واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: همگرایی نخبگان ازاولویتهای مهم تشکیل اتاق های فکر کشوراست اراک-ایرنا-مدیر اتاق فکر استان مرکزی گفت: همگرایی نخبگان در سازندگی و عمران کشور از جمله مولفه های اساسی در تشکیل اتاق های فکر است.
مجید حاجی بابایی عصریکشنبه در نشست اتاق فکر استان مرکزی افزود: امروز درهای دانشگاه ها و مراکز علمی و فرهنگی کشور به روی نخبگان و فرهیختگان باز است و بستری برای تعالی و پیشرفت کشور فراهم آمده است.
وی ادامه داد: اعضای اتاق های فکر درواقع نگاهی غیر دولتی به مشکلات و چالش های استان خود دارند و با رایزنی و چانه زنی با مسوولان در واقع به دنبال راهکاری برای برون رفت از این مشکلات هستند.
او بیان کرد: استفاده از ظرفیت نخبگان و فرهیختگان درون و برون دانشگاهی و مراکز علمی و آموزشی از دستاوردهای مهم دولت تدبیر و امید است که باید از این فرصت طلایی به نحو احسن استفاده شود.
حاجی بابایی افزود: راهبرد مهم دیگر شکل گیری اتاق های فکر به عرصه کشاندن ظرفیت های بالقوه سمن های غیر دولتی و فعالان سازمان های مردم نهاد است.
مدیر اتاق فکر استان مرکزی بیان کرد: امروز دولت تدبیر و امید به ظرفیتها و توانمندی های سازمان مردم نهاد اعتقاد راسخ دارد و در این راستا با تدوین سیاستها و برنامه های استراتژیک سعی دارد تا دوباره از این ظرفیت بهره ببرد.
حاجی بابایی اضافه کرد: اتاق فکر در معنای واقعی کلمه انعکاس دهنده دغدغه های نخبگان و فرهیختگان جامعه است که سعی دارد با همگرایی لازم در استانها زمینه تعالی و پیشرفت کشور را فراهم آورد.
وی ادامه داد: در سال تحصیلی جدید دو برنامه مهم آشنایی با ادبیات سیاست گذاری و کارگاههای تدوین متون سیاستی منسجم در دستور کار اتاق فکر استان مرکزی قرار دارد.
حاجی بابایی اظهار کرد: محیط زیست به عنوان یکی از دغدغه های مهم دولت تدبیر و امید در سیاست گذاری های اتاق فکر جایگاه مهمی ایفا می کند.
وی افزود: پیگیری مطالبات زیست محیطی در استان مرکزی از اولویت خاصی برخوردار است و اتاق فکر استان نیز با شناسایی چالشهای این حوزه در پی تدوین راهکار لازم است.
حاجی بابایی اظهار کرد: اتاق های فکر بر اساس احساس وجود خلائی در فضای کارشناسی کشور شکل گرفته و امروز بسیاری از نخبگان حرف هایی برای گفتن دارند اما صدای آنان شنیده نمی شود.
عضو هیات علمی دانشگاه اراک نیز گفت: توجه به تنوع زیستی، بررسی چالش های پیش روی حوزه محیط زیست، لزوم توسعه فرهنگ زیست محیطی از جمله شاخص های مهمی است که باید در اتاق فکر استان مرکزی بدان توجه شود.
دکتر امیر انصاری بیان کرد: ظرفیتها، فرصت ها و تهدیدات و راهکارها باید نقشه راه تدوین سند زیست محیطی استان مرکزی قرار گیرد.
وی ادامه داد: تشکل های غیردولتی به عنوان بازوی توانمند دولت در پیگیری مطالبات زیست محیطی استان مرکزی از جایگاه خاصی برخوردارند.
انصاری توضیح داد: سیاست مشورت گیری و مشورت پذیری در اتاق های فکر به عنوان ابزاری ارزشمند محسوب می شود که به بهبود وضعیت کشور کمک شایانی می کند.
رییس شبکه زیست محیطی استان مرکزی نیز گفت: طرح آمایش زیست محیطی استان مرکزی از جمله طرحهای مغفولی است که باید در استان اجرایی شود.
سیاووش آقاخانی بیان کرد: دولت تدبیر و امید به پیگیری مسایل زیست محیطی کشور اهتمام ویژه ای دارد که استان مرکزی به عنوان یکی از استانهای مطرح کشور به دنبال پیگیری این مطالبات است.
او بیان کرد: شناسایی اشتراکات خاص علمی و فرهنگی در بین نخبگان و دانشگاهیان با سمن ها، از اولویتهای اساسی اتاق های فکر است.
در این نشست مقرر شد تا نظرات و دیدگاههای جامعه دانشگاهی استان مرکزی در خصوص دغدغه های زیست محیطی استان جمع بندی و در نشستهای بعدی مورد بحث و بررسی قرار گیرد.ک/3
7112/6012
04/05/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 106]