واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۴ تير ۱۳۹۴ (۱۰:۴ق.ظ)
ضرورت تلاش دوسويه مجلس و دولت براي رشد سيستم حملونقل در کشور موج - نماينده مردم قاينات ضمن تأکيد بر ضرورت به کارگيري تلاش دوسويه از جانب مجلس و دولت براي رشد سيستم حملونقل و راههاي مواصلاتي در کشور اعلام کرد: مشکلات وزارت راه و ديرکرد در پروژههاي عمراني به دليل کمبود اعتبارات است و اين موضوع ربطي به چگونگي نحوه مديريت وزارتخانه ندارد.
به گزارش خبرگزاري موج، جواد هروي، عضو کميسيون آموزش و تحقيقات مجلس، نسبت به عملکرد وزارت راه در دو سال گذشته اعلام کرد: اقدامات انجام گرفته از سوي اين وزارتخانه در اين مدت خوب و مثبت بوده است، ولي؛ مشکل اصلي در بخش اعتبارات و تأمين منابع لازم براي اجراي پروژهها است که باعث ميشود اين وزارتخانه نتواند به تمامي وظايف خود عمل کند.
هروي در ادامه تلفيق شدن حوزه مسکن و شهرسازي با بخش راهداري و حملونقل جادهاي را از ديگر علل بروز مشکلات در اقدامات وزارتخانه تلقي کرد و گفت: اين امر موجب شد تا اين وزارتخانه نتواند به هر دو بخش به صورت همزمان و يکسان رسيدگي کند.
وي در اين باره افزود: در حال حاضر نکته اساسي آن است که در کميسيون تلفيق مجلس شوراي اسلامي اعتبارات بيشتري نسبت به گذشته به وزارت راه اختصاص داده نشده در صورتي که انتظارات براي ساخت و احداث راههاي شرياني از اين وزارتخانه افزايش يافته است.
عضو کميسيون آموزش و تحقيقات مجلس همچنين اضافه کرد: من تصور ميکنم مجلس و دولت هر دو با يکديگر در بحث راههاي اصلي، شهري و روستايي و حتي حملونقل ريلي و هوايي نيز بايد تلاش کنند تا نتايج مطلوب هر چه زودتر حاصل شود.
نماينده مردم قاينات در بخش ديگري از سخنان خود بيان کرد: گامهاي خوبي در دو سال گذشته در بخش توسعه راهها و فضاهاي شهري صورت گرفته ولي همانطور که در قبل اعلام کردم مشکل کمبود اعتبارات اين توانمندي را تضعيف کرده است.
هروي در ادامه در خصوص معضلات موجود در بخش مسکن مهر نيز اظهار کرد: مسکن مهر در دولت گذشته تبعات منفي را به همراه داشت که در کنار تحريمهاي فعلي، در حال حاضر براي وزارت راه تبديل به مشکلي اساسي و جدي شده است، ولي؛ با اين وجود ما همتي بالا را در اين وزارتخانه ميبينيم که در صورت تأمين منابع مالي قصد دارد گامهاي جدي در اين راه بردارد.
وي در ادامه تصويب ساخت راهآهن خراسان جنوبي و دو بانده کردن بسياري از راههاي اصلي استان را از اقدامات شاخص وزارت راه در دو سال اخير اعلام کرد و گفت: از آن جايي که استان خراسان جنوبي از داشتن راهآهن محروم است اين اقدام وزارتخانه قدم خيري براي مردم استان به شمار ميرود که در سال ۹۳ به تصويب رسيده و در لايحه سال ۹۴ گنجانده شد، اميد است با کمکهاي وزارت راه تا چهار سال آينده از خط ريلي استان بهرهبرداري شود.
عضو کميسيون آموزش و تحقيقات مجلس شوراي اسلامي در ادامه ضمن قدرداني از تلاشهاي بيوقفه مسوولان در اين وزارتخانه با وجود مشکلات بودجهاي فراوان، در خصوص وضعيت آسفالت شهري اعلام کرد: در حقيقت اقدامات خوبي در اين حوزه انجام شد که بيتوجهي به آنها از انصاف به دور خواهد بود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]