واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: 53 پردیس بین الملل در دانشگاههای دولتی ایران فعال است مشهد - ایرنا - معاون مدیرکل دفتر گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: هم اکنون 53 پردیس بین الملل در سطح دانشگاههای دولتی ایران فعالیت دارند.
دانشگاه فردوسی مشهد روز یکشنبه به نقل از دکتر شاهین همایون آریا در دومین نشست شورای هماهنگی پردیسهای دانشگاهی دانشگاههای برتر کشور در مشهد گزارش داد: تنوع بخشی به نظام دانشجویی، تربیت نیروی متخصص مورد نیاز و جذب دانشجویان ایرانی خارج از کشور از اهداف تشکیل پردیسهای بین الملل بوده است.
وی در ادامه اظهارداشت: ارتقا کیفیت آموزش عالی هدف اصلی وزارت علوم در دولت تدبیر و امید است لذا پذیرش دانشجو از طریق متمرکز و با همکاری سازمان سنجش در پردیسهای بین الملل می تواند به این مهم کمک کند.
معاون مدیرکل دفتر گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت:
با بازنگری آیین نامه ایجاد پردیسها، شأنیت دانشگاهها و پردیسها حفظ می شود.
رییس شورای هماهنگی پردیسهای دانشگاهی دانشگاههای برتر کشور نیز در این نشست با اشاره به شکل گیری پردیسها طی برنامه توسعه ششم گفت: توسعه سریع این مراکز نشانگر نیاز جامعه دانشگاهی است.
دکتر رجبعلی برزوئی با اشاره به دغدغه وزارت علوم در کیفیت این مراکز افزود: بدنه آموزشی و اعضا هیات علمی دانشگاهها به خصوص دانشگاههای مادر سختگیریهای لازم را در این خصوص پیاده می کنند.
وی با بیان اینکه پردییسها نباید رتبه دوم کیفیت خدمات آموزشی و پژوهشی دانشگاهها باشند گفت: شورای هماهنگی پردیسهای دانشگاهی دانشگاههای برتر کشور با هدف رفع دغدغه های وزارت علوم و رفع اشتباهات گذشته شکل گرفته است.
رییس پردیس بین الملل دانشگاه فردوسی مشهد نیز در این نشست گفت: این پردیس سال 1390 و براساس مجوز شورای گسترش آموزش عالی شکل گرفت.
دکتر علیرضا سهیلی ماموریت پردیس را در سه قسمت جذب دانشجویان داخلی، دانشجویان شاغل به تحصیل در خارج و دانشجویان غیرایرانی ذکر و بیان کرد: 385 نفر از دانشجویان غیرایرانی در پردیس دانشگاه فردوسی مشهد پذیرش شده اند.
وی با اشاره به راه اندازی مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسی زبانان نیز گفت: این مرکز به عنوان زیرمجموعه پردیس بین الملل، به آموزش زبان فارسی به دانشجویان غیرایرانی می پردازد.
رییس پردیس بین الملل دانشگاه فردوسی مشهد افزود: اداره دانشجویان بین الملل نیز به منظور انجام تمامی فعالیتهای کنسولی، رفاهی و فرهنگی دانشجویان غیرایرانی در این دانشگاه ایجاد شده است.
حدود 13 سال پیش با توجه به افزایش تعداد داوطلبانی که قصد ادامه تحصیل در مقاطع تحصیلات تکمیلی را دارند ایجاد واحدهای بین اللمل در دانشگاه تهران و سپس سایر دانشگاههای دولتی در دستور کار قرار گرفت و حتی تاسیس واحدهای بین المللی در لبنان و مالزی هم مطرح شد و در نهایت این پروژه در کیش کلید خورد و در سال 1386 هم دانشجو پذیرفت.
پذیرش دانشجویان خارجی و بسترسازی برای ادامه تحصیل متقاضیان ورود به دانشگاهها که قصد عزیمت به خارج از کشور را دارند دو هدف اصلی این اقدام بوده است.
1922/1858
04/05/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]