تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 17 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):كسى كه نيّت درست داشته باشد، دل سالم و پاك دارد، زيرا سالم داشتن دل از وسوسه هاى شيط...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805247619




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

زیان 60 درضدی سهامداران بورس تهران در 700 روز گذشته


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: سرمایه سهامداران بورسی حدود ۳۰ درصد افت کرده که این موضوع به این معنی است که هر سهامداری که در ۱۵ دی‌ماه سال ۹۲ سهمی را در بورس خریداری کرده تا الان یک‌سوم از دارایی خود را از دست داده است.

به گزارش تراز ،به نقل از وطن امروز، بازارسرمایه مدت‌هاست روی خوش به خود ندیده و سهامداران آن در پی افقی روشن اما همچنان شاهد از دست دادن سرمایه‌های خود هستند.

یک کارشناس بازار سرمایه درباره علل افت بازار سرمایه و بی‌ثباتی آن گفت: تصمیمات دولتمردان در ۲ سال گذشته با بی‌توجهی آنها نسبت به بازار سرمایه موجب افت و سقوط این بازار شده است.

علیرضا باغانی با اشاره به سقوط فرسایشی بورس از نیمه دی‌ماه سال ۹۲ تاکنون گفت: در این مدت سرمایه سهامداران بورسی حدود ۳۰ درصد افت کرده که این موضوع به این معنی است که هر سهامداری که در ۱۵ دی‌ماه سال ۹۲ سهمی را در بورس خریداری کرده تا الان یک‌سوم از دارایی خود را از دست داده است.

این کارشناس بازار سرمایه افزود: از سوی دیگر اگر سود تقسیم شده در مجامع را از بازدهی سرمایه‌گذاران کسر کنیم زیان سرمایه‌گذاران ۴۰ درصد برآورد می‌شود و اگر تورم ۲۰ ماه گذشته را نیز درنظر بگیریم، در مجموع به شناسایی زیان بیش از ۶۰ درصدی توسط سرمایه‌گذاران بازار سهام می‌رسیم.

وی با اشاره به اینکه سرمایه‌گذاران بازار سهام در ۲۰ ماه گذشته حدود دو‌سوم از دارایی خود را از دست داده‌اند، تصریح کرد: در کنار ریسک‌های سیاسی و بیرونی، دولتی‌ها و سایر مسؤولان هم در شکل‌گیری شرایط نامناسب در بازار سهام مقصر و شریک هستند.

باغانی ادامه داد: با روی کارآمدن دولت تدبیر و امید، امیدواری‌ها نسبت به آینده کشور بیش از گذشته تقویت شد و از سوی دیگر رشد حدود ۴ برابری نرخ ارز پیش از انتخابات ریاست‌جمهوری شرایط بورس را متفاوت‌تر از سایر بخش‌های کشور کرد؛ چرا که رشد قیمت دلار برای صاحبان سرمایه این فرصت را ایجاد کرده بود که دست‌کم برای حفظ ارزش دارایی خود سهم بخرند، آن هم سهام شرکت‌هایی که نرخ محصولاتشان به دلیل رشد قیمت ارز و تورم کم‌سابقه ۳ برابر شده بود.

این کارشناس بازار سرمایه افزود: بدین ترتیب بورس تهران از مهرماه سال ۹۱ تا ۲۴ خرداد سال ۹۲ رشدی معادل ۷۳ درصد را از خود به نمایش گذاشت که در این رشد، حسن روحانی به عنوان رئیس دولت یازدهم نقشی نداشت و اصطلاحا به دلیل نوسان نرخ ارز و تورم سهامداران شاهد رشد شاخص و قیمت سهام در بورس بودند.

باغانی گفت: براساس آخرین آمارها حدود ۸ میلیون نفر در کشور صاحب کد معاملاتی هستند که حدود ۷۰۰ هزار نفر از این کدهای معاملاتی در سال ۹۲ فعال بوده‌اند.

وی با اشاره به اینکه از زمان روی کار آمدن دولت یازدهم، بازار سرمایه رفتارهای متفاوتی از خود نشان داده است، تصریح کرد: بازار سهام که تا قبل از انتخابات سال ۹۲ رشدهای آهسته و پیوسته‌ای را پشت‌سرگذاشته بود از ۲۴ خرداد ۹۲ تاکنون هیجان را در دستور کار خود قرار داده است.

این کارشناس بازار سرمایه با بیان اینکه از ۲۴ خرداد ۹۲ تا ۱۵ دی‌ماه همان سال بازدهی خوبی نصیب سهامداران و سرمایه‌گذاران در بورس شد، اظهار داشت: متاسفانه دولت در آن روزها برنامه‌ای برای مهار هیجان‌های کاذب بورس نداشت و شاخص بازار سرمایه به عنوان یکی از نمادهای عملکرد دولت هر روز بی‌خود و بی‌جهت بالا می‌رفت.

وی با بیان اینکه از نیمه دی‌ماه سال ۹۲ دوران موج‌سواری بورس روی تورم تمام شد، افزود: در شرایطی که بورس درحال متوجه شدن واقعیت‌های اقتصادی بود، تصمیمات دولتمردان و بی‌توجهی آنها به بازار سرمایه‌ موجب افت شاخص‌های بورس شد.

وی با تاکید بر اینکه در حال حاضر علت آب شدن سرمایه‌های مردم در بورس تنها شرایط سیاسی نیست، گفت: حدود یک سال است که دولت از خروج اقتصاد از رکود صحبت می‌کند اما پرسش اصلی این است که اگر اقتصاد از حالت رکود خارج شده چرا فولاد مبارکه که به عنوان غول فولادسازی ایران مطرح است باید ۴۰ درصد از سود خود را در بهار امسال از دست بدهد؟

باغانی اضافه کرد: همچنین باید به دنبال این پرسش بود که چرا در این مدت شرکت‌هایی چون ذوب‌آهن اصفهان زیان‌ده شده‌اند؟ چرا پتروشیمی‌ها بعد از کاهش سودهای سال گذشته الان به سختی درجا می‌زنند؟ چرا سیمانی‌ها کوره‌های خود را دائما خاموش می‌کنند؟ چرا کاشی‌های تولیدشده کاشی‌سازان مشتری ندارد؟ چرا خودروسازان به نقطه سربه‌سر رسیده‌اند؟ چرا صنایع کوچک مثل کابل قندی و پارس‌الکتریک برای زنده ماندن ناچار به فروختن زمین‌های خود شده‌اند و چرا ارزش معاملات بورس به یک‌سوم شرایط عادی رسیده است؟

این کارشناس بازار سرمایه گفت: در شرایط کنونی سهامداران جز تحمل چاره دیگری ندارند. سیاست‌های پولی دولت عامل افت بورس
مدیرعامل شرکت فرابورس ایران یکی از عوامل افت بورس را سیاست‌های پولی دولت مبنی بر کاهش نرخ تورم و کنترل حجم نقدینگی در ۲ سال اخیر اعلام کرد.

به گزارش تسنیم، امیر هامونی بر ارتقای فرهنگ استفاده از ابزارهای متنوع بازار سرمایه تأکید کرد و گفت: باید فرهنگ استفاده از ابزارهای جدید مانند ابزار معاملات آتی و مشتقه افزایش یابد و در این میان نحوه استفاده از طرح بیمه سهام هم به‌خوبی فرهنگسازی شود.

وی در این‌باره ابرازداشت: بخشی از تحولات بازار سرمایه در ۲ سال اخیر تحت تأثیر سیاست‌های پولی دولت مبنی بر کاهش نرخ تورم و کنترل حجم نقدینگی قرار گرفته و افت قیمت کالاهای صادراتی در بازار جهانی هم این روند را پایدار کرده است.

وی در ادامه بیان داشت: با توجه به اینکه بانک‌های کشور نرخ‌های بالایی به سود سپرده‌ها می‌دهند این روند ادامه دارد.

وی در ادامه به تأثیر قیمت نفت در بازار سرمایه اشاره داشت و افزود: افت قیمت نفت هم به عنوان یک عامل برون‌زا در بازار تأثیر منفی داشته است.

هامونی در پایان اشاره داشت: باید درباره روش‌های استفاده از ابزارهای پوشش ریسک فرهنگسازی‌هایی وسیع صورت بگیرد تا فواید استفاده از این ابزارها برای سهامداران شفاف شود.





زمانبندی انتشار: 9 شهر 1394 - 11:02





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن