تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):انسان، در روز قيامت، قدم از قدم برنمى‏دارد، مگر آن كه از چهار چيز پرسيده مى‏شود...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867566995




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فوران آتشفشان بورس در بلند مدت


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
بورس1 فوران آتشفشان بورس در بلند مدت

بازار بورس؛
فوران آتشفشان بورس در بلند مدت
باتوجه به انتظار مردم نسبت به بهبود شرایط اقتصادی که از ثمرات توافق بود به تبع حضور سرمایه گذارانی که علاقمند هستند که براساس بازده انتظاری سرمایه گذاری آینده از منافع بورس بهره مند بشوند شاهد رشد بازار سرمایه و افزایش قیمت سهام شرکت ها باشیم.



به گزارش سرویس اقتصادی جام نیوز، رشد ابتدایی شاخص بورس بعد از انتخابات ریاست جمهوری سال 92 و رسیدن به اولین توافق هسته ای که در آذر ماه آن سال اتفاق افتاد و در حقیقت نقشه راهی بود برای دستیابی به توافق هسته ای بازار سرمایه به واسطه انتظاراتی که سرمایه گذاران از نتایج استقرار دولت جدید داشتند رشد قابل توجهی کرد که شاید بتوان گفت که پرشتاب ترین رشد بازار در همان دوره بود حال چرا این اتفاقات افتاد شاید مهمترین علتش تحریک انتظارات و تاثیر آنی بر بورس بود.

استنباط می شد باتوجه به انتظار مردم نسبت به بهبود شرایط اقتصادی که از ثمرات توافق بود به تبع حضور سرمایه گذارانی که علاقمند هستند که براساس بازده انتظاری سرمایه گذاری آینده از منافع بورس بهره مند بشوند شاهد رشد بازار سرمایه و افزایش قیمت سهام شرکت ها باشیم اما این انتظار صرفا از دیدگاه و تحلیل کارشناسان بورس و فعالان نزدیک به بازار بود.

خاطره بد عامل افت بورس پس از توافق هسته ای

اما امروز ما خبری مهم‌تر از موضوعی که در سال 92 اتفاق افتاد را در تیر ماه سال جاری شاهد بودیم که با واکنش خنثی بازار مواجه شد و این اصلی ترین و اساسی ترین سوالی است که در حال حاضر در بازار سرمایه وجود دارد.

یک نکته اساسی و بسیار مهم که در این ارتباط وجود دارد آن است که ساختار اقتصادی ابتدای سال 92 در کنار سابقه رشد بازار از شهریور 91 باعث جلب توجه شد و بورس را پررنگ کرد بطوریکه پتروشیمی ها به واسطه رشد نرخ ارز طی دوره فروردین و اردیبهشت سال 92 شروع کردند به اعلام تعدیل های مثبت و سود شرکتها چند برابر شد حالا چه اتفاقی افتاد به یک بستر موجود و آماده حرکت یک امیدواری خوب مثل حل موضوع مناقشات هسته ای هم تزریق شد و از طرف دیگر خاطره خوش سابقه بورس هم در کنار رشد سود شرکت ها امید ها را دوچندان کرد به عبارت ساده تر چوب خوب و خشک آماده برای سوختن وجود داشت و یک جرقه و نسیم ملایم برای روشن شدن آتش هم از راه رسید.

اما نکته ای که می شود با تمثیل برای سال جاری و اتفاقات به وجود آمده بیان داشت این بود که امسال نقطه مقابل اتفاقات آن سال بود بطوریکه ما از دی 92 تا تیر 94 نه خبر خوبی در بازار داشتیم و نه سود شرکت ها رشد کرد که کاهش هم پیدا کرد و از سوی دیگر فضای اقتصادی و بازار پولی هم سعی کرده در این مدت حداکثر استفاده را بکند و منابع پولی را با پیشنهادات وسوسه برانگیز جذب خودش کرد، حالا در این فضا یک خبر مثبت آمده . اما این خبر مثبت توانایی شعله ور کردن آتش را نداشته چون در آن مقطع بستر مناسب برای ایجاد آتش فراهم نبوده.
ضمن اینکه بازار سرمایه بعد از توافق های وین و بعد لوزان ابتدا با یک حرکت صعودی مواجه شد و پس از دو سه روز با روند نزولی و فروکش کردن هیجانات مواجه شد و یک الگوی رفتاری در بازار سرمایه شکل گرفت و سرمایه گذاران پس ذهن خود گفتند که الگوی رفتاری بازار همین است و تکرار شونده هم می باشد.

آتشفشان بورس فوران خواهد کرد

یک نکته ای که از اهمیت بالایی برخوردار است که  اگر با نگاهی به رشد های قابل توجه بورس داشته باشیم می بینیم که روند های صعودی قابل توجه بورس همواره دوخصلت داشته که اولی موید این است که این رشد ها در اثر یک اتفاق یا خبر خوب بعد از دوره جلب توجه بورس صورت گرفته که بستر آماده بوده و دوم آنکه همواره یک محرک از سمت بازار پول یا بازار ارز داشته بطوریکه اگر به سابقه گذشته بازار نگاه کنیم این موضوع قابل مشاهده است زیرا یا نرخ سود بانکی بطور واقعی کاهش پیدا کرده یا نرخ ارز افزایش پیدا کرده.اما امروز ما نه اتفاقات بازار پول را داریم و نه آن تاریخچه مثبت را و در عوض فقط یک خبر خوب داریم، اتفاقی که خودش می تواند عامل ایجاد آن دوتا اتفاق اول باشد.

لذا امروز در نقطه ای این خبر آمده که بازار ارز و پول در حال حرکت قبلی خود هستند و از لحاظ تاریخچه و خبری هم هر چه طی 2 سال گذشته از بورس شنیده شده خبر بد بوده به عبارت ساده تر هم چوب تر بود هم نسیم مناسبی نداشتیم پس باید از این شعله به وجود آمده استفاده کنیم چون به مرور زمان چوب را خشک خواهد کرد و دوباره آتش را مهیا خواهد کرد. حالا نکته ای که نباید فراموش کرد آنست که اگرچه این شعله هنوز نتوانسته بازار سرمایه را شعله ور کند اما قطعا با مهیا شدن شرایط، بورس رشد و آتشقشان بورس فوران خواهد کرد و سرمایه گذاران نباید اتفاقات و تاثیرات توافق هسته ای را تمام شده ببینند.

به عبارت دیگر هنوز حقوقی ها نیازمند پول هستند، هنوز بانک ها در حال سپرده گذاری هستند، هنوز صندوق های سرمایه گذاری با درآمد ثابت در حال بزرگتر شدن و گسترش هستند پس همچنان معادلات بازار عوض نشده اما عوض می شود و برای عوض شدن هم چند دلیل موجه دارد چون سیاست ها ی اقتصادی دولت آنقدر انقباضی بوده و نگرانی از عدم دستیابی به امکانات واردات به جهت جلو گیری از تورم و نیز حساسیت و آسیب پذیری ارز به دلیل کمبود مبادلات

آنقدر بالا بوده که دست دولت را برای اتخاذ سیاست انبساطی بسته و تمام تصمیمات و شعار های دولت برای خروج از رکود در عمل با توجه به این موارد اجرا نمی شد اما کم کم این اتفاقات باورود نقدینگی خواهد افتاد و دولت به همراه بانک مرکزی سیاست های اقتصادی جسورانه تری در پیش خواهد گرفت و قطعا دولت در این شرایط نگرانی از افزایش یکی دو درصدی تورم نخواهد داشت ولی آن زمان ما مجبور بودیم سیاست های ضد تورمی اتخاذ کنیم.

حرکت تالار شیشه‌ای در مسیر رشد

عظیم ثابت کارشناس بازار سرمایه در خصوص روند آتی بازار سرمایه گفت: اتفاقات و رفتارها نسبت به توافقات ازیک هفته بعد از این موضوع شروع شده و سرمایه گذاران با یک فرصت یکی تا دو ماه وارد بورس می شوند و بورس از دو ماه آینده از حالت فرسایشی خارج و منطقی خواهد شد. بطوریکه دیگر رشدهای بورس با سرکوب و عرضه های شدید همراه نخواهد بود و ما از دو ماه آینده می توانیم چندین روز متعادل تر همراه با روند افزایشی در بورس داشته باشیم و تصویر بازار سرمایه از یک بازار پر التهاب و نگران کننده به یک بازار با زمزمه های مثبت در جامعه مواجه خواهد شد و هم اکنون زمان انتخاب سهام پر پتانسیل با بنیاد قوی است./باشگاه/110



۱۳/۰۵/۱۳۹۴ - ۱۲:۲۰




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن