تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 17 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):كار خير و صدقه، فقر را مى‏بَرند، بر عمر مى‏افزايند و هفتاد مرگ بد را از صاحب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805205059




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

گلایه ناطق‌نوری؛ مردم ما را چه‌شده که امروز به یکدیگر رحم نمی‌کنند


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: گلایه ناطق‌نوری؛ مردم ما را چه‌شده که امروز به یکدیگر رحم نمی‌کنند
گذشت و بردباری که مردم 35 سال پیش داشتند در حال حاضر دیگر شاهد آن نیستیم و از آن سلامتی که در دستگاه‌های دولتی و احترامی که به ارباب رجوع می‌گذاشتند دیگر خبری نیست. در آن زمان کسی جرات رشوه گرفتن نداشت و همه از خدا می‌ترسیدند.
آفتاب : ناطق نوری که سه شنبه شب در مراسم احیای شب بیست و یکم ماه مبارک رمضان در مرقد حضرت امام خمینی (ره) بنیانگذار جمهوری اسلامی سخنرانی می کرد گفت: هیچ شخص و ملتی بی جهت عزیز و ذلیل نمی شود، مگرآنکه خود بخواهد.


به گزارش آفتاب به نقل از ایرنا، علی اکبر ناطق نوری در این مراسم که با حضور برخی از آیات عظام و یادگاران امام خمینی و جمع زیادی مردم برگزار شد افزود: جهان بر مبنای علیت است. این قانون علت و معلولی بر همه جهان حاکم است و هیچ چیزی بی علت و بی جهت نیست. 


ناطق نوری به دلایل عزت و ذلت ملت ها از منظر قران پرداخت و گفت: در ارتباط با عزت و ذلت ملت ها و انسان ها، قران از سه منظر به این موضوع می پردازد.


وی در تشریخ اولین منظر به آیاتی از قرآن اشاره کرد که با نگاه اولیه به انسان این حس را القا می کند که «گویا عامل همه عزت وذلت ها خداست» و با نگاه به این آیات اینگونه استنباط می شود که خداوند است که انسان ها و ملت ها را ذلت می دهد و یا عزیز می دارد.


وی با بیان اینکه درسوره آل عمران اعلام می شود که خدا به هر که بخواهد قدرت و سلطنت می دهد و از هر که بخواهد سلطنت می ستاند، گفت: اگر ما به این آیه صرفا بسیط نگاه کنیم می بینیم که همه چیز دست خداست.


وی درتشریح این موضوع به آیه ای درسوره طور اشاره کرد و گفت: در این آیه به عکس آیات سوره آل عمران، همه ذلت ها و عزت ها در دست خود مردم است و این مردم هستند که برای خود ذلت و عزت می خرند.


وی افزود: براساس این آیه، خود انسان است که عامل عزت و ذلت می شود.


وی در ادامه به سوره نجم استناد کرد وگفت: سرنوشتی برای انسان نیست، مگر آنچه خودش به دست خودش می آورد و کسب می کند، لذا ذلت و عزت با اوست.


وی در تشریح منظر سوم از آیات قرآن به سوره روم اشاره کرد و گفت: بر اساس این آیه، فساد زمین را فراگرفته به خاطر آنچه شما (انسان ها) انجام داده اید... بدبختی را خودتان به بار می آورید و شکست ها به دست خود انسان هاست.


به گفته ناطق نوری براساس این آیه هم خداوند و هم انسان ها در سرنوشت ملت ها مطرح هستند. 


وی در ادامه به آیه ای از سوره انفال اشاره کرد و گفت: آنچه از این آیه استنباط می شود این است که خداوند نعمت هایی را به ما داده است که تغییر ناپذیرند، مگر اینکه ملت ها تغییر کنند و این نعمت ها را تغییر دهند که در این صورت هم خداوند مطرح است و هم انسان.


ناطق نوری با طرح این سوال که «بالاخره عامل عزت چیست؟» و اینکه «عامل خوشبختی ماییم یا خدا؟» افزود: خدا سرنوشت ملتی را تغییر نمی دهد، مگر اینکه خودشان بخواهند که در این صورت، هم دست خدا در کار است و هم دست ملت.


عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در سوال دیگری مبنی بر اینکه «ما چه نقشی در سرنوشت خود داریم و خداوند چه؟» گفت: بر اساس آیات ذکر شده، عامل اصلی عزت و ذلت خود ماییم و خداوند پاداش دهنده است. 


وی مثل سرنوشت انسان ها و دست خدا را به مثل دانش آموز و استاد تشبیه کرد و گفت: دانش آموزی که درس بخواند قطعا از استاد نمره خوبی دریافت خواهد کرد، پس عامل قبولی، مردودی و تجدیدی، خود دانش آموز است و آنی که سبب قبولی، مردودی و تجدیدی می شود «من» دانش آموز است.


وی توضیح داد: خداوند یا معلم پاداش و نمره دهنده است، اما عامل، شاگرد است؛ اگر درس بخوانیم، استاد نمره خوب می دهد.


وی به سرنوشت قوم های لوط، هود، ثمود و بنی اسرائیل اشاره کرد و گفت: همان گونه که حضرت علی (ع) در مورد قوم بنی اسرائیل می فرماید، این قوم بد عمل کرد و به ذلت افتاد و وقتی که به وحدت و یکپارچگی و کار در راه خدا گام گذاشت به عزت رسید.


عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه خداوند گلیم هیچ کس را سیاه نمی بافد،گفت: بخت و طالع دست خودمان است و خداوند نمره دهنده است پس هیچ ملتی بی جهت عزیز و ذلیل نمی شود.


وی به بیان این موضوع به نقل از امیرالمومنین (ع) پرداخت و افزود: علی (ع) در نهج البلاغه از بنی اسرائیل یک منحنی ترسیم می کند که چگونه به ذلت دچار شدند و بعد عزیر شدند و بعد از عزت چه کردند که دوباره به ذلت گرفتار شدند..


ناطق نوری با اشاره به قصص موجود در قرآن گفت: خداوند کتاب قصه برای ما نفرستاده بلکه بخش اعظم قرآن قصص و سرگذشت پیشینیان برای عبرت گیری است در نتیجه سرنوشت دست خودشان بوده است.


وی افزود: قصه های پیشینیان برای ما عبرت است که چه کردند تا اینکه عزیز شدند و یا ذلیل شدند پس نتیجه می گیریم کارهایی را که موجب بدبختی می شود انجام ندهیم .


عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام به سرنوشت قومهای مختلف از منظر حضرت علی (ع) اشاره کرد و گفت: علی (ع) می فرماید قومهایی را ببینید به واسطه عملشان کمرشان شکست چراکه این اقوام کینه توزی و بخل کردند و نسبت به هم حسد ورزیدند و مدام با هم دعوا داشتند و قلبهایشان نسبت به هم پر از کینه بود و هر کس دیگران را به خط و خط بازی و کندی و تندی متهم می کردند.


وی با بیان اینکه مگر می شود ما هر غلطی را انجام دهیم و خداوند بی پاسخ بگذارد ،گفت: آنچه که وحدت ملت ها را می شکند و باعث ذلت است خود انسانها هستند.


حجت الاسلام والمسلمین ناطق نوری به سرنوشت ملت ایران در قبل از انقلاب اشاره کرد و گفت: در قبل از انقلاب ما همین ملت بودیم اما به خاطر سلاطین شهوتران وقدرت طلب آنچنان ذلیل شده بودیم که یک روز تحت تعرض پرتقالیها یک روز انگلیسیها ، یک روز روسها و یک دوره نیز آمریکاییها قرار گرفتیم .


وی افزود: امام (ره) با دست خالی مقابل حکومت طاغوت ایستاد و مردم نیز مردانه پشت امامشان ایستادند و برای خود عزت بدست آوردند.


وی به حضور اقشار مختلف مردم در تشییع جنازه 175 غواص شهید اشاره کرد و گفت: حضور همگانی در این مراسم این پیام را به دنیا ارسال کرد که مردم پای نظام و انقلاب خود ایستاده اند.


ناطق نوری با گلایه از تغییر مردم در طول این سالها گفت: ما را چه شده است که مردمی که برای هم جان می دادند امروز به یکدیگر رحم نمی کنند.


عضو مجمع تشخیص مصلحت گفت: گذشت و بردباری که مردم 35 سال پیش داشتند در حال حاضر دیگر شاهد آن نیستیم و از آن سلامتی که در دستگاه‌های دولتی و احترامی که به ارباب رجوع می‌گذاشتند دیگر خبری نیست.


وی گفت: در آن زمان کسی جرات رشوه گرفتن نداشت و همه از خدا می‌ترسیدند.


حجت الاسلام و المسلمین ناطق نوری افزود: اگر کفران نعمت کنیم خداوند نعمت را از ما می گیرد.




تاریخ انتشار: ۱۷ تير ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن