تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 2 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر كس امر به معروف كند به مؤمن نيرو مى بخشد و هر كس نهى از منكر نمايد بينى منافق را ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1855611015




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اعطای 2 هزار میلیارد ریال تسهیلات به 1000 طرح


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: وحدت در نشست مشترک با با دانشگاه صنعتی شریف خبرداد: اعطای 2 هزار میلیارد ریال تسهیلات به 1000 طرح خبرگزاری پانا: نشست مشترک صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع الکترونیک(صحا) با مدیران و اعضای هیات علمی دانشگاه صنعتی شریف جهت همکاری ها برگزار شد.
۱۳۹۴ دوشنبه ۶ مهر ساعت 15:19

خبرگزاری پانا+

به گزارش خبرگزاری پانا، این نشست که در مجتمع خدمات فناوری دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد، دکتر وحدت رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل صحا، دکتر شریف خانی مدیر مجتمع خدمات فناوری، دکتر مختاری رئیس ارتباط با صنعت دانشگاه صنعتی شریف، مدیران صندوق و اعضای هیات علمی دانشگاه حضور داشتند.
دکتر علی وحدت مدیرعامل صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع الکترونیک(صحا) با اشاره عضویت وزرای صنعت، معدن و تجارت، اقتصاد و امور دارایی، ارتباطات و فناوری،علوم، تحقیقات و فناوری، دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و نیرو در مجمع عمومی صندوق گفت: ارائه تسهیلات ارزان قیمت و با نرخ متغیر 6 تا 18 درصد و صدور ضمانت نامه های معتبر که تمامی دستگاه های اجرایی موظف به پذیرش آن هستند، از جمله مهمترین فعالیت های صندوق صحا به شمار می رود.
وی صنعت و صنایع الکترونیک را حوزه کاری صندوق صحا عنوان کرد و ادامه داد: در دوره جدید فعالیت صندوق دو آیین نامه جدید خدمات کارشناسی و سرمایه گذاری خطرپذیر(VC) به تصویب مجمع عمومی رسیده و برای تصویب نهایی به هیات دولت ارسال شده است تا فعالیت های صندوق در این دو حوزه بسیار مهم آغاز شود.
دکتر وحدت با بیان اینکه تاکنون هزار طرح با اعتباری بالغ بر 2 هزار میلیارد ریال مورد حمایت صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع الکترونیک(صحا) قرار گرفته است، از به اتمام رسیدن بیش از 800 طرح تاکنون خبرداد.
وی به محورهای جدید فعالیت صندوق صحا اشاره و توضیح داد: آموزش یکی از محورهای جدید و مورد تاکید صندوق محسوب می شود به این شکل که شرکت های تولیدی که گروه هایی را جهت آموزش به خارج از کشور اعزام کنند و یا برای آموزش نیروها هزینه کنند، به صورت ارائه تسهیلات مورد حمایت صحا قرار خواهند گرفت.
دکتر وحدت، حمایت از تحقیقات مورد نیاز صنایع محور دیگر فعالیت های صندوق عنوان کرد و گفت: در این زمینه شرکت هایی که به دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی کشور سفارش پژوهش های کاربردی دهند، هزینه های آنها به شکل تسهیلات تقبل می شود.
مدیرعامل صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع الکترونیک(صحا) خاطرنشان کرد: توسعه بازار، شرکت در نمایشگاه ها، اخذ تاییدیه های بین المللی، جوینت شدن شرکت های داخلی با شرکت های خارجی جهت انتقال فناوری به کشور و تولید بدون کارخانه از دیگر حمایت های جدید صندوق صحا به شمار می رود.
به گفته وی صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع الکترونیک(صحا) جزء معدود نهادهایی است که به صورت اختصاصی از نرم افزار حمایت کرده و به شرکت های این حوزه تسهیلات ارائه می دهد.
وی درباره زمان رسیدگی طرح ها در صندوق جهت دریافت تسهیلات توضیح داد: پس از دریافت طرح ، در مدت 10 روز اعلام می شود که طرح منطبق با اولویت های مورد حمایت صندوق است یا خیر. پس از تایید اعطای تسهیلات، حداکثر ظرف یک ماه طرح بررسی و تسهیلات ارائه می شود البته بیشترین زمان صرف تکمیل اطلاعات توسط متقاضی می شود.
مدیرعامل صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع الکترونیک(صحا) در خصوص نحوه حمایت صندوق از تحقیقات و پژوهش های کاربردی دانشگاه ها گفت: چنانچه پژوهشی برای بخش های خصوصی کشور در دانشگاه صورت می گیرد، می توان آن شرکت را به صندوق معرفی کرد تا پس از بررسی های لازم هزینه های این پژوهش توسط صندوق تقبل شود.
به گفته دکتر وحدت حمایت از ایجاد آزمایشگاه های مرجع با هدف اراده خدمات به صنایع و شرکت های صنعتی و تولیدی از دیگر اولویت های صندوق صحا محسوب می شود.
وی هدف و چشم انداز صندوق صحا را حمایت از صنعت کشور عنوان کرد و گفت : حتی در آیین نامه های جدید صندوق مانند سرمایه گذاری خطرپذیر(VC) که برای تصویب به هیات دولت ارسال شده است، حمایت از صنعت مدنظر است و طبیعتا شرکت هایی که در این حوزه فعالند می توانند از خدمات صندوق بهره مند شوند.
وی افزود: مدل صندوق صحا در سرمایه گذاری های خطرپذیر به این شکل است که یک شرکت برآورد هزینه ای سبدی از طرح هایی که قرار است در آن مشارکت کند، به صندوق اعلام می کند،پس از بررسی های لازم کل هزینه ها از سوی صندوق اعطا می شود.البته در این بین برای اینکه صندوق از تصدی گری هم خارج شود، از شرکت ها و نهادهای مالی خصوصی که در این مسیر شرکت مورد نظر را کمک کنند هم حمایت صورت می گیرد.
دکتر وحدت با اشاره به ایجاد تعامل با صندوق های پژوهش و فناوری گفت: می توان با تعامل سازنده و مناسب با این صندوق ها برای شرکت های مستقر در پارک های علم و فناوری و مراکز رشد دانشگاهی خدمات مالی و تسهیلاتی و صدور ضمانت نامه را به نحو مطلوب ارائه و به صورت اتکایی از این شرکت ها حمایت کرد.
وی در ادامه با اشاره عدم رشد سرمایه اولیه صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع الکترونیک(صحا) طی سالهای اخیر گفت: خوشبختانه با حمایت دولت ، وزارت صنعت، معدن و تجارت و همکاری مجلس شورای اسلامی در قانون بودجه سال 1394 افزایش 25 میلیون دلاری سرمایه صندوق مصوب شده که امیدواریم در 6 ماه دوم سال جاری تزریق شود که در تلاشیم که حداکثر این سرمایه را در سرمایه گذاری خطرپذیر هزینه کنیم.
مدیرعامل صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع الکترونیک(صحا) با اشاره به اینکه بر اساس آمار 440 هزار میلیارد تومان حجم تولیدات صنعتی کشور در سال 1392 بوده است، گفت: از این میزان تنها 3 درصد سهم صنعت الکترونیک کشور بوده که در مقابل شعارهای حمایت از صنایع پیشرفته و شرکت های دانش بنیان، رقم ناچیزی است و باید سهم صنایع و اقتصاد دانش بنیان در اقتصاد کشور مشخص شود تا امکان رصد وضعیت فعلی و شرایط رشد آن در آینده ممکن شود.
وی ادامه داد: پیش بینی وزارت صنعت برای سال جاری 700 هزار میلیارد تومان حجم تولیدات صنعتی کشور است که باید با توجه به تحصیل بهترین نیروی انسانی کشور در رشته های برق و الکترونیک کشور باید سهم این حوزه در اقتصاد کشور به طور مشخص افزایش یابد.
وی در پایان تاکید کرد: با توجه به اینکه در سال 1392 حدود 13 هزار میلیارد تومان تولیدات صنعت الکترونیک کشور بوده و بیش از این مقدار به صورت رسمی واردات صورت گرفته است، چاره ای جز ارتباط دانشگاه و صنعت و افزایش تولیدات صنعتی نداریم.
20 مدل همکاری با صنعت در دانشگاه صنعتی شریف تعریف شده است
در ادامه دکتر مختاری مدیر ارتباط با صنعت دانشگاه صنعتی شریف برنامه های دانشگاه برای رسیدن به دانشگاه نسل سوم و کارآفرین را تشریح کرد.
وی با بیان اینکه در بخش آموزش، برنامه های مربیگری، حمایت از ایده ها و جایزه تحصیلی اجرا می شود، گفت: در برنامه مربیگری استفاده از توانمندی اساتید فعال در پروژه های صنعتی برای درگیر کردن و مهارت آموزی دانشجویان کارشناسی و در برنامه حمایت از ایده ها پرورش ایده های خلاقانه دانشجویان برای توسعه فناوری مدنظر است.
دکتر مختاری ادامه داد: در بخش پژوهش برنامه تالیف کتاب، حمایت از اساتید جوان و پسادکتری اجرا می شود. به عنوان مثال در برنامه حمایت از اساتید جوان تخصیص اعتبار خرید تجهیزات و حمایت از توسعه آزمایشگاه ها و ایجاد هسته تحقیقاتی از سوی دانشگاه انجام می شود.
وی افزود: همچنین در بخش پژوهش های کاربردی برنامه حمایت از مراکز پژوهشی و تعاملات با صنعت، ارتقا کارآفرینی و اعطای گرنت انجام می گیرد.
مدیر ارتباط با صنعت دانشگاه صنعتی شریف با بیان اینکه دانشگاه 20 مدل همکاری با صنعت دارد، گفت: سرمایه گذاری روی دانش فنی و شرکت های نوپا،ارائه الگوهای سرمایه گذاری خطرپذیر،ارائه گرنت های تخصصی، ارائه بورس تحصیلی به دانشجویان، تعریف دوره های کارآموزی،تاسیس شرکت مشترک، تاسیس مراکز تحقیقاتی و پژوهشکده های مشترک، سرمایه گذاری ریسک پذیر دانشگاه در قالب طرح فناوری از جمله این مدل ها به شمار می روند.
همچنین در ادامه این نشست،مدیران برنامه مراکز خدمات فناوری، برنامه توسعه و انتقال فناوری، مرکز خدمات فناوری راهکارهای اطلاعاتی هوشمند، مرکز تحقیقاتی فناوری اطلاعات و ارتباطات پبشرفته، پروژه ماهواره،پژوهشکده مخابرات نظری، آزمایشگاه آزمون و ارزیابی تجهیزات شبکه و آزمایشگاه شبکه های کامپیوتری پیشرفته و معماری کامپیوتر، پروژه طب نت،آزمایشگاه طراحی مدارهای مجمتع،شرکت توسعه سامانه مانارایکا به ارائه توانمندی های واحد تحت مدیریت پرداختند.
گفتنی است، در پایان این نشست مدیران صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع الکترونیک(صحا) به همراه دکتر شریف خانی مدیر مجتمع از بخش های مختلف مجتمع خدمات فناوری دانشگاه صنعتی شریف بازدید کردند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن