واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:

۶ مهر ۱۳۹۴ (۱۱:۱۸ق.ظ)
صندوق اعتباري هنر؛ حامي دومين جشنواره موسيقي تهران شد موج-صندوق اعتباري هنر در راستاي حمايت از فرهنگ و هنر فاخر ايراني، پشتيبان خانه موسيقي در برگزاري دومين فستيوال موسيقي تهران شد.
به گزارش خبرگزاري موج، حميدرضا نوربخش، «مديرعامل خانه موسيقي»، طي نشستي مطبوعاتي درباره چگونگي برگزاري دومين جشنواره موسيقي تهران و شانزدهمين جشن خانه موسيقي گفت: در برگزاري اين فستيوال صندوق اعتباري هنر همکاري بسياري کرد، همچنين بنياد رودکي نيز براي در اختيار گذاشتن دو ارکستر ملي و سمفونيک کمک کار ما بود.
وي که در محل خانه موسيقي سخن ميگفت، با اشاره به حادثه منا که به علت بي تدبيري مسوولان سعودي جمعي از حجاج مسلمان جان خود را از دست دادند، درگذشت جمعي از هم وطنانمان را در اين فاجعه تسليت گفت و افزود: در آستانه شانزدهمين جشن خانه موسيقي هستيم. سال گذشته جشن سالانه خانه موسيقي به فستيوال تبديل و اين فستيوال در عمارت مسعوديه برگزار شد. متأسفانه اين بار امکان برگزاري دومين دوره فستيوال در عمارت مسعوديه به وجود نيامد.
ايشان گفت:ما سال گذشته کف فضاي عمارت را پوشانده بوديم و به خاطر حوض بزرگي که در حياط آنجا قرار داشت، سطح را بالاتر آورديم. اما متأسفانه امسال نگذاشتند که ما اين کار را انجام دهيم که به هر صورت خوشبختانه با همکاري برج ميلاد دومين دوره فستيوال را در اين مکان برگزار ميکنيم.
مديرعامل خانه موسيقي درباره کنسرتهاي اين فستيوال توضيح داد: فستيوال موسيقي تهران با 4 اجرا همراه است که در تاريخ 12 مهر، شهرام ناظري روي صحنه ميرود و 13 مهر ارکستر ملي موسيقي ايران به رهبري فرهاد فخرالديني به اجراي برنامه ميپردازد. اين اولين اجراي مستقل ارکستر ملي است؛ زيرا قبلاً تعدادي نوازنده مشترک با ارکستر سمفونيک در ارکستر ملي وجود داشت، اما در اين اجرا ارکستر با اعضاي مستقل خودش روي صحنه ميرود.
او ادامه داد: در روز 14 مهر ارکستر سمفوني تهران به رهبري علي رهبري روي صحنه ميرود و درنهايت روز 15 مهر محمد عليزاده در برج ميلاد برنامه اجرا ميکند. جشن شانزدهمين سال تأسيس خانه موسيقي نيز 16 مهر برگزار ميشود. ما سعي کرديم در فستيوال سبکهاي مختلف را داشته باشيم، همين طور قرار بود بخش بينالملل هم به دوره اضافه شود، اما به خاطر عوض شدن مکان برگزاري و جابهجايي تاريخ، نتوانستيم بخش بينالملل را برگزار کنيم.
نوربخش با اشاره به اجراهايي که براي جشن خانه موسيقي تدارک ديده شده، گفت: اجراي موسيقي نواحي بخشي از برنامههاي جشن را تشکيل ميدهد، همين طور اجراي موسيقي کلاسيک، سنتي و استعدادهاي درخشان را خواهيم داشت. همچنين امسال دوسالانه آلبوم را خواهيم داشت که در دو بخش سنتي و کلاسيک آلبومهاي برتر معرفي ميشوند. هيأت داوران اين دو بخش متشکل از فريدون شهبازيان، هوشنگ کامکار، شهرام ناظري، عباس خوشدل و ميلاد کيايي ميشود که از بين 150 اثر، آلبومهاي برگزيده را انتخاب ميکنند.
وي درباره تقدير از اهالي موسيقي در اين فستيوال نيز اظهار داشت:در دومين فستيوال موسيقي تهران؛ برنامههايي براي تقدير از چهرههاي موسيقي در حوزههاي مختلف داريم. به همين منظور از هنرمندان موسيقي کلاسيک و سنتي تقدير خواهد شد همچنين از يک رهبر ارکستر، صدابردار، و سازنده ساز قدرداني مي شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]