واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: گام بلند مدیریت ارشد استان در عرصه تولید؛ راه اندازی واحدهای راکد کمک به حفظ سرمایه ملی کرمانشاه - ایرنا - رفع موانع تولید و فراهم کردن زمینه ای برای راه اندازی و فعال نمودن واحدهای راکد یکی از رویکردهای اصلی دولت تدبیر و امید است و مجموعه اقدامات صورت گرفته طی دو سال اخیر موجب تغییرات قابل توجهی در عرصه تولید کشور شده است.
به گزارش ایرنا روابط عمومی استانداری کرمانشاه روز دوشنبه گزارش داد؛ مدیریت ارشد استان در راستای سیاست های کلی دولت تدبیر و امید در زمینه فعال کردن واحدهای تولیدی و صنعتی راکد اقدامات خوبی را طی مدت حضورش در استان انجام داده که منجر به آغاز به کار مجدد 40 واحد صنعتی شده است.
** واحدهای راکد سرمایه های ملی هستند
دولت تدبیر و امید از زمان آغاز به کار با مجموعه ای از واحدهای راکد و نیمه فعال روبرو بود همانگونه که دکتر نوبخت معاون رییس جمهوری و رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور در سفر اخیر به کرمانشاه عنوان کرد بیش از هشت هزار پروژه نیمه تمام در قالب طرح های گوناگون از دولت قبلی برجای مانده است.
دولت تدبیر و امید هرچند در آغاز راه فشار سنگین مسایلی همچون تحریم های اقتصادی بین المللی، تورم 40 درصدی، رکود نفسگیر بازار و همچنین پرداخت یارانه ها را بر دوش خود به شدت احساس می کرد ولی در لزوم راه اندازی واحدهای تولیدی و صنعتی راکد به عنوان سرمایه های ملی تردیدی به خود راه نداد.
مدیریت ارشد استان نیز در همین راستا برداشتن موانع موجود بر سر راه فعالیت های اینگونه واحدها را به عنوان یکی از استراتژی و راهکار برای توسعه صنعت استان در پیش گرفت یک راهکار مناسب و ارزشمند که می تواند به اشتغال زایی و کارآفرینی بیشتر کمک کند.
** برگزاری جلسات مستمر برای احیای واحدهای راکد و نیمه فعال
با توجه به سرعت تغییر تکنولوژی در دنیا باید پیش از آنکه تکنولوژی به کار رفته در این واحدها از رده خارج گردد، آن تعدادی که امکان راه اندازی مجدد دارند شناسایی شده و خیلی سریع وارد چرخه تولید شوند.
در اولین گام معاونت برنامه ریزی و اشتغال استاندار از ابتدای سال 93 با همکاری سازمان صنعت، معدن و تجارت اقدام به شناسایی واحدهای صنعتی راکد و غیرفعال در سطح استان کرد که در این زمینه 210 واحد شناسایی شدند.
در ادامه با تحقیقاتی که صورت گرفت موانع موجود بر سر راه فعالیت این تعداد مورد شناسایی قرار گرفتند.
عمده ترین مشکلات این واحدها مربوط به عدم بازپرداخت اقساط بانک ها، نیاز به نقدینگی و سرمایه در گردش جهت راه اندازی و یا به روز کردن تجهیزات خط تولید می شد.
یکی از برنامه های مدیریت ارشد استان در سال 93 برگزاری منظم جلسات کمیته رفع موانع تولید در زیرمجموعه کارگروه اقتصادی بود که با هدف احیای این واحدهای راکد برگزار شده است.
در این نشست ها معاونت برنامه ریزی استاندار، مدیرکل اقتصادی، مدیران سازمان صنعت، معدن و تجارت، مدیران بانکی و مالیاتی و مدیران سازمان ها، ادارات و شرکت هایی همچون محیط زیست، تأمین اجتماعی، بهداشت، برق، آب و گاز به شکل مستمر و بنا به ضرورت حضور داشته اند تا مشکلات و موانع موجود بر سر راه واحدهای تولیدی با حضور مدیران این واحدها از نزدیک مورد بحث و بررسی قرار گیرد و راهکارهای مناسب برای رفع مشکلات مطرح شده اتخاذ شود.
در گام پایانی در خصوص موارد مهم تر نیز جلسات متعددی به ریاست استاندار محترم تشکیل شده و تصمیمات کلان تر در این زمینه اتخاذ شده است.
رویکرد کلی مدیریت ارشد استان بر این مبنا بوده که این واحدها هر چه سریعتر تعیین تکلیف شوند و اگر این اطمینان حاصل شد که مدیری ناتوان از فعال کردن مجموعه تحت مدیریت خویش می باشد، برای از رده خارج نشدن این سرمایه ملی، روند تملیک واحد مزبوطه توسط بانک عامل هر چه سریعتر انجام شود و در ادامه سرمایه گذار جدید جایگزین گردد.
** راه اندازی بیش از 40 واحد راکد ثمره تلاش های صورت گرفته
طی این مدت با تلاش هایی که صورت گرفت در سال 93 بیش از 40 واحد راکد با اشتغال 849 نفر به چرخه تولید بازگشتند.
این روند در سال جدید با قدرت دنبال شد و از اوایل خرداد نیز با توجه به احیای سازمان مدیریت و برنامه ریزی این روند توسط معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه ای با جدیت دنبال می شود و این امیدواری وجود دارد که در سال جاری واحدهای راکد بیشتری به چرخه تولید بازگردند.
از یاد نبریم با توجه به میزان بالای بیکاری در استان، راه اندازی مجدد این واحدها می تواند به ایجاد اشتغال بیشتر، رونق فضای کسب و کار و بهبود وضعیت معیشت مردم کمک کند و از همه مهم تر بستری را فراهم نماید تا جوانان بتوانند با اتکا بر یک اشتغال پایدار به تشکیل خانواده بپردازند.
8066
15/04/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]