تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 17 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر که ما را پس از مردنمان زیارت کند گویا ما را هنگام زنده بودنمان زیارت کرده است....
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805346580




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

80 درصد سرطان ها قابل پيشگيري و درمان است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۱ مرداد ۱۳۹۴ (۱۱:۴۵ق.ظ)
رييس مرکز تحقيقات سرطان: 80 درصد سرطان ها قابل پيشگيري و درمان است موج - محمد اسماعيل اکبري با اعلام اينکه 80 درصد سرطان ها قابل پيشگيري و درمان است گفت: آمار نشان مي دهد از هر 100 هزار نفر تنها 150 نفر در کشور مبتلا به سرطان هستند و اين رقم ابتلا نگران کننده نيست.
به گزارش خبرنگار موج، دهمين کنگره انجمن علمي جراحان ايران صبح امروز در محل همايش‌هاي بين‌المللي رازي دانشگاه علوم پزشکي ايران آغاز شد.
سيدهاشم سيد مهدي دبير اجرايي کنگره با اشاره به اينکه حدود 20 درصد از جمعيت زنان با ضايعات سرطان پستان مواجهه‌اند، حدود 3-5 درصد از زنان در طول زندگي خود با اين بيماري برخورد مي‌کنند.
وي اظهار کرد: متاسفانه به دلايل ناشناخته سرطان پستان در کشور ما رو به افزايش است که شايد بتوان اساس رشد تومورهاي پستان را کاهش زايمان و شيردهي در زنان دانست.
به گفته وي روش‌هاي درمان پستان در ايران چه در دانشکده‌هاي پزشکي و بيمارستان‌هاي خصوصي مطابق با آخرين روش‌هاي درماني انجام مي‌گيرد.
سيد مهدي درباره اهميت نقش جراحان در سلامت جامعه، گفت: در همه دنيا جراحان از جايگاه اجتماعي بالايي در جامعه برخوردار هستند ولي در ايران اين قضيه کاملا برعکس است و آن‌چنان‌که بايد جراحان موردتوجه قرار نمي‌گيرند و نقش جراحان در سلامت جامعه بسيار کمرنگ نشان داده مي‌شود.
وي ضمن انتقاد از ساخت مجموعه‌هاي تلويزيوني و نگاه برخي رسانه‌ها درباره جراحان گفت: اين رفتار و ساخت اين مجموعه‌ها توهين به جامعه جراحان بوده و باعث شکاف بين عامه مردم و اين قشر زحمتکش و دلسوز سلامت جامعه مي‌شود.
محمد اسماعيل اکبري رييس مرکز تحقيقات سرطان که به عنوان پيشکسوت و چهره ماندگار جراحي ايران مورد تقدير قرا رگرفت با اشاره به اينکه جراح در بالاترين سطح رهبريت گروه سلامت قرارگرفته است تا با اداره مديران مختلفي که عضو گروه هستند سلامت را براي جامعه تامين کند. گفت: جراح بايد توانمندي اداره و بهره‌گيري مناسب از مديران ارزشمندي چون گروه تصويربرداري، آزمايشگاهي و متخصصين رشته‌هاي مختلف را داشته باشند تا هر يک از آن‌ها در موقع مناسب در درمان کمک دست جراح باشند و مجموع خدمتي را که شايسته است در اختيار بيمار و جامعه قرار دهند.
وي افزود: جراح ازنظر علمي از گروه جراحي بايد علم بيشتر و گسترده‌تري داشته باشد تا بتواند در کار جمع‌بندي و رهبري مناسبي انجام دهد.
اکبري همچنين جامعه نگري را يکي از خصوصيات مهم براي جراح عنوان کرد و تصريح کرد: اينکه مريض را در قالب يک تومور و مرض ببينيم ظلم است و ما مکلف هستيم مردم را همان‌طور که خداوند خلق کرده است کامل ببينيم، جراح يک طبيب است و بايد نگاه جامعي داشته باشد.
استاد پيشکسوت جراحي ايران روند رشد سرطان را در کشور سريع دانست و گفت: ما سالانه شاهد رشد 6 درصدي سرطان در کشور هستيم و هرسال 90 هزار مورد جديد سرطان در کشور گزارش مي‌شود.
وي با اشاره به اينکه در حال حاضر 400 هزار نفر مبتلابه سرطان در کشور زندگي مي‌کنند افزود: کشنده‌ترين سرطان در کشور ما سرطان معده او شايع‌ترين سرطان در ميان بانوان سرطان سينه شناخته‌شده که البته منجر به مرگ نمي‌شود و عموما درمان پذير است.
اکبري وضعيت سرطان در ايران را نسبت به متوسط جهاني کم دانست و خاطرنشان کرد: باوجود کمتر بودن ميزان سرطان در کشور ما اما با سرعت رشد افزايش سرطان در کشور مواجهه شده‌ايم.
اين استاد برجسته جراحي‌هاي عمومي روند افزايش سن و پيري در کشور را از دلايل افزايش نرخ رشد سرطان عنوان و تاکيد کرد: متوسط جامعه با پير شدن به سمت سن سرطان پيش مي‌روند و عوامل مثل آلودگي هوا، استفاده از مواد غذايي مضر و عادات بدرفتاري و استعمال دخانيات باعث تشديد آن شده است.
وي اظهار کرد: نبايد به جامعه استرس افزايش سرطان را منتقل کنيم، البته بايد متخصصان و مسوولان نگران افزايش آن باشيم اما آنچه آمار نشان مي‌دهد از هر 100 هزار نفر 150 نفر در کشور مبتلابه سرطان هستند و اين رقم ابتلا استرس‌زا نيست.
محمد اسماعيل اکبري با اعلام اينکه با افزايش علم، امروزه 80 درصد سرطان‌ها قابل‌پيشگيري و درمان است گفت: به دلايل مختلفي سرطان‌هاي گوارشي در کمربند شمالي ايران زياد ديده مي‌شود که مي‌توان سبک زندگي و رفتارهاي خاص غذايي اين مناطق را در افزايش اين نوع سرطان‌ها دخيل دانست.
لازم به يادآوري است: دهمين کنگره انجمن علمي جراحان ايران از 21 تا 23 مردادماه در سالن همايش‌هاي بين‌المللي رازي دانشگاه علوم پزشکي ايران در حال برگزاري است.














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن