تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 28 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اى جوانان! آبرويتان را با ادب و دينتان را با دانش حفظ كنيد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830845012




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حق تعیین تکلیف برای رسانه را ندارند


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: حق تعیین تکلیف برای رسانه را ندارند
معاون امور مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: هیچ شخصی حق تعیین تکلیف برای رسانه را ندارد.
آفتاب : حسین انتظامی در آیین بزرگداشت روز خبرنگار در تبریز گفت: متاسفانه در سال های گذشته یک نگرش ناصحیح بین دولتمردان و رسانه ها به وجود آمد که بیشتر شبیه به گرایش های پوپولیستی بود.


وی گفت: وعده هایی که در سال های گذشته به خبرنگاران داده می شد و حتی هدایای ویژه ریاست جمهوری، با کرامت انسانی مغایر بود. وظیفه دولت این است که با اتخاذ تدابیر و تصمیم های مناسب، ظرفیت ها و بسترهای لازم برای کسب اطلاعات را ایجاده کرده و رسانه ها نیز در این خصوص بیشتر نقش آفرین باشند.


وی در ادامه با اشاره به تصویب قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در سال 88 تصریح کرد: متاسفانه اجرای این قانون نیز همانند برخی قوانین دیگر با نگرش گزینشی مواجه و آن چنان که باید و شاید اجرا نشد.


انتظامی یکی از اولویت های دولت و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را اجرای قانون مزبور عنوان کرد و افزود: بر اساس این قانون، تمامی دستگاه ها مکلفند اطلاعات مربوط به موضوعی را که برای شهروندان ایجاد حق و تکلیف می کند در اختیار رسانه ها و مطبوعات قرار دهند. رسانه ها نیز بدون هیچ محدودیتی می توانند آن ها را منتشر کنند.


وی گفت: آن چه که حق و تکلیف مردم است نباید با برخورد گزینشی و مهر محرمانه مواجه شود.


به گزارش ایسنا، به گفته وی اجرای این قانون می تواند انقلاب بزرگی در ارتباط حاکمیت با مردم ایجاد کرده و حس اعتماد عمومی نسبت به نظام را افزایش دهد.


معاون مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از تصویب آیین نامه های سه گانه این قانون در دولت تدبیر و امید خبر داد و گفت: در اجرای کامل این قانون و آیین نامه های مربوطه با سختی ها و مشکلاتی مواجه هستیم که انتظار داریم رسانه ها بیش از پیش ما را در اجرای کامل آن، یارا باشند.


انتظامی با اشاره مجدد به برخی از مواد این قانون ادامه داد: نهادها و سازمان هایی که توسط رسانه ها و مطبوعات مورد سوال قرار می گیرند باید حداکثر تا 10 روز، اطلاعات درخواستی را به اشخاص سوال کننده تحویل دهند که متخلفین این مورد، از شش ماه تا دو سال به حبس محکوم شوند.


وی افزود: تنها استثنای قانون در این مورد، مصوبات مربوط به شورای امنیت ملی است که با در نظر گرفتن مصالح ملی در اختیار رسانه قرار می گیرد.


وی حقوق ملی، حقوق شهروندی و حقوق رسانه را مهمترین ارکان مطرح شده در قانون مطبوعات دانست و افزود: بر اساس ماده چهار قانون مطبوعات جمهوری اسلامی ایران، هیچ مقام دولتی و غیر دولتی نمی تواند مبادرت به سانسور کند و یا با اعمال فشار بر رسانه ها، آن ها را به انتشار مطلبی مجبور کنند.


این مقام مسؤول افزود: اطلاعات فعالان رسانه و مطبوعات باید از این قانون و سایر قوانین حوزه مطبوعات افزایش یابد. مثلا تاکنون معدود رسانه ای از مسؤولان دولتی با عنوان اجبار به انتشار مطلبی و یا عدم همکاری لازم در ارائه مطالب درخواستی شکایت کرده است که در صورت عدم توجه رسانه‌ها به این قانون، نمی توان انتظار داشت که به درستی شاهد اجرای آن در کشور باشیم.


انتظامی، آزادی و استقلال رسانه ای را از مهم ترین شاخصه های یک رسانه خوب عنوان کرد و گفت: اگر بخواهیم از آزادی هایی که حق طبیعی رسانه هاست استفاده کنیم باید به صورت حرفه ای و اخلاقی از آن استفاده کنیم.


وی افزود: اخلاق رسانه ای اقتضا می کند که اصحاب رسانه در نوشته های خود از عباراتی نظیر" به گفته منابع محلی، شنیده می شود" استفاده نکنند. ضبط پنهانی صدای مسؤولان و نوشتن مصاحبه‌هایی با این روش بدون اطلاع وی، غیرقانونی و غیرحرفه‌ای است.


وی گفت: فعالان رسانه ها باید نسبت به توسعه اخلاق حرفه ای بیش از پیش تلاش کنند.




تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۹:۲۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن