، هر شب ساعت ۲۱ روى آنتن شبکه چهار سیما می رود. در این مجله شبانه موضوعات مختلفى چون ادبیات، روانشناسى، تربیت، تاریخ، فرهنگ عامه و گردشگرى مورد نقد و بررسی قرار می گیرد. در برنامه پیش رو احسان كمالي كه جايزه بزرگ مسابقه عكاسی انسانيت (هويت ملي) را در كشور چين دریافت کرده است حضور دارد و درباره این رویداد مهم اجتماعی گفتگو  می‌کند. همچنین امير الهامی نیز دیگر میهمان این برنامه است و درباره آينه در فرهنگ ايراني مباحثی را مطرح می کند. مستند هاى جذاب، گزارش هایى با حال و هواى متفاوت، شعرخوانى، مرور بهترین رمان هاى دنیا و نماهنگ هاى متنوع از دیگر بخش هاى این برنامه است. امشب «نقد شعر» کلید می خورد برنامه «نقد شعر» که از امشب ساعت ۲۳ روی آنتن شبکه دانایی می رود، موضوعات مختلفی همچون شعرخوانی علی سلیمانی درباره فاجعه منا را دارد. اولین قسمت برنامه «نقد شعر» که به تهیه کنندگی کوروش انصاری و اجرای سعید بیابانکی از امشب روی آنتن می رود موضوعاتی نظیر ادبیات و بررسی شعر معاصر را در بر می گیرد. در برنامه پیش رو با توجه به برگزاری کنگره بزرگداشت مهدی اخوان ثالث در استان یزد، اشعار این شاعر نامدار مورد مداقه قرار می گیرد. در نقد شعر دکتر عبدالحمید ضیایی و دکتر بهرام پروین گنابادی حضور خواهند داشت و درباره موضوع برنامه گفتگو می کنند. برنامه «نقد ۴» که هر شب به پخش یکی از موضوعات هنری از قبیل شعر، تئاتر، سینما، هنرهای تجسمی و معماری اختصاص دارد، امشب نیز معرفی تازه‌های نشر در زمینه شعر، بررسی کارنامه شاعر، معرفی شاعران جوان را در دستور کار خود قرار داده است.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 188]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سینما و تلویزیون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن