تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 28 شهریور 1403    احادیث و روایات:  بنر تستی
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816447632




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دنیای اقتصاد انعکاس داد: سه علامت هشدار در بورس


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: دنیای اقتصاد انعکاس داد: سه علامت هشدار در بورس تهران- ایرنا- روزنامه دنیای اقتصاد در شماره روز یکشنبه چهارم مرداد در تشریح تیتر یک نوشت: نخستین مساله، عقبگرد 2 کانالی شاخص بورس از دوران اوج خود و قرار گرفتن روی مرز 67 هزار واحدی است. شکست این سطح نیز می تواند سیگنالی منفی، از نظر تکنیکال و در نتیجه افزایش فشار فروش باشد. از سوی دیگر، کاهش چشمگیر حجم معاملات، احتمال بازگشت بورس به دوران رکودی را افزایش می دهد؛ به طوری که روز گذشته، حجم و ارزش معاملات حدودا 50 درصد کمتر از متوسط آنها در یک ماه اخیر بودند. در نهایت اما شاید مهم ترین دلیل بنیادی که وضعیت بازار سهام را حداقل برای کوتاه مدت نگران کننده نشان می دهد، وضعیت مجامع سالانه است.


این روزنامه با انتشار خبر توقف روند نزولی مصرف خانوار، آورد: تازه ترین آمارهای منتشر شده از سوی بانک مرکزی نشان می دهد در سال گذشته برخلاف سال های 1391 و 1392، رشد میزان اسمی مخارج خانوارهای ایرانی معادل با نرخ تورم بوده است، امری که موجب شده کاهش سطح مخارج واقعی خانوارها که در 2 سال پایانی دولت پیشین و همزمان با رکود اقتصادی پدید آمده بود، در سال 1393 متوقف شود.
روزنامه دنیای اقتصاد با بازتاب عنوان نخستین منو برای خارجی ها، نوشت: اولین فهرست از فرصت های اقتصادی ایران برای سرمایه گذاری خارجی، توسط وزارت راه و شهرسازی منتشر شد. در این لیست جزییات کامل 107 پروژه و ابرپروژه در بخش های مختلف راه و شهرسازی همچون احداث آزادراه، ایجاد یا توسعه خطوط راه آهن، گسترش خدمات فرودگاه های بین المللی، افزایش مسیرهای جاده ای و برون شهری، ساخت هتل های چهار ستاره و ساختمان های اداری و همچنین تاسیس شهرهای جدید معرفی و تشریح شده است. به گفته مقداد رحیمیان مدیرکل جذب سرمایه گذاری وزارت راه و شهرسازی، از چند روز پیش مراجعه حداقل 15 شرکت خارجی از جمله شرکای قدیمی اروپایی و آسیایی آغاز شده است.
رکوردگیری طلا در ارتفاع پست، تیتر دیگر این روزنامه است، اونس طلا هفته گذشته به زیر مرز روانی جدید یعنی مرز یک هزار و صد دلار سقوط کرد و در بیشتر مقاطع در کانال پایین تر ماند؛ اما روز جمعه جهش قیمتی ای رخ داد که طلا را از یک رکورد بسیار بد به رکوردی بد رساند تا پیش بینی ضعف اونس در ماه های پیش رو دست نخورده بماند. عواملی که مهم ترین آنها جدی بودن بحث افزایش نرخ های بهره فدرال رزرو تا پایان سال 2015 است، روز جمعه اونس را تا قیمت یک هزار و 77 دلار پایین کشید؛ ولی افزایش خریدها در کف قیمتی همراه با افت شاخص های سهام اونس را به قیمت یک هزار و 99 بازگرداند.
روزنامه دنیای اقتصاد با تحلیل موضوع یک دهه تا اقتصاد اول منطقه، آورد: مجله معتبر اکونومیست در تحلیلی از اقتصاد ایران ضمن بررسی روند 50 ساله تولید ناخالص ملی و همچنین میزان تولید نفت ایران، تاثیر تحریم ها و توافق را بر برخی از شاخص های اقتصادی ایران نشان داده است و پیش بینی خود را از آینده اقتصاد ایران ارایه می کند. در این گزارش آمده است ایران برخلاف همسایگان ثروتمند خلیج فارس، یک دولت وابسته به نفت نیست، بلکه یک قدرت منطقه ای با اقتصاد صنعتی و تعداد زیادی از افراد تحصیلکرده و ماهر است. این گزارش در ادامه می نویسد برخی از کارشناسان بر این باورند که با حذف تحریم ها در طول یک دهه آینده تولید ناخالص داخلی ایران از عربستان سعودی و ترکیه پیشی بگیرد و ایران به بزرگ ترین اقتصاد خاورمیانه تبدیل می شود.
این روزنامه در سرمقاله خود عنوان «آربیتراژ نرخ بهره در پساتحریم » را به قلم حمید قنبری منتشر کرد.
*گروه اطلاع رسانی
پژوهشم**9165**9131



04/05/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن