تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):آن که در کاری که نافرمانی خداست بکوشد امیدش را از دست می دهد و ن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816777530




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فستیوال موسیقی تهران فرصت مغتنمی برای موسیقی جدی است


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: فستیوال موسیقی تهران فرصت مغتنمی برای موسیقی جدی است
به نظر من فستیوال موسیقی تهران فرصت مغتنمی است برای مقوله موسیقی جدی تا یک جریان‌سازی هنری و یک حرکت و نشاطی را در سطح جامعه ایجاد کند.



به گزارش خبرنگار حوزه موسیقی گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از ستاد خبری جشن خانه موسیقی؛ محمد معتمدی، خواننده ارکستر ملی ایران در گفتگو با ستاد خبری جشن خانه موسیقی، گفت: فستیوال موسیقی تهران از آنجایی که در وهله اول یک فستیوال موسیقی و هنری است و  همچنین یک اتفاق جدیدی بود که در سال گذشته پایه گذاری شد، به نظرم فرصت مغتنمی است برای مقوله موسیقی و مخصوصا موسیقی جدی که یک جریان‌سازی و یک حرکت و نشاطی را به موسیقی ما در سطح جامعه اضافه کند.


وی افزود: همان طور که می‌دانید در کشورهای مختلف و کشورهای پیشرفته سازمان‌هایی مثل شهرداری‌ها موظف هستند که حداقل هفته‌ای یک فستیوال موسیقی یا یک فستیوال هنری در شهر داشته باشند که روحیه  زندگی و نشاط را در آن شهر بتوانند به مردم هدیه کنند، ولی جای اینطور برنامه‌ها در کشور ما خالی است. با توجه به نسبت اتفاقات تلخ و مشکلات اقتصادی و اجتماعی که در کشور ما وجود دارد به شدت ما دچار فقر این گونه فستیوال‌ها و اینگونه مراسم‌ها هستیم و این باعث شده که میانگین روحیه جامعه رو به افسرگی، انزوا و گوشه گیری برود از این رو طبیعتا این فستیوال یک نمونه‌ای است از نمونه‌های بسیار زیادی که می‌تواند در جامعه ما وجود داشته باشد.


محمد معتمدی درباره همکاری خود با ارکستر ملی در این فستیوال موسیقی، اظهار کرد: ارکستر ملی به اعتقاد من یک ژانر اصیل در موسیقی ماست و خود من شخصا روی این ژانر و این نوع موسیقی تعصب دارم کما اینکه با توجه به مشکلاتی که در دو اجرای اخیر بوده و کاستی هایی که به لحاظ برنامه‌ریزی بوده و همچنان بالای سر این ارکستر هست، خیلی از دوستان خواننده اصلا حاضر نشدند با این ارکستر همکاری کنند. حتی کسانی که در گذشته با ارکستر همکاری داشته اند، حاضر نشده اند ولی من به خاطر عشق و علاقه‌ای که هم به این ژانر موسیقی دارم و هم به شخص آقای فخرالدینی داشته‌ام در کنار ایشان هستم.


وی در خصوص قطعاتی که قرار است 13 مهرماه با ارکستر ملی اجرا کند گفت: در این شب قرار است من چهار قطعه را همراه باارکستر ملی بخوانم؛ یک کار از مرحوم یاحقی با نام «ساغر شکسته»، کاری از مرحوم حبیب الله بدیعی با نام «بیا» و اثری از استاد لشکری با نام «به یاد صیاد» که تتظیم آن از مرحوم مرتضی حنانه است. همین طور اثر دیگری که در این اجرا می‌خوانم «کلبه» نام دارد که باز از مرحوم پرویز یاحقی است.


معتمدی درخصوص دیدگاهش درمورد برگزار نشدن این دوره از فستیوال موسیقی تهران در عمارت مسعودیه گفت: با توجه به برگزاری دور اول این فستیوال در عمارت مسعودیه باید دوره بعدی هم در آنجا برگزار می‌شد، ولی این را نیز باید در نظر گرفت که این فستیوال یک فستیوال نوپا هست و ما در شرایطی داریم تنفس می کنیم و روزگار می گذرانیم که خیلی عنایت نسبت به مقوله موسیقی وجود ندارد و تا این عنایت از سوی کسانی که دست اندرکار هستند، نسبت به مقوله موسیقی وجود نداشته باشد بسیاری از مشکلات حوزه موسیقی از جمله فضای ثابت نداشتن فستیوال موسیقی تهران حل نشده باقی می ماند و مشکلات همیشه در جای خود باقی خواهد ماند.


وی در پایان خاطر نشان کرد: به نظر من کلید حل تمام مشکلات موسیقی ما دسترسی به یک نگاه درست و واقع بینانه به موسیقی است. برپایی این فستیوال و برنامه‌هایی اینچنینی می‌تواند کمکی به بهتر شدن وضعیت موسیقی کشور و دیده شدن مشکلات و کم و کسری های آن کند.




انتهای پیام/




اشتراک گذاری




مطالب مرتبط

کم سو شدن چراغ موسیقی سنتی
بارها به خاطر ننوشتن مشق‌هایم تنبیه شدم
علی قمصری به همراه محمد معتمدی به روی صحنه میروند
وحید تاج و محمد معتمدی به ارکستر سازهای ملی پیوستند
مسئولان بدانند که ارکستر ملی را نباید سیاسی کرد
ارکستر ملی بعد از 6 سال بار دیگر نغمه‌خوان می‌شود
جزئیات مراسم ارکستر ملی موسیقی ایران از زبان فخر‌الدینی
راه برای حضور آهنگسازان ایرانی در بازار بین المللی باز شد
ارتباط چندانی با شجریان ندارم / ارکستر را به سازمان ملل می‌برم
«کیتارو» به ایران آمد/ آوای «نوایی نوایی» خاموش شد/ انتشار پرحاشیه‌ترین آلبوم موسیقی





۰۸ مهر ۱۳۹۴ - ۰۶:۰۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن