واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۴ شهريور ۱۳۹۴ (۹:۴۷ق.ظ)
تلاش براي توسعه گردشگري در دولت يازدهم موج-معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري گفت: تلاش براي توسعه صنعت گردشگري از سوي تمام مسوولان يکي از بزرگترين دستاوردهاي دولت تدبير و اميد طي دو سال گذشته است.
به گزارش خبرگزاري موج، مرتضي رحماني موحد افزود: زماني که قرار است به فرموده رهبر معظم انقلاب در برنامه ششم توسعه مبني بر افزايش پنج برابري گردشگران عمل شود، بايد به اين موضوع به عنوان يک تکليف نگاه کرد.
وي يادآورشد: اين فرمان رهبر فرزانه انقلاب در برنامه ششم توسعه، به معناي آن است که معظم له براي حضور اين تعداد گردشگر رواديد صادر کردهاند و ما مکلف و موظف به پذيرايي و آماده سازي کشور براي حضور آنان هستيم.
رحماني موحد اظهارکرد: گردشگري صنعتي است که در صورت توجه به آن ميتواند به صورت مرتب و مداوم حرکت کند و توسعه پايدار را براي هر منطقه اي رقم بزند.
معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري کشور گفت: مهمترين مشکل کنوني گردشگري ايران توجه کمرنگ به اين حوزه در گذشته، عملکرد سليقه اي و نبود حمايتهاي يکپارچه از آن است.
وي خاطرنشان کرد: خوشبختانه طي دو سال گذشته حمايتها به سمت يکپارچه بودن صنعت گردشگري سوق يافته است.
رحماني موحد ادامه داد: هم اکنون در هر گوشه و کناري از کشور تمام مسوولان در پي ارتقاي صنعت گردشگري منطقه خود هستند.
معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري کشور با بيان اينکه از حرف تا عمل فاصله بسيار است، گفت: تا زماني که اين حرفها و برنامه ريزيها به مرحله عمل وارد شود فاصله بسياري وجود دارد.
وي افزود: هم اکنون صنعت گردشگري جهت خوبي يافته، حال و ميزان رشد آن خوب است و در صورتي که اين بخش قصد ميانبر زدن براي جبران فاصلهها را داشته باشد، بايد متوليان و مسوولان تلاش مضاعف، نگاه جهادي و نگرشهاي پر تلاش داشته باشند و همه هم در اين جهت حرکت کنند.
رحماني موحد گردشگري را يک فعاليت برون زا خواند و يادآورشد: از درون اين فعاليت سه رويکرد فرهنگي، اقتصادي و اجتماعي در کشور محقق ميشود.
معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي صنايع دستي و گردشگري کشور گفت: کدام فعاليت در کشور وجود دارد که هم زمان بتواند به هر سه اين حوزهها بپردازد؟ اشتغال ايجاد کند، موجب نشاط و افزايش مشارکت مردم در فعاليتهاي اجتماعي شود و پيام فرهنگي بدهد؟
وي تاکيد کرد: با فعاليت صنعت گردشگري است که گردشگر خارجي تکريم و تشويق ميشود و گردشگر پس از بازگشت ايران اسلامي را تعريف ميکند، باعث پوياتر شدن اقتصادي محلي و وقوع توسعه پايدار ميشود.
رحماني موحد تصريح کرد: صنعت نفت بنا بود روزي توسعه را به همراه داشته باشد، اما آيا هم اکنون مسجد سليمان و شهرهاي نفت خيز پيشرفت کردهاند؟ مردم اين مناطق فقط بوي اين ماده را حس ميکنند.
معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري کشور گفت: گردشگري اين گونه نيست و ثمرات آن عايد تمام افراد منطقه ميشود.
وي اظهارکرد: در هر حوزه و بخشي ممکن است افراد به درستي به وظايف خود عمل نکنند اما اين موضوع نبايد منجر به پاک کردن صورت مساله به جاي رفع مشکلات موجود شود.
گفتني است، رحماني موحد براي بازديد از دهمين دوره جشنواره آش ايراني و نخستين جشنواره غذاهاي کشورهاي اکو که از 9 تا 13 شهريور در زنجان برگزار ميشود به زنجان سفر کرده است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]