واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱ مهر ۱۳۹۴ (۱۲:۳۰ب.ظ)
همزمان با هفته دفاع مقدس؛ معرفي شهداي امدادگر هشت سال جنگ تحميلي موج - پس از شليک نخستين گلولههاي دشمن و شهيد و مجروح شدن تعدادي از مردم و رزمندگان، زنان و مردان مسلمان دلسوز اين آب و خاک، دريافتند که بايد به امداد و درمان مجروحان و جانبازان جنگ بپردازند.
به گزارش خبرگزاري موج، پس از شليک نخستين گلولههاي دشمن و شهيد و مجروحشدن تعدادي از مردم و رزمندگان، زنان و مردان مسلمان دلسوز اين آب و خاک، دريافتند که بايد به امداد و درمان مجروحان و جانبازان جنگ بپردازند.
آنها بدون هيچ چشمداشتي تنها به نيت کسب رضايت الهي و اطاعت از مقام ولايت به جبههها رفتند و چه بسا خود مجروح و جانباز شدند و به خيل شهداي انقلاب پيوستند.
اگر زنان داوطلب به مدد و مساعدت جبهه و جنگ نميآمدند، آمار شهداي جنگ فزوني مييافت و اگر مجروحان به موقع مداوا نميشدند، درمان بعدي آنها، هزينه سنگيني را بر بيتالمال تحميل ميکرد. خانوادهها و رزمندهها با مشاهده توجه به امداد و درمان مجروحان جنگي، اشتياق بيشتري براي ادامه حضور داوطلبانه در جبهه احساس ميکردند. در ادامه به معرفي تعدادي از شهداي امدادگر جمعيت هلال احمر ميپردازيم.
دانشجوي رشته پزشکي شهد شهادت را نوشيد
سيد جواد امامعلي سبزي در سال ۱۳۴۰ در يک خانواده متوسط مذهبي در شهرستان اروميه ديده به جهان گشود و در محيط خانواده با اسلام و پيامبر اکرم (ص) و اهل بيت عليهم السلام آشنا و در مدرسه شاگردي باهوش و ممتاز بود.
وي فردي معتقد و مذهبي به شمار ميرفت و در زمان انقلاب با شور و شوق تمام در عرصههاي تظاهرات و انقلاب شرکت کرد و شبانه روز به توزيع اعلاميهها و نوارهاي سخنراني امام (ره) همت گماشت.
اين شهيد پس از پيروزي انقلاب اسلامي در رشته پزشکي دانشگاه تهران قبول شد و به تحصيل در اين رشته پرداخت.
شهيد امامعلي سبزي به عنوان امدادگر از طريق جمعيت هلال احمر به جبهه اعزام و به ياري رزمندگان اسلام شتافت و سرانجام در تاريخ ۳۰/ ۲ /۶۲ در منطقه عملياتي فکه به درجه رفيع شهادت نائل آمد.
خدايا توفيقم ده تا تنها سرمايه خود را بي باکانه تقديمت کنم
در بخشي از خاطرات شهيد جواد امامعلي سبزي آمده است: «خدايا توفيقم ده تا تنها سرمايه هستيام و تمام دارايي زندگيام يعني خون سرخم را خالصانه و بي باکانه دوستي تقديمت ميکنم.
خدايا تو مهربانتر از آني که چنين هديه اي را از بنده اي ذليل و لجوج و حرف نشنو نپذيري، خدايا مگر نه اين است که خون همه چيز را ميشويد حتي گناه را از نامه اعمال حتي ظلم را از صحنه روزگار و حتي غم را از دلهاي کوچک کودکان.»
طبابت از بجنورد تا جوانرود
شهيد حميد عليا، پزشک داوطلب جمعيت هلال احمر، که پس از فرمان امام خميني (ره) لبيک گفت و به عنوان پزشک عازم جبهههاي حق عليه باطل شد و در مراکز وابسته به جمعيت هلال احمر در جبهه مسئوليت درمان مجروحان را برعهده گرفت.
وي قبل از آغاز جنگ تحميلي در بجنورد به صورت رايگان به مداواي بيماران نيازمند در مناطق محروم ميپرداخت.
شهيد حميد عليا در تاريخ ۲/۱۲/۶۲ در منطقه جوانرود به شهادت رسيد.
امدادرساني به مردم با ايثار جان به نقطه اوج رسيد
مجيد عاصم ترابي متولد ۱/۷/۱۳۲۵ داراي مدرک تحصيلي ليسانس مترجمي زبان انگليسي به عنوان امدادگر براي امدادرساني به رزمندگاني که به مقابله با متجاوزان بعثي به جبهه اعزام شد.
شهيد عاصم ترابي يکي از فعالان عرصه امدادرساني بود، به طوري که در سال ۱۳۶۲ در منطقه زابل که بادهاي ۶۵ روزه آن مشهور بوده و بسيار حادثه ساز است با هلي کوپتر بر فراز منطقه به پرواز در آمد و امدادرساني به مردم را با ايثار به پايان رساند.
اين شهيد والا مقام از سال ۱۳۵۹ در جبهههاي جنگ حضور داشت و در سال ۲۴/۱۰/۱۳۶۶ در حين انتقال عوامل پزشکي در جبهههاي غرب به درجه رفيع شهادت نائل آمد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 60]