واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: محل نمایشگاه کتاب تهران، همچنان در هاله ابهام
متولیان فرهنگی همچنان در مراسمهای مختلف از اگرها و شایدها در مورد مکان نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران در سال آینده حرف میزنند.
به گزارش خبرنگار حوزه ادبیات گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در هفتهای که گذشت رویدادهایی در عرصه ادبیات داخل و خارج کشور اتفاق افتاد که به اختصار به برخی از مهمترینهای آن اشاره میکنیم:
-مهمترین رویدادهای ادبی داخلی
* اولین جلسه شورای سیاستگذاری بیست و نهمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران با حضور معاون امور فرهنگی وزارت ارشاد و رئیس نمایشگاه کتاب سال آینده دکتر عباس صالحی و سایر اعضای این شورا برگزار شد. در این جلسه علیاکبر اشعری به عنوان سخنگوی شورای سیاستگذاری نمایشگاه کتاب سال آینده انتخاب شد و قرار شد تا پس از بررسیهای لازمه مهمان ویژه سال آینده هم معرفی شود.
* بر طبق اعلام مصوبات جلسه 536 هیئت انتخاب و خرید کتاب وزرات ارشاد اعلام شد که بر این اساس 289 عنوان کتاب جدید در فهرست خرید این وزارتخانه قرار گرفته است.
* محمود آموزگار رئیس اتحادیه ناشران و کتابفروشان از دریافت حدود 800 عنوان کتاب از ناشران نقاط مختلف کشور برای ارائه در شصت و هفتمین نمایشگاه بینالمللی کتاب فرانفورت خبر داد.
* حسین نوشآبادی سخنگوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسامی در نشست خبریاش اعلام کرد براساس قول شهرداری تهران نمایشگاه کتاب سال آینده به احتمال زیاد در باغ موزه دفاع مقدس برپا میشود.
* طبق گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان؛ اولین اجلاس همسرایی با حضور کشورهای تاجیکستان، افغانستان، انجمن یونسکو و حضور جمعی از شاعران صاحب سبک در چهار شهریور روز ولادت امام رضا (ع) برگزار میشود. این اجلاس که حاصل سه سال تلاش در راستای ابداع سبکی به عنوان همسرایی بوده با این روند شگل گرفته که شاعران در یک سبک و مفهوم خاص به آفرینش آثار ادبی مستقل و در عین حال پیوسته بپردازند.
* طبق گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان؛ حداد عادل در نشست خبری هشتادودومین دوره دانشافزایی زبان فارسی در خصوص ادعای برخی از مسئولان آموزش و پروش مبنی بر این که بعضی از واژههای تصویب شده توسط فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی برای دانشآموزان غریب هستند، گفت: ما چنین صحبتی را نشنیدهایم و البته واژههایی را بنا به درخواست آموزش و پرورش در اختیار این وزارتخانه گذاشتهایم تا در کتابهای درسی از آنها استفاده کنند و تا به امروز اعتراضی در زمینه غریب بودن آنها نشنیدهایم. به هر حال واژه تا زمانی که به کار نرفته غریب است و من بارها گفتهام که 90 درصد کلمات تصویب شده توسط فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی قابلیت رواج را دارد.
-مهمترین رویدادهای ادبی جهان
* نمایشگاه بینالمللی کتاب کودک شانگهای درحالی فعالیت خود را آغاز کرد که برای اولین بار انتخاب بهترین تصویرگران کودک را در دستور کار خود قرار داده است.
*«روشنایی چیزی است که می شناسیم» عنوان رمانی از ضیا حیدر نویسنده بنگلادشی است که توانست در رقابت با سایر نویسندگان، جایزه نقدی ادبی جیمز تیت بلک به عنوان یکی از جوایز معتبر انگلستان را از آن خود کند.
* نمایشگاه بینالمللی مانیل یکی از مهمترین اتفاقات ادبی در کشور فیلیپین است که قرار است شانزدهم تا بیستم سپتامبر سال جاری در این شهر برگزار شود. این نمایشگاه کتاب هرسال با هدف افزایش علاقه مردم به کتابخوانی برگزار میشود، امسال یکی از مهمترین اهاف خود را تمرکز بر ادبیات کلاسیک و معرفی آثار کلاسیک ادبی و گرافیکی قرار داده است.
* قرار است تا به زودی نسخه دست نویس داستان «کولروو» اثر جی.آر تالکین که در سال 1914 میلادی نوشته شده است، روانه بازار شود.
انتهای پیام/
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
صالحی، رئیس بیست و نهمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران
محمد صالح اعلا دبیر جلسات شعر آیینی شد
نویسنده «قصه های مجید» در مسکو
برگزیدگان جایزه ادبی پروین در انتظار جوایز نقدی/ درگذشت رمان نویس آمریکایی
معافیت مالیاتی برخی کتابفروشان تهران/ ادغام دو جایزه ادبی بین المللی
از وعده دوباره تغییر مکان نمایشگاه کتاب تا پیداشدن کتابی پس از 65 سال
از دیدار رهبر انقلاب با شعرا تا حمایت برنده جایزه نوبل ادبیات از مسلمانان میانهرو
از ترسیم الگوی مطلوب نمایشگاه كتاب تا اعتراف نویسنده به سرقت ادبی
از وعده برگزاری نمایشگاه تخصصی کتاب تا رونمایی سند هویت ملی
از حک شدن شعر کدکنی به دیوار هلند تا خبری از بن کارت نمایشگاه
۳۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۴۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]