واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: نگاهی به تحولات دهکده جهانی
بسیاری از کارشناسان بر این عقیده اند که اینترنت رفتار، تعاریف و سبک زندگی بشر را در طی دو دهه تغییر داده است، امروزه از زندگی، تفریح و کار انسانها به دهکده جهانی گره خورده است.
به گزارش دريچه فناوري گروه فضاي مجازي باشگاه خبرنگاران جوان؛اینترنت مشابه جوانی پرانرژی است که با سنی کم دانشی بی انتها دارد، ابزاری که 25 سال پیش به دنیا معرفی شد و از همان روزهای ابتدایی آینده ای روشن در انتظارش بود
اینترنت بسیار کم هزینه و سریع حجم انبوهی از اطلاعات را منتقل می کند، شبکه ای که تصویر، صوت و مطالب کاربران از یک قاره را در آن واحد در قاره ای دیگر به نمایش می گذارد، اینترنت ابزرای است که مفهوم فاصله، دوری و نزدیکی را از بین برده است.
تمام این موارد باعث شده که بسیاری از کشور ها از همان سال های ابتدایی هزینه های میلیاردی برای گسترش اینترنت پرداخت کنند، آمار نشان می دهد از سال۱۹۸۰ تا ۲۰۰۲ تعداد سرور های اینترنت از ۲۰۰ میلیون به بیش از ۱۰ بیلیون افزایش یافت، افزایش میزبانی اینترنت در کنار افزوده شدن خدمات ما را وابسته به اینترنت کرده است.
مجتبی غنی دل خبرنگار و کارشناس حوزه فناوری در گفتگو با خبرنگار اخبار داغ گروه فضای مجازی گفت: در فضای اینترنت دو جنبه مثبت و منفی وجود دارد که اگر بخواهیم از جنبه مثبت به آن نگاه کنیم این است که این فضا می تواند یک دانشگاه خوب و پرباری برای کاربران باشد.
وی اظهار داشت: سایت های بسیار پر باری در فضای مجازی همچون " ویکی پدیا " وجود دارد که این سایت به صورت دانش نامه آزاد عمل می کند و کاربر می تواند درقسمت تاپیک های آن یک سری اطلاعات و منابع مفید را برای اشتراک با کاربران دیگر در آن ثبت کند و همچنین مخاطب در صورت نیاز می تواند اطلاعات خود را به آن اضافه کند.
وی بیان کرد: در نگاه کلی اینترنت فاصله های جغرافیایی را کم کرده به طوری که ما در هر لحظه از زمان با زدن یک دکمه می توانیم با دورترین نقاط دنیا حتی به صورت تصویری ارتباط برقرار کنیم، همچنین این ارتباط تصویری به طور معمول در مصاحبه های خبری، کنفرانس ها و کلاس های دانشگاه های مجازی مورد استفاده قرار می گیرد.
این کارشناس حوزه فناوری افزود: از مزایای کلاس های مجازی می توان به کاهش ترافیک شهری، صرفه جویی در مصرف انرژی، عدم هزینه برای حمل و نقل و کاهش آلودگی هوا اشاره کرد.
وی ادامه داد: کیفیت پایین اینترنت به عنوان یکی از مشکلات استفاده از فضای مجازی به شمار می رود که نیازمند نگاه دقیقتر و دلسوزانه مسئولین است.
می توان گفت:با توجه به مقولاتی چون جهانی شدن، گسترش شهر نشینی و ظهور تکنولوژیهای جدید اطلاعات و ارتباطات، نسل جدید با دنیای جدیدی روبرو است که ارزشها، هنجارها، و فرهنگ او را دچار تغییر و تحول می نماید.
با حضور فناوری های جدید و افزایش روز افزون تعداد کاربران اینترنتی روال انجام همه کارها تغییر کرده و شما بدون این که لازم باشد در مکان خاصی حضور داشته باشید کارهای تان را از طریق اینترنت انجام خواهید داد.
به طور مثال در گذشته لازم بود که برای انجام هر کار بانکی در بانک مورد نظر حاضر شده و مدت زیادی از وقت تان را در صف های طولانی از دست بدهید، اما فناوری ها و ابزارهای دیجیتال سبک زندگی را متحول کرده اند و این موضوع تمامی شاخه های علم را هم تحت تاثیر قرار داده و باعث شده است که نرم افزارهای مختلف در هر رشته ای حرف اول را بزنند و تغییرات فراوانی را در نحوه زندگی افراد به وجود آورند.
انتهای پیام/
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
توقف فروش اینترنت پر سرعت توسط 4 اپراتور اینترنت
تاثیر فناوری های بومی برفضای مجازی
صاحبان سایت ها بخوانند
آیا اطلاعات سایت شما در جای دیگری هم ثبت می شود؟!
شایعات در حوزه ICT که به واقعیت تبدیل نشد
۳۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]