واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۳ مرداد ۱۳۹۴ (۱۶:۱ب.ظ)
بيماران صعبالعلاج براي تهيه دارو به اهواز نروند موج - معاون غذا و داروي دانشکده علوم پزشکي آبادان گفت: بعد از افتتاح داروخانه بيماريهاي خاص در آبادان ديگر نيازي نيست که بيماران خاص و صعبالعلاج براي تهيه دارو به مرکز استان نروند.
به گزارش خبرگزاري موج، مرتضي جعفري اظهار کرد: با تلاشها و پيگيريهاي معاونت غذا و داروي دانشکده علوم پزشکي آبادان و با انتخاب و همکاري يک داروخانه، در اين شهرستان داروخانه داروهاي خاص افتتاح شد.
وي افزود: تمام بيماران خاص و صعبالعلاج و همچنين کساني که در تهيه داروي خود با مشکل روبرو ميشوند ميتوانند با مراجعه به داروخانه خليلي به آدرس خيابان اميرکبير، خيابان پرويزي که به عنوان داروخانه خاص دانشکده علوم پزشکي و خدمات بهداشتي درماني آبادان تعيين شده است، داروي خود را تهيه کنند.
جعفري اضافه کرد: پيش از اين بيماران خاص براي تهيه داروهاي خود به اهواز و شهرهاي ديگر استان خوزستان مراجعه ميکردند که اين موضوع زحمات و هزينههاي اضافي را به آنان تحميل ميکرد.
معاون غذا و دارو دانشکده علوم پزشکي آبادان تصريح کرد: در اين داروخانه ميتوان مجموعه کامل داروها را شامل داروهاي سقطهاي مجاز درماني، داروهاي سرطاني و هر دارويي که کمبود آن در شهرستان آبادان نياز شود، تهيه کرد.
رفع مشکل کمبود داروي بيماران هموفيلي خوزستان
سرپرست معاونت غذا و داروي دانشگاه علوم پزشکي اهواز نيز از رفع مشکل کمبود داروي بيماران هموفيلي خوزستان خبر داد و گفت: بيماران هموفيلي خوزستان نگران مشکل کمبود داروي خود نباشند.
دکتر حسين برزگر در حاشيه جلسهاي که با نمايندگان بيماران هموفيلي خوزستان در معاونت غذا و داروي دانشگاه علوم پزشکي اهواز برگزار شد، اظهار کرد: هدف از برگزاري اين جلسه بيان و طرح مشکلات بيماران هموفيلي استان است که خوشبختانه با ارائه راهکارهاي مناسب همچون افزايش سهميه دارو، توزيع فرم مخصوص مشکلات و عارضههاي دارويي، تمام تلاش خود را براي رفع اين مشکلات و احياناً حساسيت و عوارض ناشي از استفاده از داروها که در بيماران ايجاد ميشود، انجام ميدهيم.
وي با اشاره به اول تا هفتم مردادماه که به عنوان هفته حمايت از بيماران هموفيلي نامگذاري شده است، افزود: براي رفع مشکلات دارويي اين عزيزان مقرر شد جلساتي با بخشهاي مختلف همچون معاونت درمان، بيمارستانها در زمينه افزايش داروي بيماران هموفيلي، ثبت تعداد اين بيماران در سامانه وزارت بهداشت و غيره صورت گيرد.
اشرف فرامرزيان پور مدير کانون بيماران هموفيلي خوزستان نيز در اين جلسه گفت: در اين هفته (اول تا هفتم مرداد) براي شناخت بيشتر اين بيماري و ساير اختلالات خوني ارثي در سراسر کشور مراسم گوناگوني به منظور حمايت از اين بيماران انجام ميشود و حقيقتاً معاونت غذا و داروي دانشگاه علوم پزشکي اهواز به نحو شايستهاي براي رفع مشکل بيماران هموفيلي خوزستان تلاش کرده است.
وي با بيان اين که در هفته حمايت از بيماران هموفيلي با طرح شرايط بيماران و نيازهاي آنها به دنبال افزايش آگاهي و جلب مشارکت بيشتر شهروندان خوزستاني هستيم، افزود: با اين اقدامات ميتوانيم با همکاري و الهام بخشيدن به يکديگر، درمان مناسبي را براي بيماران به ارمغان آوريم.
فرامرزيان پور گفت: با پيگيري معاونت غذا و داروي اهواز و تلاش مسئولان مربوطه در استان با اختصاص سهميهاي ويژه به استان، مشکل کمبود برگ خريدهاي انعقادي حل شد. در حال حاضر بيماران مبتلا به هموفيلي با کمبود فاکتورهاي انعقادي مواجه نيستند.
فرامرزيان پور تصريح کرد: در حال حاضر بيش از 400 بيمار مبتلا به هموفيلي زيرپوشش کانون هستند، اما افراد مبتلا به اين بيماري در استان بيش از اين تعداد است.
وي افزود: شهرهاي اهواز و دزفول بيشترين ميزان بيماران هموفيلي را دارند، بهگونهاي که نيمي از بيماران زير پوشش کانون، در اهواز و حدود 60 بيمار هموفيلي نيز در شهر دزفول و شهرهاي اطراف آن ساکن هستند.
مدير کانون هموفيلي خوزستان خاطرنشان کرد: کانون هموفيلي خوزستان خدماتي حمايتي در بخشهاي دارو و درمان، فرهنگي، آموزشي، و توسعه و پژوهش به بيماران تحت پوشش ارائه ميدهد. همچنين علاوه بر دفتر مرکزي کانون که در اهواز مستقر است، نمايندگي کانون هموفيلي در شهرستان دزفول نيز فعال شده و خدماتي به بيماران تحت پوشش ارائه ميدهد.
فرامرزيان پور در پايان تأکيد کرد: در حال حاضر داروها و فاکتورهاي انعقادي موردنياز بيماران هموفيلي کاملاً زير پوشش بيمه است و به صورت يارانهاي در اختيار بيماران قرار ميگيرد و بيماران هيچ هزينهاي را در اين زمينه پرداخت نميکنند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]