تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):ساعتى عدالت بهتر از هفتاد سال عبادت است كه شب‏هايش به نماز و روزهايش به روزه ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827663314




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اصول تربیت یک فرزند اجتماعی


واضح آرشیو وب فارسی:دکتر سلام:

trainingTEXT


اگر می خواهید فرزندتان مستقل و اجتماعی بار بیاید و بتواند روی پاهایی خودش بایستد و تا بزرگسالی این ویژگی را حفظ کند با ما همراه باشید!


اما این ارتباط زمانی به درستی برقرار می‌شود که انسان، راه‌های درست این ارتباط‌گیری را بشناسد. بهترین زمان برای آموختن این آموزه‌ها دوران کودکی است.


زندگی همه ما در ارتباط با انسان‌های دیگر معنا می‌شود؛ نمی‌توان منکر آن شد که انسان‌ها در زندگی به یکدیگر وابسته هستند. اما این ارتباط زمانی به درستی برقرار می‌شود که انسان، راه‌های درست این ارتباط‌گیری را بشناسد. بهترین زمان برای آموختن این آموزه‌ها دوران کودکی است. به خاطر داشته باشید که کودکان  همیشه نمی‌توانند مستقل و جدا باقی بمانند، ناگزیر روزی باید به دریای اجتماع وارد شوند، بدیهی است حفظ موجودیت در برابر امواج خروشان اجتماع، احتیاج به مهارت‌های اجتماعی قوی دارد و این در حالی است که بسیاری از والدین حتی کمترین فرصت را به کودکان خود  نمی‌دهند تا آنان مجال این را داشته باشند که افکار و احساسات خود را نشان دهند.
خانواده،‌ اساسی‌ترین بستر رشد شخصیت مطلوب کودکان است. بدون شک یکی از مهمترین و موثرترین دوران زندگی آدمی که در آن شخصیت فرد پایه ریزی شده و شکل می‌گیرد؛ دوران کودکی است.  امروزه این حقیقت انکارناپذیر به اثبات رسیده است که کودکان در سنین پایین فقط به توجه و مراقبت جسمانی نیاز ندارند؛ بلکه این توجه و تربیت باید همه ابعاد وجودی آنها شامل رشد اجتماعی، عاطفی، شخصیتی و هوشی را در برگیرد. طبعا کودکان از همان طفولیت، توانایی برقراری و قابلیت‌های یک زندگی اجتماعی را ندارد. در این میان نقش پدر و مادر، ‌بسیار حیاتی است و کودک روابط اجتماعی خود را از پدر و مادر می‌آموزد. اگر بخواهیم کودکی اجتماعی پرورش دهیم از همان ابتدا باید به نیازهای او پاسخ بدهیم و برای این منظور باید نیازهای اجتماعی او را بشناسیم. راهکارهای اجتماعی بارآوردن کودکان حتما دیده‌اید کودکانی را که هنگام برقراری ارتباط با دیگران به شدت خجالت می‌کشند. در بسیاری از مواقع دلیل خجالت کودکان ایمن نبودن و ترس از پذیرفته نشدن است. اگر از همان ابتدا به کودک‌تان یاد دهید تا برای خود ارزش قائل شود، اعتماد به نفس او به تدریج افزایش خواهد یافت و قادر خواهد بود با کودکان دیگر ارتباط برقرار کند. تحسین و تشویق کردن کودکان برای کارهای خوبی که انجام می‌دهند می‌تواند بسیار  موثر واقع شود. راه دیگر، برقراری ارتباط با دوستان و آشنایان است. کودکانی که در خانواده‌های پر رفت و آمد زندگی می‌کنند شانس بیشتری برای برقراری ارتباط با کودکان یا بزرگسالان دیگر دارند. این آمد و رفت‌ها و معاشرت‌ها فرصت خوبی است تا بچه‌ها روش‌های برقراری ارتباط با دیگران را از بزرگترها  بیاموزند و آنها را در روابط خود به‌ کار گیرند.
هراز چندگاهی برخی از دوستان و یا همکلاسی‌های کودک‌تان را به مناسبت هایی به منزل خود دعوت کنید. این دورهمی‌ها باعث می‌شود تا او برقرای ارتباط با دیگران را در این جمع‌ها تمرین کند و فرصت بکارگیریشان را پیدا کند. او را تشویق به شرکت در برنامه‌های جنبی مدرسه و فعالیت‌های گروهی چون روزنامه دیواری، اجرای مراسم، تئاتر و حضور در اردوها کنید. ثبت نام در کلاس‌های ورزشی، هنری و… نیز می‌توانند زمینه ساز دوست یابی او شود.


26 شهریور 1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دکتر سلام]
[مشاهده در: www.hidoctor.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 80]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن