تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 17 دی 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):زراعت در زمين هموار مى رويد، نه بر سنگ سخت و چنين است كه حكمت، در دل هاى متواضع...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1851204802




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

برای ارتقا ایمنی بدن چه غذاهایی مصرف کنیم؟


واضح آرشیو وب فارسی:نیک صالحی: ما می توانیم با یک تغذیه مناسب و خوب سلامتی و ایمنی بدن خود را ارتقا دهیم زیرا هر چه ایمنی بدن بیشتر شود از سلامتی بیشتری برخوردار هستیم.
اگر می خواهید ا سیستم ایمنی بدن را تقویت کنید، باید دقت داشته باشید که اغلب اوقات چه چیزی میخورید

ما می توانیم با یک تغذیه مناسب و خوب سلامتی و ایمنی بدن خود را ارتقا دهیم زیرا هر چه ایمنی بدن بیشتر شود از سلامتی بیشتری برخوردار هستیم.غذای مناسب می تواند جلوی بیمار شدن را بگیرد و یا وقتی بیمار شدید به بهبودی سریعتر کمک کند. در این مقاله به شما آموزش می دهیم.
چگونه سیستم ایمنی بدن خود را تقویت کنید تا در برابر بیماری ها محافظتتان کند.در مترو هستید و کسی که نزدیکتان است سرفه می کند، همکارانتان وقتی مریض هستند به جای استراحت باز هم به سر کار می آیند، کودکتان با خود بیماری را به خانه می آورد که تا به حال اسمش را هم نشنیده اید، با این اوضاع چطور می توان سالم بود؟ اینطور به نظر می رسد که ابتلا به بیماری های فصلی از کنترل ما خارج است.درست است گاهی مریض می شویم. اما قدرتی که دارید از آنچه فکر می کنید بیشتر است. سیستم ایمنی بدن تان چیز فوق العاده ای است. باکتری های موجود در روده نیز خود ارتشی قدرتمند هستند که دوست دارند به نفع شما مبارزه کنند، اما تنها به شرطی که خوب آنها را تغذیه کنید. و اگر بیمار شدید، غذاهای خاصی هستند که کمک میکنند سریعتر بهبود پیدا کنید.چیزی که امروز می خورید می تواند مشخص کند فردا مریض می شوید یا خیر.
سیستم ایمنی بهترین خط دفاعی شماست
بسیار خب وقت آن رسیده آماده شویم و خط دفاعی را تقویت کنیم. برای سالم ماندن، انرژی داشتن و رها بودن از بند بیماری باید سیستم ایمنی بدن خود را تقویت کنیم.
سیستم ایمنی اینگونه کار می کند: مبارزه بدن برای ایمنی از دهان شروع می شود. شرط می بندم نمیدانستید بزاق حاوی آنتیبیوتیک های قدرتمند مانند لیزوزیم، آلفا-آمیلاز و لاکتوفرین است. هرگونه میکروبی که از اولین مانع عبور کند با اسید هیدروکلریک معده روبرو خواهد شد.اگر باز هم جان سالم بدر برد، آنگاه با پروتئین و ترکیبات شیمیایی در سیستم گوارش بدن که باکتری های بد را می شکند مواجه خواهد شد.در آخر، جمعیت باکتری های خوب بدن شروع به کار می کنند. آنها از ورود باکتری های بد به جریان خون یا ریشه انداختنشان در روده کوچک و روده بزرگ پیشگیری می کنند. به این باکتری های خوب پروبیوتیک می گویند. آنها در واقع ارتشی بر علیه بیماری هستند.
ارتش باکتری خود را تغذیه کنید
دستگاه گوارش شامل بیش از 70 درصد از سیستم ایمنی بدن است. آنجا خانه ی باکتری های خوب روده است، که با بسیاری از بیماری های مبارزه می کند. اگر می خواهید این باکتری ها برای شما کار کنند، باید به آنها غذا دهید، آنها عاشق این هستند که شما غذاهای کامل، سرشار از مواد مغذی و فیبر بخورید. اما غذاهای فرآوری شده، پرچرب و قندی چه؟ این موارد را زیاد دوست ندارند.به همین دلیل است که داشتن برنامه غذایی متعادل که شامل انواع مواد مغذی شود برای سلامت بسیار مهم است.به عبارت دیگر اگر برنامه غذایی تان ضعیف باشد، بیشتر مریض می شوید و بیماری تان مدت زمان بیشتری طول خواهد کشید.خوردن غذای ضعیف ( از نظر مواد مغذی ) در زمانی که مریض هستید تنها مریض ترتان می کند. از سوی دیگر خوردن غذاهای مقوی و سرشار از مواد مغذی این نیرو را به بدن می دهد تا به سرعت ضربه ای سنگین به بیماری مهاجم وارد کند.
پری بیوتیک و پروبیوتیک ها
میخواهید اسکادرانی آماده از باکتری های سالم داشته باشید؟ اینگونه سربازهای خود را سرحال نگه دارید.پری بیوتیک ها به تغذیه خوب دوستان میکروبی ما کمک می کنند. اساسا، پری بیوتیک ها یک شکل از فیبر نیمه هضم شده هستند. باید روزانه دو یا سه وعده غذاهای سرشار از پری بیوتیک استفاده کنید ( اگر مریض هستید یا نیاز به حمایت بیشتر از فلور روده دارید باید بیشتر از این مصرف کنید ).
برخی از بهترین غذاهای کامل حاوی پری بیوتیک عبارتند از:
سبزیجات: مارچوبه، سیر، کنگر فرنگی، تره فرنگی، پیازکربوهیدرات ها: جو، لوبیا، چاودار، گندم، سیب زمینی، سیب زمینی شیرین میوه ها: سیب، موز، انواع توت، مرکبات، کیوی چربی ها: دانه ی چیا و دانه ی کتان حتی میتوانید مکمل های پری بیوتیک استفاده کنید. فقط به خاطر داشته باشید، مکمل به غذایی که میخورید اضافه می شود و جای آن را نمی گیرد. در ضمن، پری بیوتیک ها کمک می کنند سالم بمانیم و وقتی مریض شدیم سریعتر ریکاوری کنیم. اگر سالم هستید روزانه یک یا دو وعده غذاهای سرشار از پری بیوتیک استفاده کنید.
برخی از بهترین غذاهای کامل حاوی پر.بیوتیک عبارتند از:
لبنیات: ماست، پنیر و کفیر با باکتری های فعال و زنده سبزیجات تخمیر شده: ترشی، کلم ترش، کیمچی سویا تخمیر شده: میسو، تمپه دیگر موارد: سس سویا، کامبوچامیتوانید مکمل پروبیوتیک نیز استفاده کنید تا باکتری های معده را تقویت کنید، اما قبل از این کار با پزشک خود هماهنگ کنید.خوردن مقدار زیادی پری بیوتیک و پروبیوتیک کمک می کند بتوانید با ویروس ها و عفونت های باکتریایی بجنگید. اما حتی سالم ترین برنامه غذایی هم نمی تواند شما را از مهاجمان کاملا در امان نگه دارد و گاهی اوقات مریض می شویم.
چطور مریض نشویم
بارها و بارها گفته شده است که درمانی برای جلوگیری از سرما خوردگی معمول وجود ندارد. اما آیا راهی هست که بهبودی را سرعت بخشید؟ در واقع باید گفت بله وجود دارد، برخی غذاها هستند که کمک می کنند سریعتر از علائم سرماخوردگی که کلافه کننده هستند خلاص شوید، برای مثال:سیر: به عنوان آنتی بیوتیک عمل می کند و شدت سرماخوردگی و دیگر عفونت ها را کاهش می دهد.سوپ مرغ: بله، سوپ مرغ هم خوب کار می کند. سوپ مرغ مایعات و الکترولیت تهیه می کند و حاوی خواص ضد التهابی است که علائم سرماخوردگی را کاهش می دهد. همچنین به خاطر داشته باشید باید سوپ مرغ واقعی مصرف کنید نه سوپ مرغ های کنسرو شده.چای سبز: باعث افزایش تولید آنتی بادی های سلول B می شود، و کمکمان میکند از شر حمله پاتوژن ها در امان بمانیم.عسل: خواص ضد باکتریایی و ضد میکروبی دارد و کمک می کند سرفه سرکوب شود. چند قاشق چای خوری عسل را در یک فنجان چای سبز حل کنید تا بیشترین سود را ببرید.
چگونه می توانیم سرما خوردگی و تب را کنترل کنیم؟
آیا زمانی که تب داریم واقعا نباید چیزی بخوریم؟ شاید گفته های گذشتگان تا حدودی درست باشد، بدن بسیار پیچیده است.این تمام چیزی است که نیاز دارید بدانید: به صدای بدن خود گوش کنید. زمانی که مریض هستیم اشتها کاملا واضح به ما می گوید که چه چیزی باید بخوریم ( یا نخوری).برای مثال، افراد کمی وجود دارند که وقتی مبتلا به آنفولانزا یا اسهال و استفراغ شده اند میل به خوردن داشته باشند. این به آن دلیل است که مشکلاتی مانند آنفولانزا و عفونت های باکتریایی ایجاد التهاب هایی می کنند که منجر به سرکوب اشتها می شود. پس اگر بدنتان می گوید چیزی نخور، شاید بهتر است به حرفش گوش کنید.
بیشتر وقت ها چه چیزی می خورید؟
این خوب است که به قدرت غذاهای خاص فکر کرد، اما اگر می خواهید واقعا سیستم ایمنی بدن را تقویت کنید، باید دقت داشته باشید که اغلب اوقات چه چیزی میخورید.برای مثال: چه مقدار غذا می خورید؟ دائما غذا خوردن یا خیلی کم غذا خوردن می تواند روی نوع واکنش سیستم ایمنی بدن تاثیر بگذارد. اگر برنامه غذایی تان ایراد دارد زمان آن رسیده که درستش کنید.که می گیرید از چه نوع است؟ مصرف مقدار زیادی چربی ( مخصوصا چربی های اشباع و اسید چرب امگا 6 ) می تواند به روده آسیب برساند و سیستم ایمنی را ضعیف کند.از سوی دیگر دریافت مقدار متعادلی از چربی های سالم، مانند آجیل ها و روغن زیتون میتواند منبع خوبی از ویتامین E باشد. که میتواند به سیستم ایمنی کمک کند و احتمال ابتلا به آنفولانزا و عفونت های باکتریایی را کاهش دهد.زیاد قند مصرف می کنید؟ قندهای اضافی و برنامه های غذایی با گلیسمی بالا می تواند عملکرد سلول های سفید خون را کاهش دهد و باعث تحریک التهاب شود. در این حالت سیستم ایمنی به صورت کلی آسیب خواهد دید. به اندازه کافی پروتئین دریافت می کنید؟ نارسایی پروتئین در رژیم غذایی یا کمبود آهن و روی میتواند درجه آمادگی کلی سیستم ایمنی را پایین بیاورد.در اصل، به اندازه یک کف دست برای خانم ها و دو کف دست برای آقایان پروتئین باید به به هر وعده اضافه شود. غذاهای رنگارنگ میخورید؟ مقدار زیادی میوه و سبزیجات لازم است تا ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز سیستم ایمنی بدن تامین شود. این شامل آهن، روی، منیزیم، منگنز، سلنیوم، مس، فولیک اسید و ویتامین های A، C، D، E، B6 و B12 می شود.پس دخترها و پسرها آنچه مادرتان می گوید را گوش کنید و سبزی و میوه بخورید.کرمانیاخبار مرتبط :رابطه جنسی و ایمنی بدن؟!براي تقويت سيستم ايمني بدن چه بخوريم؟تقویت سیستم ایمنی بدن در فصل گرما


سه شنبه 31 شهریور 1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نیک صالحی]
[مشاهده در: www.niksalehi.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 64]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن