واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
«باران رحمت» به پایان رسید/ جواد ظریف تشویق شد
شناسهٔ خبر: 2859518 - چهارشنبه ۲۴ تیر ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۳
هنر > تئاتر
دومین جشنواره «باران رحمت» روز گذشته با معرفی برگزیدگان و تحت تاثیر توافقات هسته ای و تشویق محمد جواد ظریف به کار خود پایان داد. به گزارش خبرنگار مهر، مراسم اختتامیه دومین جشنواره «باران رحمت» عصر روز گذشته سه شنبه ۲۳ تیرماه در سالن استاد جلیل شهناز خانه هنرمندان برگزار شد. در این مراسم حمید شاه آبادی رییس جشنواره، علی مرادخانی معاون هنری وزارت ارشاد، حسین پارسایی دبیر جشنواره، حجت الاسلام امینیان مشاور بین الملل وزیر ارشاد و هنرمندانی چون هادی مرزبان، علی پویان، مریم معترف، اسماعیل خلج، حمیدرضا افشار، شهرام کرمی، رحمت امینی، داوود فتحعلی بیگی، محسن میرزاعلی، محمود عزیزی، قادر آشنا، علیرضا غفاری و ... حضور داشتند.کارگردانی این مراسم بر عهده نیما دهقان بود که با ابتکاری جالب برنامه را به شکل تصویری آغاز کرد. به این ترتیب که بیرون از سالن حمید شاه آبادی، حسین پارسایی و محمد اخباری رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی از تابلوی خط و نقاشی که توسط دانشجویان علمی کاربردی کشیده شده بود، رونمایی کردند و تصاویر این قسمت به شکل زنده برای حاضران در سالن شهناز پخش شد. پس از پخش این مراسم پارسایی، شاه آبادی و اخباری با همراهی دوربین به درون سالن آمدند و آیین اختتامیه رسما آغاز شد
یکی دیگر از ابتکارات مراسم اختتامیه معرفی برگزیدگان برخی از بخش ها به شکل تصویری بود. البته برگزیدگان چند بخش انتهایی توسط پاکت هایی که به دست هنرمندانی که روی صحنه حاضر می شدند، داده می شد، اعلام شد.بعد از پخش نماهنگی که به معرفی بخش های مختلف برنامه می پرداخت امیر کربلایی زاده به اجرای استند آپ کمدی پرداخت و بعد از آن در هیات مجری مراسم برنامه را آغاز کرد. قبل از حضور کربلایی زاده روی صحنه برگزیدگان بخش «منبر خدا» به صورت تصویری توسط حمید شاه آبادی و حسین پارسایی معرفی شدند.همچنین بخش های تایپوگرافی، تصویرسازی، نقاشی و خوشنویسی به شکل تصویری معرفی شدند که البته پیش از اعلام برندگان امیر کربلایی زاده نام تقدیرشدگان را قرائت می کرد.در بخشی از این مراسم محمد اخباری رییس دانشگاه علمی کاربردی با تبریک موفقیت تیم هسته ای در مذاکرات وین و تشکر از برگزارکنندگان این جشنواره بیان کرد: دانشگاه علمی کاربردی بزرگترین دانشگاه نظام محور کشور است که در رشته های مختلف و کاربردی به تربیت دانشجو به شکل مهارتی می پردازد. امیدوارم بتوانیم مهارت را به عنوان یک دغدغه در کشور جا بیندازیم چون مهارت می تواند نقش اساسی در توسعه پایدار کشور داشته باشد. دانشگاه جامع علمی کاربردی نیز تلاش می کند که مهارت اندوزی را در کشور گسترش دهد.
اجرای موسیقی سنتی توسط دو هنرمند بخش بعدی مراسم اختتامیه بود و بعد از آن کربلایی زاده با آوردن نام محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشور شرکت کنندگان در سالن را به تشویق وی برای تشکر از تلاش هایی که در طول این مدت برای رسیدن به توافق نهایی انجام داده، ترغیب کرد.علی مرادخانی سخنران دیگر مراسم بود که در صحبت هایی کوتاه عنوان کرد: قرار نبود در این مراسم صحبت کنم اما می خواهم از فعالیت های خوب و شادابی که در این جشنواره شاهدش بودیم تشکر کنم. آقای شاه آبادی خودش تجربه حضور در معاونت هنری را دارد و حالا این تجربیات را به عرصه آموزش آورده است.وی ادامه داد: دانشجویان ما در دانشگاه ها خیلی از مطالب را یاد می گیرند اما قدرت و جرات ورود به دنیای حرفه ای و اصل قضیه برایشان کم رنگ است اما در حوزه هایی که مباحث کاربردی و مهارتی را آموزش می دهند این جسارت برای ورود به عرصه حرفه ای وجود دارد و می توان امیدوار بود در آینده هنرمندانی از این طریق به عرصه هنر وارد شوند.داوود فتحعلی بیگی نیز که برای اهدای جایزه روی سن آمده بود از دست اندرکاران جشنواره درخواست کرد که بخش نمایش های آیینی سنتی را نیز وارد جشنواره کنند.
معرفی برگزیدگان بخش های فیلم مستند، فیلم کوتاه و نمایش های صحنه ای و خیابانی توسط هنرمندانی که برای اهدای جوایز روی صحنه دعوت می شدند، اعلام می شد. همچنین در بخش دیگری از مراسم از حامی مالی جشنواره نیز توسط حمید شاه آبادی تقدیر شد.حمید شاه آبادی رییس موسسه آموزش عالی علمی کاربردی فرهنگ و هنر و رییس جشنواره بعد از تقدیر از حامی مالی جشنواره گفت: جا دارد در این دوره نگاه قرآنی دانشجویان را مورد تقدیر قرار دهیم. همچنین وظیفه خود می دانم که از دکتر اخباری، آقای مرادخانی و حمایت های آقایان سرسنگی و پارسایی تشکر کنم. دانشجویان محترم باید بدانند «باران رحمت» یک اتفاق زودگذر نیست بلکه تلاش ما این است که همه شما دارای توان و مهارت شوید. همچنین انس با قرآن بالاترین و بهترینم وضعیتی است که از طریق آن شما می توانید توانایی هایتان را به تصویر بکشید.
در این مراسم به سخنرانان گفته شده بود که باید در حد سه دقیقه صحبت کنند که این سخنرانی های کوتاه یکی از نکات مثبت اختتامیه بود اما دیر آغاز شدن برنامه باعث شد که در بخش های انتهایی انرژی و حضور مخاطبان و دانشجویان حاضر در سالن کم رنگ شود.در انتهای مراسم هنرمندان و حاضران در سالن روی صحنه عکس یادگاری گرفتند و بعد از آن به ضیافت افطار دعوت شدند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 130]