واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: معاون وزیر صنعت معدن و تجارت مطرح کرد: استفاده از نوآوری در فضای پساتحریم زمینه صادرات چندبرابری فرش دستبافت خبرگزاری پانا: معاون وزیر صنعت معدن و تجارت بابیان اینکه فضای نوآوری در صنعت فرش بایدموجب افزایش صادرات فرش دستبافت و استفاده از فضای به وجود آمده در پساتحریم شود تاکید کرد: آئین نامه نام و نشان تجاری یا بِرند در زمینه فرش دستبافت به زودی تهیه می شود.
۱۳۹۴ شنبه ۳ مرداد ساعت 16:11
به گزارش خبرنگار اقتصادی پانا؛ مجتبی خسرو تاج در برنامه سومین مسابقه سراسری طرح و نقشه فرش دستبافت با بیان اینکه انجمن طراحان فرش اقدام های مناسبی را برای تغییر و تشویق ارائه طرح های بهتر و شکوفایی این بخش انجام داده است گفت: این پرسش مطرح است که شرایط پس از تحریم چه وضعیتی را برای بسیاری از صنایع از جمله صنعت فرش به وجود خواهد آورد که در یکی دو روز گذشته سفری به اتریش انجام و کنفرانسی اقتصادی برگزار شد که پس از انجام این سفر می تواند گفت در شرایط پس از تحریم ایران مرکز توجه واقع شده و به نوعی سونامی سانتی مانتال برای کشور شکل گرفته است. وی عنوان کرد: این تمایل نه تنها در عرصه اقتصادی که در بحث فرهنگ،صنعت و بسیاری از ظرفیت های کشور شکل گرفته است. خسروتاج تصریح کرد: به طور قطع این استقبال در بخش فرهنگ، تمدن و صنعت کشور موجب افزایش صادرات خواهد شدو چه حمایتی برای صنعت فرش بالاتر از اینکه ایران اکنون مرکز توجه واقع شده است. تابلو فرش جلسه مذاکرات هسته ای تهیه شود
معاون وزیر صنعت معدن و تجارت عنوان کرد: بی تردید صنعت فرش کشور به قدردانی از این نتایج مذاکرات می تواند تابلو فرشی را از جلسه سران 1+5 با تیم مذاکره کننده تهیه کند که آن را برای سران کشورهای عضو سازمان ملل متحد ارسال کرد. وی با بیان اینکه بهترین موضوع در صنعت فرش بحث تبلیغات است گفت: در سال های گذشته با انباشت تولید مواجه بوده ایم و آنچه که امروز صنعت فرش کشور به آن نیاز دارد حرکت ریشه ای و اساسی در بخش تبلیغات است. وی تاکید کرد: امروز فرصت بسیاری برای عرضه فرش ایران در کشورهای مختلف به وجود آمده و حضورگردشگران خارجی می تواند موجب شود تا فرش دستبافت درسبد کالاهای خریداری شده توسط آنها نقش ایفا کند. وی در ادامه عنوان کرد: با این نظر که فرش ماشینی به عنوان یک چالش برای فرش دستبافت بدل شده است موافق نیستم و اقتصاد متکی بر بازار و رقابت عرصه عرضه محصولات بسیار است و این دغدغه امروز صنعت فرش نیست. خسروتاج بیان کرد: فضای نوآوری در کشور باید به گونه ای در فرش دستبافت نهادینه شود که بتواند در رقابتی پرقدرت موجب رسیدن به جایگاه واقعی فرش دستبافت با وجود تفاوت های قیمتی چندبرابری شود. قائم مقام وزیر صنعت بیان کرد: ایجاد نظام نوآوری ملی می تواند شرایط استفاده از موقعیت های موجود را به خوبی فراهم کند. معاون وزیر صنعت معدن و تجارت تاکید کرد: مطابق ماده 8 قانون رفع موانع تولید دولت باید آئین نامه هایی را برای نام و نشان تجاری یا بِرند معین کند و به نظر من یکی از از زمینه های این آئین نامه مربوط به فرش دستبافت است. خسروتاج بیان کرد: در آینده سهم بهتری از صادرات فرش دستبافت درنظام تجاری کشور حاصل می شود منوط به آنکه بتوان با تقویت نظام ملی نوآوری به شکلی مناسب تر عمل کرد. گفتنی است: در ادامه این مراسم به برترین های طرح و نقشه فرش دستبافت جوایزی اهدا شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 60]