واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: داور مسابقه فیلمنامه نویسی پیامبر رحمت(ص): توجه به مسائل اخلاقی در فیلمنامه پرداختن به جنبه متعالی دین است خبرگزاری پانا: رهبر قنبری داور مسابقه فیلمنامه نویسی پیامبر رحمت(ص) درباره معیار انتخاب آثار گفت: موضوعات عملی ایمان، فن فیلمنامه نویسی و خلق موضوع در قالب فیلم كوتاه از جمله معیارهای ما برای انتخاب بود.
۱۳۹۴ يکشنبه ۱ شهريور ساعت 13:40
به گزارش سرویس فرهنگی پانا، رهبر قنبری داور مسابقه فیلمنامه نویسی پیامبر رحمت(ص) درباره معیار انتخاب آثار گفت: موضوعات عملی ایمان، فن فیلمنامه نویسی و خلق موضوع در قالب فیلم كوتاه از جمله معیارهای ما برای انتخاب بود. فیلم های عالی داشتیم اما تعداد محدود بودند. از میان بیش از 200 فیلمنامه 14 اثر انتخاب شده بود.
وی در خصوص اینكه این فیلمنامه ها تا چه اندازه با سیره و اخلاق پیامبر همخوانی دارد، گفت: پیام های غیر مستقیم هم پیام های اخلاقی محسوب می شوند و غرض از بعثت پیامبران اقامه اخلاق است. غالب فیلم های انتخاب شده اخلاقی و دارای هویت های دینی اخلاق عملی است و علاوه بر آن با زندگی امروز تطابق دارد. مسأله دین در فیلم های انتخاب شده به صورت متعالی مطرح شده است. مسائل ماورایی بیش از هرچیزی در فیلمنامه ها مطرح شده بود و كمتر به زندگی روزمره ارتباط داشت.
داور مسابقه فیلمنامه نویسی پیامبر رحمت(ص) درباره مشكلات فیلمنامه ها عنوان كرد: بسیاری از فیلمنامه ها به لحاظ فنی صحیح نوشته شده و خط سیر آن به درستی طی شده است اما عمده چالش فیلمسازان ما فهم جنبه های گوناگون دین است. دین جنبه های مختلفی اعم از امر متعال، شاخه های مذهبی و عرفی دارد و باید مشخص شود كه از كدام جنبه از دین برای نوشتن استفاده می كنیم. هرچقدر ما به اخلاق بپردازیم، متدین تر برخورد كردیم.
قنبری درباره اینكه فیلمنامه نویسان برای رفع مشكلات آثار خود باید چه كاری انجام دهند، گفت: برای كارگردانی و فیلمنامه نویسی حضور چند كارشناس برای یك نظارت كلی كافی است تا جوانان بدانند زواید نوشتن و مشكلات آنها كجاست؛ از طرف دیگر فیلمنامه نویسان جوان باید تمام موضوعات مربوط به مسائل فرهنگی از جمله دینی را بخوانند و فهم این مسائل برای فیلمنامه نویسان مهم است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]