واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
اقتصاد ملی؛
من و کالای ایرانی
مربیان مجتمع فرهنگیهنری کانون سمنان با اجرای فعالیتهای فرهنگی، اعضای کودک و نوجوان خود را با کالای ایرانی و چرایی مصرف آن آشنا کردند
به گزارش سرویس اقتصادی"جام نیوز"، در راستای شیوهنامه مصرف کالای ایرانی، اعضای کودک و نوجوان مجتمع فرهنگیهنری سمنان با شعار من و کالای ایرانی، حمابت خود را از تولیدات داخلی ابراز کردند.
مربیمسئول مجتمع به استناد سخن مقام معظم رهبری که فرمودند: مسئلهی تقویت تولید داخلی، مسئلهی کشاورزی، مسئلهی صنعت، اینها کارهائی است که باید انجام بگیرد و ما باید کاری کنیم که کالای ایرانی بهعنوان یک کالای محکم، مطلوب، زیبا، همراه با سلیقه و با دوام در ذهن مصرف کنندهی ایرانی و غیر ایرانی باقی بماند. این باید همت مجموعهی کارآفرینی و کارگری و متصدیان این امر باشد، اظهار داشت: مصرف کالای ایرانی نوعی حمایت از تولیدات داخلی و تولیدکنندگان داخلی است که باید از کودکی برای آنها نهادینه کرد تا سعی کنند هنگام خرید کالا به سمت کالاهای ایرانی بروند.
شهناز دامغانیان در ادامه افزود: مربیان فرهنگی مجتمع در امر نهادینهکردن مصرف کالای ایرانی برای اعضا به اجرای فعالیتهای کاردستی و بحثآزاد پرداختند و کودکان را به روش غیرمستقیم با پیامهایی اخلاقی و تربیتی آموزش دادند که چگونه باید از کالای ایرانی استفاده کنند.
وی همچنین اذعان داشت: اعضا در این کارگاه با خلق آثار زیبایی، علاقهی خود را از تولیدات داخلی و مصرف کالاهای ایرانی نشان دادند.
در راستای توسعه و ترویج فرهنگ مصرف کالای ایرانی اعضای دختر مرکز فرهنگی هنری کانون بسطام نیز از نزدیک با کارگاه کاشی و سرامیک آشنا شدند.
مربیان و اعضای کودک و نوجوان مرکز بسطام با تأکید مقام معظم رهبری بر استفاده از تولیدات داخلی از کارگاه کاشی، سفال و سرامیک سازمان فنی و حرفهای شهرستان شاهرود بازدید کردند.
مربیمسئول مرکز بسطام، این بازدید را با هدف افزایش دانش وآگاهی مخاطبان نسبت به تولیدات داخلی، ایجاد بستر مناسب برای ایجاد ایدههای خلاق و حمایت از تولیدات داخلی برای اعضای خود برگزار کرد.
مریم کریمی اظهار داشت: اعضا ضمن آشنایی با انواع کتیبه، سبک کار هنرمندان و نامآوران این عرصه از آثار حجمی و دیگر آثار موجود درکارگاه سفال بازدید و سؤالات خود را در زمینهی هنر سفال و سرامیک مطرح کردند.
در ادامهی این بازدید، فهیمه عرب یارمحمدی، مربی کارگاه سفال و سرامیک واحد خواهران سازمان فنی و حرفهای در مورد کار با سرامیک و کاشی برای اعضا توضیح و به سؤالات اعضا در این زمینه نیز پاسخ داد.
عرب یارمحمدی با بيان اينكه صنعت سرامیکسازی شاهرود از اهمیت ویژهای برخوردار است، گفت: سفالگرى از مهمترين و قديمىترين دستساختههاى بشر است. آثار سفالى برخلاف آثار يافته شدهیٔ فلزى، چوبي و... در زير خاک فاسد نمىشود و بهخاطر اين حالت استثنايى، به اطلاعات گويا دربارهی آن مىتوان پى برد.
وی در پایان تصریح کرد: صنعت سفالگرى در استان سمنان از پيشينهاى معتبر برخوردار است و در سالهاى اخير، راهاندازى واحدهاى آموزش سفالگرى و سراميک در شهرهاى سمنان و شاهرود موجب احيا و رشد بيشتر اين صنعت در استان شد و هماکنون ضمن توليد و ارسال مقادير بسيارى از توليدات اين رشته به استانهاى ديگر، زمينههاى توليد کالاهايى براى بخش صادرات خارجى نيز فراهم شده است./خبرآنلاین/110
۱۴/۰۶/۱۳۹۴ - ۱۱:۲۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]