تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 10 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):آن‏كه خدا را شناخت ، از او ترسيد و آن كس كه از خدا ترسيد ، ترس از خدا او را به عم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819678348




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

درج تصاوير هشداردهنده بر روي پاكت‏هاي سيگار


واضح آرشیو وب فارسی:الف: درج تصاوير هشداردهنده بر روي پاكت‏هاي سيگار
رئيس مركز سلامت محيط و كار وزارت بهداشت گفت: ضوابط درج تصاوير هشدار دهنده بر روي سيگار در ستاد كشوري اجراي قانون جامع دخانيات تصويب شد و مطابق آن از از 6 ماه آينده تصاوير هشداردهنده بر روي سيگارهاي داخلي و وارداتي درج مي‌شود.

مصطفي غفاري در گفت و گو با خبرگزاري فارس، افزود: ستاد كشوري اجراي قانون دخانيات هفته گذشته تشكيل شد و 2 مصوبه داشت، اولين مصوبه آن تعيين ضوابط اجرايي درج تصاوير هشدار دهنده بر روي پاكت‌هاي سيگار بود كه با هماهنگي شركت دخانيات قرار شد 6 ماه پس از ابلاغ آن، توسط اين شركت اجرايي شود.
وي اضافه كرد: مصوبه ستاد كشوري اجراي قانون جامع دخانيات كه به رياست وزير بهداشت تشكيل مي‌شود پس از امضاي معاون اول رئيس جمهوري به سراسر كشور ابلاغ مي شود و به احتمال زياد يك تا 2 هفته آينده اين مصوبه ابلاغ خواهد شد.
غفاري گفت: تعيين ضوابط عرضه سيگار در بازار، مصوبه ديگر ستاد اجرايي قانون جامع دخانيات بود كه مطابق آيين‌نامه اجرايي اين قانون به تصويب رسيد، بر اساس اين ضوابط، عرضه سيگار فقط در سوپر ماركتها و واحدهاي صنفي داراي پروانه فروش مجاز است و عرضه سيگار به افراد زير 18 سال نيز به طور كلي ممنوع است و پيگيرد قانوني دارد.
به گفته وي، در زمان حاضر 15 درصد جمعيت كشور و 20 درصد ميانسالان ايراني معتاد به مصرف سيگار هستند. كه اميد است با اجراي كامل قانون جامع كنترل دخانيات مصوب مجلس هفتم اين ميزان كاهش يابد.
مصرف سيگار در كنار كم تحركي و مصرف غذاهاي آماده از جمله مهمترين عوامل بروز بيماريهاي قلبي - عروقي، سرطان و ديابت است. در زمان حاضر بيماري هاي قلبي - عروقي بيشترين بار بيماري را در ايران دارد.
بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهاني ، هر سيگار حاوي 4 هزار نوع ماده سمي است كه استون ( رنگ بر)، متانول( سوخت موشك)، نفتالين، دي بنزاكريدين، منواكسيد كربن( گاز خروجي از اگزوز اتومبيل)، تولوئن( حلال صنعتي)، آرسنيك( سم موريانه)، فنل، بوتان( سوخت سبك)، ،د.د.ت( سم حشره كش)، سيانيد هيدروژن( سم مورد استفاده از مخازن گاز) از جمله آن است.
قانون جامع كنترل مواد دخاني و آيين‌نامه اجرايي آن ضوابط و محدوديتهاي عرضه، واردات، تبليغات، مبارزه با قاچاق، ماليات و فرهنگ سازي در مبارزه با مصرف سيگار و ساير مواد دخاني را تعيين كرده است.
 جمعه 3 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: الف]
[مشاهده در: www.alef.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 275]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن