واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: تدوین سند راهبرد ملی توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی به اتمام رسید تهران-ایرنا- دبیر کمیسیون توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی کشور از اتمام تدوین سند راهبرد ملی توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی خبر داد.
به گزارش روز شنبه گروه فرهنگی ایرنا، ابوالفضل خوش منش گفت: از زمان شروع طرح تدوین سند برای هم افزایی و مشارکت حداکثری نهادها و دستگاه ها و استفاده از نظرات خبرگان حوزه مدیریت راهبردی و به منظور حسن اجرا و تسهیل فرآیندهای پژوهشی، کمیته ای متشکل از نمایندگان و صاحبنظران حوزه مدیریت استراتژیک، معاونت پژوهشی حوزه های علمیه و شورای توسعه فرهنگ قرآنی شکل گرفت.
وی افزود: این کمیته در 8 جلسه مسئولیت هدایت، حمایت، پشتیبانی و سیاستگذاری پروژه را به عهده داشته و در تمامی جلسات نظرات اعضا توسط مجری اخذ و توسط تیم تحقیقاتی وی مورد مطالعه و بررسی کارشناسی قرار گرفته است.
خوش منش اظهار کرد: علاوه بر این مجری به منظور غنابخشی و تحصیل اجماع نسبی پیرامون سند اقدام به گرفتن مصاحبه از ذی نفعان و صاحبنظران حوزه قرآن کرده و گزارش تمامی آن ها به صحن شورای توسعه فرهنگ قرآنی ارسال خواهد شد.
رئیس مرکز هماهنگی و توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی کشور ادامه داد: پس از تهیه نسخه اولیه، بررسی سند در دستور جلسه ششم کارگروه توسعه پژوهش قرآنی قرار گرفت و سند با حضور نمایندگان دستگاه های عضور مورد بررسی و نظرات آنان اخذ و به مجری طرح ابلاغ شد.
وی یادآور شد: هم اکنون علیرغم پیروی طرح تدوین سند از روش های استاندارد پژوهش برای سند نویسی و داشتن مستندات پشتیبان قوی، مرکز هماهنگی توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی کشور برای هم افزایی بیشتر، غنابخشی به محتوای سند و به دستن آوردن اجماع ذی نفعان حوزه قرآن آماده دریافت نظرات و آراء صاحبنظران و خبرگان است.
به گزارش روابط عمومی وزارت علوم، خوش منش ادامه داد: به همین منظور نسخه نهایی سند بر روی پایگاه مرکز قرار گرفته و اساتید و صاحبنظران می توانند حداکثر تا پایان تیرماه نظرات خود را به رایانامه مرکز ارسال کنند.
** نشست کارگروه اول شبکه شاعا
نخستین نشست کارگروه اول شاعا در استان تهران با حضور معاون پژوهش و فناوری و مدیر کل دفتر امور پشتیبانی پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و معاونان پژوهش و فناوری دانشگاه های تهران، علم و صنعت، الزهرا(س)، خوارزمی سایر دانشگاه های مربوطه برگزار شد.
معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم در این نشست گفت: دانشگاه های بزرگ تهران باید برنامه های جامع و مدونی در زمینه شبکه آزمایشگاه های علمی ایران تدوین کنند و به عنوان یک الگوی کارآمد و مناسب به سایر دانشگاه های کشور معرفی کنند.
وحید احمدی افزود: با ایجاد کارگروه های تخصصی در حوزه شبکه شاعا باید در خصوص برقراری نظام HSE، خدمات دهی آزمایشگاهی، بانک های جامع اطلاعاتی، آزمایشگاه های مرجع و استاندارد، تهیه شیوه نامه مناسب برای ایجاد و توسعه آزمایشگاه های تخصصی و تحقیقاتی در مراکز دانشگاهی توسط بخشی خصوصی با حمایت صندوق توسعه ملی کشور را بررسی کنند.
این گزارش به نقل از روابط عمومی وزارت علوم حاکی است که در این نشست گزارش برنامه های شبکه شاعا در هشت دانشگاه بزرگ کشور توسط دکتر معصومی دبیر کارگروه استان تهران ارائه شد.
فراهنگ**9187**1027
20/04/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 250]