واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۸ مرداد ۱۳۹۴ (۱۴:۳۲ب.ظ)
سرمايه گذاران واقعي و هدفمند واردعرصه اقتصاد شوند موج-دومين نشست تخصصي معاونان برنامه ريزي و سرمايه گذاري استانها با حضور سعيد شيرکوند معاون برنامه ريزي و سرمايه گذاري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري و معاونين برنامه ريزي و سرمايه گذاري استانها صبح امروز 28 مرداد در سالن فجر سازمان برگزار شد.
به گزارش خرگزاري موج، شيرکوند در اين نشست با اشاره بر لزوم توجه بيش از پيش معاونتهاي سرمايه گذاري استانها به حوزه سرمايه گذاري و جلب سرمايه گذار، برگزاري اين نشستها به منظور رسيدن به نقاط مشترک براي مرتفع کردن مشکلات و مسائل موجود به ويژه در استانها را مؤثر دانست و افزود: در اين راستا استانها بايد هماهنگ عمل کنند.
او گفت: متاسفانه دولت مخروبه اي را تحويل گرفته بود که دوباره سر پا ساختن آن مشکل به نظر ميرسيد ولي خوشبختانه دولت تدبير و اميد در دوسال گذشته اقدامات خوبي در زمينه اصلاح وضعيت اقتصادي انجام داده است که بايد به جامعه اعلام و فداکاريهاي دولت در بهبود اين اوضاع بايد به گونه اي صحيح شرح داده شود.
او با تاکيد بر اين که بخش عمده فعاليتهاي معاونت سرمايه گذاري مربوط به بودجهها و ميزان بودجه اي است که در اختيار قرار ميگيرد خاطرنشان کرد: باتوجه به محدوديتهايي که دولت در اين حوزه دارد بايد کمي هوشمندانه عمل کرد و با برنامه ريزي هماهنگي وهمفکري منسجم از عهده اين امر برآمد و با همان ميزان اندک بودجه اقدامات مناسبي را صورت داد.
معاون برنامه ريزي و سرمايه گذاري سازمان در بخش ديگر سخنانش با تاکيد مجدد بر لزوم افزايش سرمايه گذاري در استانها افزود: بايد سعي شود تا سرمايه گذاران واقعي و کساني که واقعاً قصد سرمايه گذاري و بهبود بنيادهاي اقتصادي را دارد وارد کار و عرصه شوند نه سرمايه گذار نماها؛ متاسفانه در برهه اي از زمان کساني آمدند که فقط قصد داشتند با دريافت مجوز، ملک خود را تغيير کاربري دهند و به اهداف شخصي برسند، اين افراد هيچ کمکي به بهبود شرايط اقتصادي و سرمايه گذاري نکردهاند.
شيرکوند تاکيد کرد: شناسايي سرمايه گذارواقعي وظيفه معاونان سرمايه گذاري و برنامه ريزي استانهاست تا افراد متخصص و هدفمند وارد کار شوند و به گونه اي صحيح از منابع استانها استفاده کنند.
وي با اشاره بر اين مطلب که همواره در کشور نيازمند حمايتهاي مردمي هستيم گفت: بحث تشکلهاي مردم نهاد در اين حوزه بسيار حائز اهميت است و ما بايد بتوانيم ارتباطات مردمي خود را گسترش دهيم؛ هرچه بيشتر با NGO ها و تشکلهاي مردم نهاد ارتباط بگيريم براي سازمان و دولت بهتراست.
وي با تاکيد بر اين که با حمايت و همکاري تشکلهاي مردم نهاد ميتوان تلاشها و حمايتهاي دولت را به جامعه معرفي کرد
تصريح کرد: بايد با سرمايه گذاران واقعي و نيز تشکلهاي مردم نهاد ارتباط مؤثر و نزديک داشت، با توجه يکسان به همه سرمايه گذاران اين گروه متوجه ميشوند که سازمان ميراث فرهنگي بهصورت تمام قد در حمايت و پشتيباني از آن ها حاضر است و ازهيچ اقدامي براي حصول نتيجه فروگذار نميکند.
شيرکوند در پايان سخنانش افزود: در زمينه مناطق نمونه گردشگري و همينطور اماکن ميراث فرهنگي کشور اميدواريم با هماهنگي و تلاش در اين مناطق که رونق بخش حوزههاي اقتصادي، سرمايه گذاري و گردشگري در کشور هستند به هماهنگي و ساماندهي در اين حوزهها برسيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]