تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 11 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):تقوای خدا پیشه کنید و دینتان را با ورع و تقوا حفظ کنید.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803325127




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نرخ ثبت نام دانش آموزان پاکستان 72 درصد است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۶ مرداد ۱۳۹۴ (۱۷:۹ب.ظ)
نرخ ثبت نام دانش آموزان پاکستان 72 درصد است موج - نماينده وزارت آموزش و پرورش پاکستان با بيان اين که براساس بند 37 قانون اساسي کشور بايد هر دانش آموز از آموزش هاي رسمي برخوردار باشد، گفت: نرخ ثبت نام دانش آموزان پاکستان 72 درصد است.
به گزارش خبرگزاري موج، پيش از ظهر امروز فاضل حکيم، نماينده آموزش و پرورش پاکستان، در مراسم ارائه گزارش پايش جهاني «آموزش براي همه» که در اردوگاه شهيد باهنر و باحضور اعضاي کميسيون آيسسکو و معاونين وزارت آموزش و پرورش برگزار شد، اظهار کرد: دولت پاکستان براي آموزش دانش آموزان دو برنامه در دست اجرا دارد که در آن ارتقاي کيفيت آموزش ويژه دانش آموزان مقطع ابتدايي و ديگري راهکاري براي جذب 1.6ميليون دانش آموز (15-9) ساله اي که به مدرسه نمي‌روند درنظرگرفته شده است.
وي افزود: بايد در حين اجراي اين برنامه‌ها مطمئن شويم که به هدف اصلي که رشد و توسعه آموزش براي همه دانش آموزان است رسيده‌ايم يعني امکانات مخلتف آموزشي و عدالت آموزشي براي همگان ايجاد شده باشد.
حکيم ادامه داد: استراتژي دولت پاکستان گسترش عدالت آموزشي در مناطق محروم و کمک به دانش آموزاني است که داراي ناتواني‌هاي جسمي هستند و براي تحقق اين مهم مدارس خاصّي را ويژه دانش آموزان (16-4) سال تأسيس کرده است.
نماينده آموزش و پرورش دولت پاکستان با بيان اين که پاکستان به مفاد و اهداف شش گانه مجمع جهاني داکار سنگال پاي بند است، تصريح کرد: بيش از 260 هزار مؤسسه آموزشي وظيفه آموزش به 43 ميليون دانش آموز پاکستاني مقاطع ابتدايي متوسطه، کالج‌ها، دانشگاه، فني وحرفه اي و مدارس ديني و مذهبي را برعهده دارند.
حکيم درخصوص ارتقاي کيفيت آموزش، خاطرنشان کرد: آموزش معلمان سياست‌ها و روش‌هاي خاصّ خود را دارد که در دو بخش آموزش‌هاي قبل از ورود به کلاس درس و در حين آموزش به دانش آموزان تقسيم مي‌شود.
وي ادامه داد: اين آموزش‌ها در 200 مرکز تربيت معلم انجام مي‌شود که 23 درصد در اختيار بخش غيردولتي و بقيه دولتي هستند که وظيفه آموزش به 3713 معلم را برعهده دارند که 92 درصد در بخش دولتي و 8 درصد در بخش غيردولتي شاغل هستند.
حکيم نقش مدارس ديني و مذهبي را در آموزش بزرگسالان بسيار ويژه خواند و افزود: 97 درصد اين مدارس ديني به صورت خصوصي و 3 درصد هم دولتي هستند و 58 هزارو 600 مربي و معلم مذهبي در آن مشغول فعاليت آموزشي هستند.
نماينده آموزش وپرورش پاکستان با بيان اين که سياست‌هاي آموزشي در ايالت‌هاي مختلف متفاوت و بعضاً استاندارد نيستند، گفت: کميته بازنگري سياست‌هاي آموزشي به صورت متمرکز ايجاد شده است تا به همگام سازي و استانداردسازي سياست‌هاي آموزشي منجر شود که البته در بعضي از ايالت‌ها آموزش‌ها از ابتدا نيز استاندارد بوده است.
وي اضافه کرد: بحث جنگ در ساليان اخير در ايالت‌هاي مختلف باعث ويراني مدارس و کشته شدن هزاران دانش آموز در اين مناطق شده است به گونه اي که شرايط آموزش متأثر از اين وقايع به نازل‌ترين وضعيت خود رسيده و همکاري سازمان مردم نهاد و مجامع بين المللي را مي‌طلبد.
حکيم از اجراي برنامه عمل ملي براي تمرکز بر تحصيل دانش آموزاني که به مدرسه نمي‌روند خبر داد و تصريح کرد: بايد شرايطي را فراهم کنيم تا اين دانش آموزان که به علت مسائل فرقه اي و جنگ از تحصيل بازمانده‌اند با ارائه مشوق‌هاي لازم براي دانش آموزان دختر و يا اولياي آن‌ها شرايط تحصيل آن‌ها فراهم شود و در اين راستا يونسکو نيز پروژه اي در دست اجرا دارد.
نماينده آموزش و پرورش دولت پاکستان اضافه کرد: حداقل يک آموزش ابتدايي يا اوليه براي دختران بازمانده از تحصيل در نظر گرفته شده است که در آن خواندن، نوشتن و کار با اعداد آموزش داده شود.
وي ادامه داد: در مرحله بعد تقويت نيازهاي تغذيه اي دانش آموزان از مکمل‌هاي غذايي گرفته تا مراقبت‌هاي مادرانه دانش آموزان و الزامات امنيتي و حمل و نقل ايمن دانش آموزان تا رسيدن به مدارس پيش بيني شده است تا مدارس ايمن باشند.
حکيم با بيان اين که 420 مدرسه در کشور پاکستان به اين ملزومات مجهز شده‌اند، خاطرنشان کرد: مدارس ايمن در تمام مدت شبانه روز فعاليت آموزشي ارائه مي‌دهند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن