تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):قصد ما این است که نمیریم تا توبه کنیم، ولی توبه نمی کنیم تا اینکه می میریم
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826083133




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بیش از سه هزار میلیارد ریال نوسازی در صنعت و معدن خراسان رضوی


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: بیش از سه هزار میلیارد ریال نوسازی در صنعت و معدن خراسان رضوی مشهد - ایرنا - رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: از ابتدای امسال تاکنون سه هزار و 750 میلیارد ریال تجهیزات و ماشین آلات صنعتی جدید برای بخش صنعت و معدن این استان خریداری و نصب شده است.


راضیه علیرضایی یکشنبه شب در همایش گرامیداشت روز صنعت و معدن در نمایشگاه بین المللی مشهد افزود: این در حالی است که پارسال 177 میلیون یورو ماشین آلاتی که ساخت داخل نداشت وارد استان شده و در خط تولید قرار گرفتند.
وی بیان کرد: پارسال به رغم شرایط رکود در اقتصاد کشور موفق به انجام 9 هزار و 760 میلیارد ریال سرمایه گذاری جدید در بخش صنعت و معدن استان شدیم و از نظر سرمایه گذاری رتبه پنجم، از نظر صدور پروانه صنعتی رتبه اول و از نظر اشتغال صنعتی رتبه دوم را در کشور به دست آوردیم.
وی گفت: پارسال در حوزه معادن سنگ آهن برای رفع نگرانی خام فروشی مواد معدنی 70 هزار میلیارد ریال در پروژه های فولاد سازی، گندله سازی و کنسانتره سنگ آهن در سنگان خواف سرمایه گذاری شد.
وی اظهار کرد: با حمایت های استاندار این استان طرحهای نیمه تمام صنعتی که سال گذشته در مرحله دریافت زمین بودند اکنون اجرای آنها بین 25 تا 65 درصد پیشرفت فیزیکی دارند.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: تدوین نقشه راه توسعه بخش صنعت و معدن استان با همکاری دانشگاه فردوسی، جهاد دانشگاهی مشهد، مجریان طرح آمایش سرزمینی و تشکلهای بخش خصوصی انجام گرفت.
علیرضایی افزود: صنایع استان نیاز به نوسازی و ارتقای سطح تکنولوژی دارند لذا باید صنعت ماشین سازی استان توسعه یابد.
وی بیان کرد: برای توسعه صنعت ماشین سازی نیاز به دانش فنی جدید است که بدون جذب همکاری دانشگاه و بهره گیری از طرحهای ابتکاری و نوآورانه دانشجویان خلاق و بهره گیری از تجربیات کارآفرینان میسر نمی شود.
وی گفت: برای رسیدن به توسعه راهی جز ارتقای سطح دانش فنی نداریم لذا ضرورت دارد از قابلیت کار بین بنگاهی و هم افزایی بین چند بنگاه برای ایفای نقش موثرتر در بازار بین المللی بهره گرفته شود.
علیرضایی بر تقویت بنیه های سرمایه گذاری در اهداف صادراتی، توجه به تجارت به عنوان بخش حرفه ای و یک دانش بخش خصوصی دارای پشتوانه تخصصی، برخورد واقعی به مساله تجارت در بازار تولید، داشتن نگاه همه جانبه نگر برای رسیدن به توسعه تاکید کرد.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی افزود: در دوران پساتحریم باید راه های فناورانه و نوآوری در صنعت بررسی شود و به کمتر آلوده شدن زمین، صرفه جویی در منابع، استفاده از دانش و ابتکار جوانان در دانشگاه ها فکر کرد.

* لزوم تغییر نگاه دولت به بخش خصوصی از سوددهی به دارایی

رییس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی خراسان رضوی نیز در این همایش گفت: نگاه دولت ها به بخش خصوصی فقط به عنوان یک بخش سودده است در صورتی که باید به این بخش به عنوان یک دارایی نگاه کرد.
غلامحسین شافعی افزود: اصل اساسی اقتصاد مقاومتی، مردمی کردن آن است لذا نیازمند اقتصاد مردمی با کاهش تصدیگری دولت و توجه بیشتر به واگذاری مسوولیت ها به بخش خصوصی هستیم.
وی بیان کرد: توفیقی که از جمع بندی مذاکرات هسته ای عاید ایران شد، کوچک نبود و نشان داد مسوولان می توانند با تدبیر و تلاش و جسارت، شهامت بیشتری در رفع مشکلات داخلی و خارجی به خرج دهند.
وی گفت: اکنون در محافل مختلف صحبت از برداشته شدن تحریم ها و باز شدن همه درهای امید به روی صنعت است اما اگر مانع تحریم نیز برداشته شود هنوز دست و پای تولید و صنعت ما در زنجیرهای داخلی بسته شده است لذا باید زمینه ها برای این حرکت مساعد شود و بندهای بسته بر پای بخش تولید را باز کرد.
شافعی افزود: باید ساز و کار رقابت بهتر با رقبای بازار خارجی فراهم شود زیرا در این صورت هم به توسعه صادرات دست پیدا می کنیم و هم نگرانی مربوط به باز شدن درهای ایران به روی کالاهای وارداتی برطرف می شود.
وی اظهار کرد: از فرصت طلایی پیش آمده با برداشته شدن تحریم ها و آمدن سرمایه گذاران خارجی باید به نحو مطلوب سود جست و این نیازمند ائتلاف دولت و بخش خصوصی است.

* کمبود قانون نداریم، قوانین متناقض و قانون گریزی زیاد است

عضو هیات رئیسه خانه صنعت، معدن و تجارت ایران نیز در این همایش گفت: در کشور کمبود قانون نداریم اما قوانین متناقض و قانون گریزی بسیار داریم.
سید حسن حسینی با تاکید بر اینکه باید مقررات زدایی و قانون گریزی اصلاح شود افزود: اگر انرژی که صرف وضع قوانین می شود به حذف قوانین متناقض اختصاص یابد بیشتر می تواند به اقتصاد کمک کند.
وی بیان کرد: به رغم قوانین و مقررات فراوان در بخش تولید هنوز تولیدکنندگان با مشکلات عدیده ای دست و پنجه نرم می کنند.
رییس خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: با توجه به منابع سرشاری که در کشور وجود دارد نیازی به درآمدهای حاصل از فروش نفت نداریم و با همدلی و همزبانی بین بخش خصوصی، دولت و ملت می توان از این منابع برای اقتصاد غیرنفتی بهترین استفاده را کرد.
حسینی افزود: سند توسعه چشم انداز کشور و برنامه های هر ساله توسعه که بر مبنای اهمیت تولید ملی است، نشان می دهد که راه حل بیماری اقتصاد تک قطبی کشور را شناخته ایم اما تحقق این امر بدون برنامه ریزی و شناخت نقاط قوت و ضعف، فرصت ها و تهدیدها آن هم در دوران پساتحریم میسر نمی شود.
وی عدم دسترسی آسان به منابع مالی، ضعف نظارتی بر اجرای قوانین موجود یا اجرای ضعیف قانون، فقدان زیرساخت های مناسب، بوروکراسی اداری، ضعف بازار سرمایه، وجود مفاسد اقتصادی در برخی دستگاه های اجرایی و بخش خصوصی را از مشکلات بخش تولید کشور برشمرد.
حسینی گفت: از سوی دیگر نبود دانش فنی در بخشی از تولید، استهلاک ماشین آلات و فرسودگی بخشی از تولید، توان صادراتی و رقابت پذیری آنها را کاهش داده است.
وی تاکید کرد: باید سرمایه مالی، سرمایه انسانی، بازار رقابتی و تولید ملی در کشور به صورت جدی مورد توجه قرار گیرد تا اقتصاد توسعه یابد.
7489 / 6053



05/05/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن