تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 20 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):حق و باطل به مردم (و شخصيت افراد) شناخته نمى شوند بلكه حق را به پيروى كسى كه از آن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1814714053




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

از مصرف خودسرانه این داروی پرطرفدار خودداری کنید


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: از مصرف خودسرانه این داروی پرطرفدار خودداری کنید
مصرف خودسرانه داروهای خواب‌آور منجر به اعتیاد فرد به این دارو خواهد شد.


دکتر غلامرضا حاجتی متخصص اعصاب و روان در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص بی‌خوابی که در بسیاری از افراد وجود دارد، گفت: در مبحث مشکلات خواب بی‌خوابی شایع‌ترین نشانه است و در 90درصد موارد اختلال حوزه‌ی سلامت روان همراه با بی‌خوابی است به همین دلیل بی‌خوابی می‌تواند علامت یک اختلال روانی در افراد باشد.


وی با بیان این‌که برخی از بی‌خوابی‌ها گذرا بوده و زمینه‌ی استرس دارند، افزود: این گونه بی‌خوابی‌ها معمولاً کوتاه‌مدت بوده و بین 3 الی 4 هفته به طور خودکار برطرف خواهند شد. اما ممکن است در صورت لزوم داروهای خواب‌آور هم تجویز شود. 


این متخصص اعصاب و روان و عضو بسیج جامعه پزشکی با تأکید بر این‌که مصرف خودسرانه داروهای خواب‌آور عوارض خواهد داشت، تصریح کرد: مهم‌ترین عارضه مصرف خودسرانه عادت فرد به مصرف این دارو است و حتی ممکن است در موارد شدیدتر به آن اعتیاد پیدا کند و در صورتی که قصد به ترک آن را داشته باشد به احتمال زیاد با ایست تنفسی و تشنج روبرو خواهد شد چه بسا که اضطرابی همیشگی را هم برای خود رقم می‌زند.


حاجتی اظهار کرد: زمانی که فرد به مدت دو هفته دچار بی‌خوابی شد، حتما باید برای ارزیابی و معاینه به پزشک مراجعه نماید که بهترین گزینه در این زمینه روان‌پزشکان هستند چرا که داروی بی‌خوابی بر اساس شرایط زندگی افراد باید تجویز شود.


وی خاطرنشان کرد: متأسفانه مصرف خودسرانه این دارو تا حدی افزایش یافته که حتی در برخی از موارد افراد مصرف‌کننده بستری می‌شوند چرا که این دارو باید توسط روان‌پزشک تجویز شود.




انتهای پیام/







اشتراک گذاری




مطالب مرتبط

آرامبخش‌هایی با طعم خواب ابدی
کم‌هوشی عارضه استفاده زیاد از یک داروی افزایش اشتهای معروف
داروی آنتی هیستامین بر یادگیری اثر منفی دارد
وقتی "مغز" کودک روی این مرکز کنترل ندارد





۳۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۷:۴۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن