واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۴ شهريور ۱۳۹۴ (۱۵:۱۰ب.ظ)
در دولت يازدهم؛ توجه به ديپلماسي رسانه اي رويکرد اصلي معاونت امور مطبوعاتي است موج- همزمان با بزرگداشت هفته دولت، گزارش عملکرد يک سال گذشته معاونت امور مطبوعاتي و اطلاع رساني وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي اعلام شد.
به گزارش خبرگزاري موج، بر اساس اين گزارش از جمله رويکردهاي اصلي معاونت امور مطبوعاتي و اطلاع رساني وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي در دولت يازدهم شفافيت، صنف گرايي، بازبيني قوانين و مقررات و تسهيل امور مراجعين اعلام شده است.
بنابراين گزارش، از جمله اقدامات اين معاونت در يک سال گذشته توجه به ديپلماسي رسانه اي و تسهيل فعاليت خبرنگاران و دفاتر رسانههاي خارجي با رعايت منافع ملي، عملياتي کردن قانون انتشار و دسترسي آزاد به اطلاعات مصوب سال 1388 و ارائه لايحه قانون جامع تبليغات براي اولين بار پس از پيروزي انقلاب اسلامي است.
حمايت از نشريات مروج شعائر اسلامي و قرآني
اين گزارش ميافزايد، از ديگر اقدامات اين گزارش عملکرد ميتوان به منطقي کردن يارانه مطبوعات و هدفمندشدن نحوه توزيع آگهيهاي دولتي، انتشار ليست يارانههاي پرداختي به رسانهها به تفکيک نوع رسانه و واريز مرحله اي و توجه ويژه به نشريات استانهاي جدار مرزي و تقويت وحدت در جهت منافع ملي، حمايت از نشريات مروج علم، سبک زندگي ايراني – اسلامي و نشريات ترويج دهنده شعائر اسلامي و قرآني اشاره کرد.
افتتاح سامانه جامع رسانههاي کشور
افتتاح «سامانه جامع رسانههاي کشور»،اجراي طرح اعلام وصول الکترونيکي براي تکريم ارباب رجوع و تسهيل در امر اهالي مطبوعات، راه اندازي سامانه اشتراک نشريات کشور با تسهيلات ويژه براي دسترسي آسان و ارزان مردم به نشريات و نهايي کردن پيش نويس قانون تأسيس نظام صنفي رسانه از جمله فعاليتهاي معاونت امور مطبوعاتي و اطلاع رساني وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي در يک سال گذشته است.
اين گزارش حاکي است از ديگر اقدامات و فعاليتهاي اين معاونت ميتوان به اجراي طرح رتبه بندي نشريات، روزنامهها و رسانههاي فضاي مجازي با کمک شوراهاي صنفي با هدف رعايت عدالت در ارائه خدمات، طرح رتبه بندي خبرنگاران و اعطاي کارت خبرنگاري با تسهيلات ويژه، تدوين آيين نامه پرداخت يارانه به مطبوعات با مشارکت اصناف، تدوين آيين نامه اعطاي آگهيهاي دولتي به مطبوعات با مشارکت اصناف و اصحاب رسانه و حذف تعرفه دريافت ماليات بر ارزش افزوده از درج آگهيها در مطبوعات اشاره کرد.
بر اساس اين گزارش، تدوين آيين نامه تأمين بيمه تکميلي خبرنگاران به صورت رايگان و نيم بها براي خبرنگاران مستقر و آزاد و صدور تعداد 2570 مجوز از تاريخ 1مهر1392 تا کنون از ديگر اقدامات اين معاونت در وزارت فرهنگ و ارشاداسلامي است.
رشد 10 درصدي دفاتر نمايندگي رسانههاي خارجي
در بخش تعداد دفاتر نمايندگي رسانههاي خارجي تعداد دفاتر در سال 93 حدود 150 دفتر بوده است که نسبت به سال 92 رشد ده درصدي داشته است.
بنابراين گزارش در اين بازه زماني تعداد کارت خبرنگاري صادرشده براي خبرنگاران خارجي وارد شده به کشور در سال 93، 251 کارت بوده است. همچنين تعداد خبرنگاران خارجي وارد شده به ايران در سال 93 نيز بالغ بر 630 نفر بوده است که نسبت به سال 92 رشد 25 درصدي داشته است.
افزايش تعداد نشريات تخصصي
بر اساس اين گزارش از ديگر اقدامات معاونت مطبوعاتي افزايش تعداد 50 نشريه تخصصي، 10 نشريه بين المللي، 11نشريه ديني، 5 نشريه کودک و 15 نشريه بين المللي است.
افزايش مجوز تأسيس کانون آگهي و تبليغاتي
اين گزارش ميافزايد، از سوي معاونت امور مطبوعاتي از ابتداي سال 93 تا پايان اسفند، 1648 مجوز فعاليت کانون آگهي و تبليغاتي تمديد و 889 پروانه فعاليت براي کانونهاي آگهي و تبليغاتي تازه تأسيس صادر شده است. اين آمار در مقايسه با صدور مجوز کانونهاي تازه تأسيس در سال 1392، 6درصد افزايش داشته است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]