واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۵ تير ۱۳۹۴ (۱۷:۵۱ب.ظ)
معاون وزير راه و شهرسازي خبر داد: قرارداد تدوين برنامه عملياتي سند راهبرد ملي ايمني راههاي كشور موج - برنامه عملياتي توسعه و ارتقاي ايمني پايدار تردد جادهاي کشور با مشارکت دبيرخانه کميسيون ايمني راههاي کشور، سازمان راهداري و حملونقل جادهاي و مرکز تحقيقات راه و مسکن وزارت راه و شهرسازي تدوين و عملياتي خواهد شد.
به گزارش خبرگزاري موج به نقل از روابط عمومي سازمان راهداري و حملونقل جادهاي، داوود کشاورزيان، معاون وزير راه و شهرسازي، اظهار کرد: در راستاي رويکرد ارتقاي فراگير و «برنامه محور» به موضوع افزايش سطح ايمني عبور و مرور در راهها و با هدف به حداقل رساندن سهم جاده در سوانح رانندگي کشور و کاهش تصادفات، تلفات و ضايعات ناشي از آن در سفرهاي برونشهري، تدوين برنامه «عملياتي سند راهبرد ملي ايمني راههاي کشور» در قراردادي فيمابين اين سازمان و مرکز تحقيقات راه و مسکن منعقد شد.
کشاورزيان اظهار کرد: در اين راستا پيشنويس شرح خدمات پروژه با الهام از سند راهبرد ملي ايمني راههاي ايران و بهرهگيري از آخرين توصيههاي بينالمللي با رويکرد پيادهسازي سيستم مديريت ايمني راهها تهيه شد و به منظور اخذ نظرهاي ساير دستگاههاي عضو به کميسيون ايمني راههاي کشور ارائه و پس از اعمال موارد تکميلي با اجماع اعضا بر شرح خدمات نهايي، قرارداد امضاء و براي اجرا ابلاغ شود.
معاون وزير راه و شهرسازي در خصوص مشخصات اين پروژه ملي افزود: اين پروژه در چهارفصل شامل بررسي وضع موجود و ظرفيت مديريت ايمني راه در ايران، تدوين برنامه عملياتي، شناسايي اولويتها و ارائه پيشنهادها و تدوين سند ملي برنامه عملياتي ايمني راه در ايران تنظيم گرديده و براي تهيه آن دوره زماني يکساله پيشبيني شده است.
وي با بيان اينکه در فصل اول به مطالعه تطبيقي برنامههاي عملياتي ايمني راه در کشورهاي توسعه يافته و در حال توسعه و انجام مطالعه ظرفيت مديريت ايمني راه مطابق الگوي بينالمللي ذيربط پرداخته ميشود افزود: در فصل دوم طي ۱۱ بخش تدوين برنامه عملياتي شامل تهيه راهنماي فني راهکارها، برنامه انتقال دانش و آموزش، سنجش کارايي و اثربخشي برنامههاي ايمني و آمادهسازي برنامه عملياتي (ملي) انجام ميشود.
کشاورزيان با تأکيد بر اينکه ۹۶ راهبرد مندرج در سند راهبرد ملي ايمني راههاي ايران به تناسب موضوع در زير مجموعه هريک از سرفصلهاي تعريف شده، دستهبندي گرديده است، افزود: در فصل سوم اين پروژه، تحليل کمي شاخصهاي عملکرد ايمني راه، تحليل اثرسنجي و اولويتبندي راهبردها و تعيين اهداف ايمني راه به همراه بررسي و شناسايي اولويت جزئيات مربوط به اقدامات در هر دسته از راهبردها و ارائه پيشنهادها لحاظ شده است.
وي در بخش ديگري از توضيحات خود افزود: در فصل چهارم اين پروژه نسخه نهايي سند ملي برنامه عملياتي ايمني راه در ايران تنظيم و طي برگزاري همايشي بهطور رسمي ارائه خواهد شد.
معاون وزير راه و شهرسازي تدوين و اجراي اين برنامه ايمني را در نوع خود به لحاظ علمي - اجرايي بودن آن در طي سالهاي گذشته بيسابقه و جزء طرحها و برنامههاي مهم کميسيون ايمني راهها، وزارت راه و شهرسازي و سازمان راهداري و حملونقل جادهاي ذکر کرد که يقينا با اجراي آن شاهد افزايش ايمني در عبور و مرور و ارتقاي سطح خدمات به شهروندان عزيز کشورمان در سفرهاي برونشهري خواهيم بود
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 78]