تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 24 دی 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):عبادت کردن به زیادی روزه و نماز نیست، بلکه (حقیقت) عبادت، زیاد در کار ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1852885816




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

طرح جامع ریزگردها در استان کرمان در حال تدوین است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: طرح جامع ریزگردها در استان کرمان در حال تدوین است کرمان - ایرنا - مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمان گفت: جلسات کارشناسی تدوین سند طرح جامع ریزگردهای استان به صورت پیوسته در سازمان مدیریت و برنامه ریزی و با حضور دستگاه های ذیربط برگزار شده و تدوین این سند مراحل پایانی خود را می گذراند.


مهدی رجبی زاده روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: احتمالا تا دو هفته آینده سند طرح جامع ریزگردهای استان تهیه و به منظور تایید و ابلاغ آن برای اجرا به دستگاه های مختلف، به استاندار کرمان ارائه می شود.
وی با بیان اینکه به دستور استاندار کرمان قرار بر این شد که طرح جامع ریزگردها به صورت سند تنظیم شود خاطرنشان کرد: بر مبنای این سند تکالیف دستگاه ها در رابطه با وجود ریزگردها در استان مشخص می شود که امیدوارم بتوان یک حرکت شتابنده ای را برای وضعیت بیابان زایی و کنترل ریزگردها انجام داد.
وی اظهار کرد: با توجه به اینکه بحث ریزگردها در سطح کشور مطرح شده بود، ستادی در تهران به ریاست رییس سازمان محیط زیست تشکیل شده و به تبع آن ستادهای استانی به وجود آمد و در استان کرمان هم این ستاد به ریاست استاندار راه اندازی شده است.
رجبی زاده تاکید کرد: کنترل ریزگردها کاری گسترده و زمان بر است و هیچ کس نمی تواند قول دهد که می توان در یک زمان مشخص ریزگردها را کنترل کرد ولی می توان این قول را داد که وضع از این بدتر نشود و در مرحله بعد هم آن را کنترل کرد.
وی تصریح کرد: اقلیم خشک استان، غنی نبودن پوشش گیاهی، نبود رویش جدید، کمبود پوشش گیاهی، چرای بی رویه دام، عوامل انسانی همچون استفاده از پوشش جنگلی برای سوخت، برداشت بی رویه از آب های زیرزمینی، ورود آب شور به خاک های سطح و در نتیجه ناکارآمدی خاک، معدنکاری و گسترش طرح های عمرانی از مواردی است که در بیابان زایی دخیل هستند.
وی ادامه داد: زمانی که دریاچه های زیادی در اطراف استان خشک می شوند آنان خود بستر حرکت ریزگردها را فراهم می کنند و بخشی از وجود ریزگردها نیز متاثر از استان های مجاور است.
مدیرکل منابع طبیعی و آخیزداری استان کرمان بیان کرد: جریان باد موجود هم با لختی خاک و فقیر شدن پوشش گیاهی که دامنگیر این خاک شده، خاک را همراه خود برمی دارد و به تولید ریزگردها دامن می زند.
وی تاکید کرد: به هر قیمتی شده اول باید پوشش گیاهی را حفظ کنیم و در مرحله بعد سراغ غنی سازی و احیای پوشش گیاهی برویم زیرا احیای پوشش گیاهی هزینه و زمان زیادی را طلب می کند.
** پروژه RFLDL تمدید می شود
وی همچنین به پروژه در حال اجرای RFLDL در منطقه ریگان اشاره کرد و گفت: حدود یک ماه پیش دکتر سرج ناکوزی نماینده سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) در ایران از منطقه ریگان بازدید کردند و با ابراز رضایت از اجرای پروژه، قول مساعد برای تمدید پروژه دادند.
وی با بیان اینکه پروژه RFLDL سال آخر خود را طی می کند افزود: اکنون 50 روستا تحت پوشش این پروژه قرار گرفته و سیاست ما بر استمرار پروژه است که بتوان به علت کارآمدی پروژه RFLDL روستاهای بیشتری را تحت پوشش آن قرار دهیم.
پروژه RFLDL (احیای اراضی جنگلی و تخریب یافته با تاکید ویژه بر اراضی تحت تاثیر فرسایش بادی و خاک های شور) مشترک بین سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور به عنوان نماینده دولت جمهوری اسلامی ایران، تسهیلات جهانی محیط زیست محیطی و سازمان خوار و بار و کشاورزی ملل متحد (فائو) است.
** طرح ترسیب کربن در 10 روستای هدف انجام شد
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمان در بخش دیگری از سخنان خود به اجرای ترسیب کربن در بخش شهداد اشاره کرد و گفت: از 34 روستای هدف تاکنون این پروژه در 10 روستا انجام شده است.
وی با اشاره به اینکه کرمان دومین سایت در کشور در اجرای پروژه بود خاطرنشان کرد: اکنون طرح ترسیب کربن در بسیاری از استان های کشور در حال انجام است و برنامه اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمان این است که پروژه را در سطح وسیعی از روستاهای استان کرمان گسترش دهد.
وی اظهار کرد: به نظر می رسد مدل ترسیب تنها مدلی است که می توان آن را کارآمد نامید زیرا اساس آن مشارکت مردم در توسعه منابع روستایی و احیای منابع طبیعی است که این پروژه باید جایگزین تمامی فعالیت های ما شود.
وی به بازدید استاندار کرمان از پروژه طرح ترسیب کربن در شهداد اشاره کرد و افزود: استاندار کرمان در این بازدید تاکید بر گسترش پروژه در روستاهای استان داشتند منتها گسترش این پروژه در استان نیازمند فراهم شدن بسترهایی است.
رجبی زاده بیان کرد: پروژه ترسیب کربن اجتماعی است و کاملا اقتصادی نیست بنابراین بایستی با یک حرکت مدیریت شده وارد روستا شویم و خوشبختانه روند اجرای این پروژه در استان کرمان حرکتی آرام اما ماندگار دارد.
پروژه ترسیب کربن اولین پروژه در ایران با رویکرد مشارکتی در بهره برداری و مدیریت عرصه های منابع طبیعی توسط مردم می باشد.
ظرفیت سازی جوامع محلی، توانمندسازی زنان و مردان از لحاظ اقتصادی و فرهنگی، تشکیل و توسعه صندوق های کوچک خرده اعتباری توسط مردم و واگذاری مدیریت آن به آنان، استفاده از انرژی های نو و در نهایت مشارکت جوامع محلی در مدیریت و احیای عرصه های منابع طبیعی از مهمترین راهکارها و تکنیک های به کار گرفته شده در این پروژه عنوان شده است.
7439/1860



30/04/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 83]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن