واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۳۱ شهريور ۱۳۹۴ (۱۴:۳۶ب.ظ)
اشتغال 30هزار فرهنگي در مدارس شاهد کشور موج-مديرکل شاهد و ايثارگران وزارت آموزش و پرورش از اشتغال 30 هزار فرهنگي در مدارس شاهد کشور خبرداد
به گزارش خبرگزاري موج، محمدحسين کفراشي در گردهمايي کارشناسان و مديران مدارس شاهد و ايثارگران استان فارس با بيان اينکه 30 هزار فرهنگي در مدارس شاهد در پستهاي مديريتي و آموزشي و خدماتي اشتغال دارند، اظهارکرد: با توجه به سياست دولت مبني بر کوچک سازي دولت تلاش بر اين است که تعديل نيرو شامل مدارس شاهد نشود.
مشاور وزير آموزش و پرورش تصريح کرد: ما به دنبال بازگرداندن مدارس شاهد به همان هدف اوليه و فلسفه وجودي آن هستيم که در سالهاي اخير مقداري با آن فاصله ايجاد شده بود همچنين به دنبال اين هستيم تا با برنامههايي که داريم جامعه هدف را تحت بيشترين پوشش قرار داده و جذب حداکثري در اين مدارس را شاهد باشيم.
وي افزود: کيفيت بخشي و ارائه فعاليتهاي آموزشي و پرورشي مدارس شاهد و ايثارگران از ديگر اهداف مهم آموزش و پرورش است.
کفراشي با اشاره به اجراي طرح افق قرآني گفت: اين طرح يکي از اين طرحهايي است که در رابطه با ارتقاي فعاليتهاي قرآني مدارس شاهد و ايثارگران در سال گذشته در پايههاي اول تا ششم ابتدايي و امسال نيز در مقطع متوسطه دوم به اجرا در ميآيد.
وي افزود: در راستاي اجراي طرح افق قرآني تا کنون 6 هزار معلم آموزشهاي لازم را در خصوص فعاليتهاي قرآني و آخرين يافتههاي اين حوزه فرا گرفتهاند.
مديرکل مدارس شاهد و ايثارگران وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اين که فرهنگيان علاقه مند به حضور در مدارس شاهد هستند تصريح کرد: وظيفه داريم شرايط انگيزشي مناسب را براي فعاليت دبيران مجرب، کار آمد و با تجربه به دور از دغدغههاي مادي و معنوي فراهم نماييم تا معلمان بتوانند در اين مدارس به فرزندان معزز شاهد و ايثارگران خدمت رساني کنند.
کفراشي با بيان اين که تقريباً 13 هزار کلاس درس در مدارس شاهد وجود دارد که بالغ بر 9 هزار کلاس آن هوشمند هستند گفت: بحث هوشمند سازي مدارس يک اولويت ماست، که اين امر نيازمند توليد محتواهاي الکترونيکي هست و ما به دنبال اين هستيم که بتوانيم با توجه به نياز امروز دانش آموزان منابع علمي مناسب تهيه و نيازهاي علمي و پژوهشي آنان را بر اساس شرايط و با ابزارهاي امروزي فراهم نماييم.
کفراشي با اشاره به حضور 25 هزار فرهنگي فرزند شهيد و ايثارگر در آموزش و پرورش درخصوص اجراي ماده 51 قانون خدمات کشوري نيز گفت: خيلي از ارگانها و نهادها اين قانون را اجرا نمودهاند و آموزش و پرورش نيزبا توجه به نظر مساعد وزير محترم آمادگي دارد تا در صورت صدور مجوز از سوي سازمان مديريت و برنامه ريزي با توجه به نياز مالي اجراي اين قانون، آن را اجرايي نمايد.
وي همچنين با اشاره به اين که در تمامي مدارس شاهد وايثارگران مشاورين حضور دارند، گفت: يکي از محاسن اين مدارس اين است که به علت خاص بودن شرايط جامعه هدف پست مشاور از مقطع ابتدايي تا متوسطه به آنها تعلق ميگيرد.
مديرکل مدارس شاهد و ايثارگران وزارت آموزش و پرورش افزود: بر اساس برنامه ريزيهاي انجام گرفته با همکاري بنياد شهيد و امور ايثارگران سعي شده است تا از طريق ارائه آموزشهاي تخصصي به منظور کيفيت بخشي خدمات مشاوره اي و توانمندسازي مشاوران مدارس شاهد و ايثارگران گامهاي موثري برداشته شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]