تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):خوش‏گمانى، مايه آسايش قلب و سلامت دين است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827791413




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نکاتی درباره آنتی‌ بیوتیک‌ ها


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: نکاتی درباره آنتی‌ بیوتیک‌ ها
مصرف نابجای داروها موجب هدر رفتن منابع دارویی مي​شود و سرمايه​اي را كه مي​توان در قسمت​هاي ديگر هزينه كرد و با آن، جان بسیاری از افراد را نجات داد، از بين مي​رود.
 عصر ایران: يك داروساز با اشاره به تبعات منفی مصرف بدون تجويز آنتي​بيوتيك​ها، بر لزوم مصرف این داروها تنها به تشخیص و دستور پزشك معالج تاکید کرد.

دكتر فرخ رامش با اشاره به تبعات منفی مصرف بدون تجويز آنتي​ بيوتيك​ها اظهار كرد: عامل اصلي بسياري از عفونت​ ها از جمله عفونت‌های تنفسي كه از شايع​ترين عفونت​ ها هستند، ويروسي است و از آنجا كه آنتي ​بيوتيك​ها روي ويروس‌هاي بيماري​زا تاثيري ندارند، استفاده از آنها در عفونت​ هاي ويروسي نه تنها سودمند نیست بلكه مي‌تواند آسيب​ رسان هم باشد.
 
وي افزود: آنتي​ بيوتيك، دارويي است كه تنها بر روي باكتري​ها موثر است و ضرورت استفاده از این داروها تنها پس از انجام معاينات لازم و توسط پزشك باید تشخیص داده شود.
 
اين داروسازي عنوان كرد: انواع مختلف عفونت​ هاي باكتريايي وجود دارد و انتخاب آنتي​ بيوتيك موثر از ميان انواع موجود آن نيز بايد با نظر پزشك انجام شود.
 
رامش ادامه داد: مهم​ترين مشكلي كه مصرف خودسرانه آنتي​ بيوتيك مي​تواند ايجاد كند، مقاومت ميكروبي است. مقاومت به آنتي​ بيوتيك​ها به معناي كاهش و يا از بين رفتن اثر درماني آنتي​ بيوتيك​ها بر روي باكتري​هاي بيمار​ي‌زا است. مقاومت به آنتي​ بيوتيك زمانی ايجاد مي​ شود كه باكتري به گونه ​اي تغيير كند كه اثر دارو بر روي باكتري كم شده يا كاملا از بين برود.
 
وي گفت: وقتي آنتي​ بيوتيك در موقع لزوم استفاده نشود و باكتري​هاي بيماري‌​زا در طولاني‌مدت با آن تماس داشته باشند، به تدریج باكتري​هايي ايجاد مي​شوند كه نسبت به اين داروها مقاومت پيدا کرده و اين توانايي را نسل به نسل منتقل مي‌كنند؛ بنابراين به مرور زمان با باكتري​هايي مواجه مي​شويم كه نمي​توان با آنها مبارزه كرد.
 
اين داروساز عنوان كرد: مصرف خودسرانه آنتي ​بيوتيك​ها مي تواند عوارضي را براي فرد ایجاد کند. همچنين باید به موارد منع مصرف و يا تداخلات دارويي در مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها توجه کرد و نیز آنتی‌بیوتیک‌ها در برخی زمان​هاي فيزيولوژيكي خاص مانند بارداري و شيردهي قابل استفاده نیستند. با توجه به این موارد، توصيه مي​شود که آنتی‌بیوتیک‌ها تنها با مشاوره پزشك مصرف شوند.
 
رامش افزود: مصرف نابجای داروها موجب هدر رفتن منابع دارویی مي​شود و سرمايه​اي را كه مي​توان در قسمت​هاي ديگر هزينه كرد و با آن، جان بسیاری از افراد را نجات داد، از بين مي​رود.
 
وي با تاکید بر این که نباید آنتي ​بيوتيك​ها را براي مصارف بعدي نگهداشت، گفت: گاهي پزشك، دارويي را براي بيمار مي​نويسد اما وي به محض برطرف شدن علایم ظاهري بيماري، مصرف دارو را قطع مي​كند كه اين مورد مي​تواند مشكلاتي را براي بیمار ايجاد كند. همچنين برخي بيماران با توجه به تشابه ظاهري علایم بيماري، داروي خود را به ديگري پيشنهاد مي​ كنند، در اين موارد بايد در نظر داشت که علایم به ظاهر يكسان از نظر بيمار، مي​تواند تفسير كاملا متفاوتي از نظر پزشك داشته باشد و بدین دلیل هرگز نباید داروی خود را به بیمار دیگری توصیه کنید. 


برچسب ها: دارو ، آنتی‌ بیوتیک‌ ، پزشک






تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن