واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۱ تير ۱۳۹۴ (۱۳:۱۵ب.ظ)
ضرورت کمک دولت به شرکتهاي هواپيمايي/ حملونقل هوايي بازار پردرآمد و مطمئني است موج - عضو هيات مديره شرکت فرودگاهها بر ضرورت کمک دولت به شرکتهاي هواپيمايي تأکيد کرد و گفت: با توجه به رشد بسيار بالاي حملونقل هوايي در منطقه خاورميانه، بايد ترتيبي اتخاذ شود تا ايران از اين بازار پردرآمد و مطمئن بينصيب نماند.
به گزارش خبرگزاري موج، سيداحمد مومنيرخ، عضو هيات مديره شرکت فرودگاهها، با اشاره به برنامهريزيهاي صورت گرفته در شرکت فرودگاههاي کشور و موافقت وزير راهوشهرسازي براي تخصيص مبلغ 250 ميليون دلار به منظور خريد تجهيزات تکميلي و نوسازي دستگاههاي کمک ناوبري، رادارها، اتوماسيون، ارتباطات و... ابراز اميدواري کرد: با تداوم اقداماتي که از سال گذشته آغاز شده است تا پيش از پايان امسال تجهيزات ارتباطي و راداري فرودگاه مهرآباد و 24 ايستگاه راديويي کنترل از راه دور و چند دستگاه هدايت هواپيماي در کُريدورهاي هوايي در سراسر کشور نوسازي شوند.
وي از نصب سيستمهاي کمک به فرود هواپيما (ILS) در فرودگاههاي بجنورد، اردبيل، آبادان و يزد و تجهيز ايستگاههاي ارتباطي و راداري به تجهيزات ماهوارهاي VSAT و تجهيز ايستگاههاي هوانوردي ارتباطي و رادار در سکتور شمال غرب (شماره يک) کشور به اين سيستم و همچنين برنامهريزي تجهيز سکتور جنوب غرب (شماره سه) کشور و ساير نقاط کشور به اين سيستم در آينده نزديک، بهعنوان ديگر اقدامات انجام شده توسط شرکت فرودگاههاي کشور براي نوسازي و توسعه تجهيزات راههاي هوايي و فرودگاههاي کشور نام برد.
مومنيرخ از وجود اراده لازم براي نوسازي ناوگان هواپيمايي به منظور ارائه خدمات ايمنتر و بهتر در دوران پساتحريم، بر ضرورت کمک دولت به شرکتهاي هواپيمايي تاکيد کرد و گفت: ايرلاينهاي آنقدر قدرتمند نيستند که خودشان بتوانند اين حجم از ناوگان را نوسازي کنند. ضمن اينکه براي رقابت در منطقه خاورميانه و انجام پروازهاي دوربُرد به ناوگان پروازي مدرن همراه با تجهيزات مدرن کمک ناوبري و زيرساختهاي فرودگاهي توسعهيافته نياز داريم.
وي با اشاره بهضرورت توجه هرچه بيشتر به جايگاه حملونقل هوايي در برنامه ششم توسعه کشور و همچنين کمرنگ بودن اين جايگاه نسبت به موقعيت حملونقل ريلي، جادهاي و دريايي اظهار کرد: با توجه به پيشرفتهاي حاصلشده در امور پروازي و خدمات فرودگاهي در سطح جهان و همچنين براساس واقعيت مشهود موجود و گزارشات مجامع بينالمللي هوانوردي از جمله ايکائو و ياتا، مشخص ميشود که تحولات بسيار زيادي در حوزه هوانوردي دنيا صورت گرفته است و اتفاقا يکي از مناطقي که بيشترين رشد را در حوزه هوانوردي شاهد بوده، منطقه خاورميانه است.
وي از وجود زمينههاي سرمايهگذاري در مناطق ويژه اقتصادي منطقه، جمعيت فراوان و بازار توليد و مصرف با پتانسيل بالا، بهعنوان دلايل سرمايهگذاري بسيار زياد در حوزه هوانوردي منطقه خاورميانه نام برد و گفت: به همين دليل از حدود 50 سال پيش پيشبيني شد که اتفاقات بسيار مهمي در ايجاد زيرساختها و زمينههاي لازم براي سرمايهگذاري و در نتيجه در حوزه حملونقل هوايي اين منطقه صورت بگيرد و طرح ايجاد فرودگاه بزرگ تهران از طرف ايکائو ارائه که در نهايت منجر به ساخت فرودگاه بينالمللي امامخميني (ره) با حداقل زيرساختهاي فرودگاهي و بهرهبرداري از سال 1394 شد.
مومنيرخ ادامه داد: با توجه به رشد بسيار بالاي حملونقل هوايي در منطقه خاورميانه، بايد ترتيبي اتخاذ شود تا کشورمان از اين بازار پردرآمد و مطمئن بينصيب نماند.
عضو هيات مديره شرکت فرودگاهها با اشاره به احتمال امضاي تفاهمنامه در پايان مذاکرات گروه 1+5 در وين، بر ضرورت آمادگي صنعت حملونقل هوايي براي رويارويي با دوران «پساتحريم» تاکيد کرد و گفت: بايد علاوه بر افزودن هواپيماهاي مدرن به ناوگان حملونقل هوايي ايران و همچنين توسعه و بهسازي زيرساختهاي فرودگاهي، بازاريابي و بازرگانيهاي لازم در اين راستا نيز انجام شود تا از چنين موقعيتي به بهترين شيوه بهره ببريم. شرکت فرودگاههاي کشور نيز ملزم است تجهيزات کمک ناوبري و ارتباطي و همچنين زيرساختهاي فرودگاهي را براي اين امور آماده سازد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 86]