تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 24 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):آدمى با نيّت خوب و خوش اخلاقى به تمام آن چه در جستجوى آن است، از زندگى خوش و امنيت محي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1852863723




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

توضیح سازمان سرمایه گذاری درمورد گزارش آنکتاد کاهش سرمایه‌گذاری خارجی ایران از اواخر سال 2012 و قبل از فعالیت دولت فعلی آغاز شد


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: توضیح سازمان سرمایه گذاری درمورد گزارش آنکتاد
کاهش سرمایه‌گذاری خارجی ایران از اواخر سال 2012 و قبل از فعالیت دولت فعلی آغاز شد
سازمان سرمایه‌گذاری خارجی و کمک های اقتصادی و فنی ایران گزارش داد، بر اساس گزارش آنکتاد و جداول پیوست، نه تنها آمار مربوط به کشورمان ارتباط مستقیم به بعد یا قبل از مذاکرات ژنو ندارد، بلکه کاهش سرمایه گذاری خارجی در ایران از اواخر سال 2012 و قبل از فعالیت دولت فعلی آغاز شده است.

خبرگزاری فارس: کاهش سرمایه‌گذاری خارجی ایران از اواخر سال 2012 و قبل از فعالیت دولت فعلی آغاز شد



به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از شادا، سازمان سرمایه گذاری و کمک های اقتصادی و فنی ایران در مورد برخی برداشتها از آمار ارایه شده در گزارش اخیر انکتاد (کنفرانس تجارت و توسعه سازمان ملل ) در مورد میزان سرمایه گذاری خارجی در کشورمان و ارتباط کاهش سرمایه گذاری خارجی به عدم توجه جدی از سوی دولت یازدهم، در برخی رسانه ها، توضیحاتی ارائه کرد. سازمان سرمایه گذاری خارجی و کمک های اقتصادی و فنی ایران گزارش داد، بر اساس آمارهای  ارایه  شده در گزارش مذکور و جداول پیوست آن، نه تنها آمار مربوط به کشورمان ارتباط مستقیم به بعد یا قبل از مذاکرات ژنو ندارد، بلکه به خوبی  مشاهده می شود که کاهش سرمایه گذاری  خارجی در ایران  از اواخر سال 2012  و قبل از فعالیت دولت فعلی آغاز شده است. 
این گزارش می افزاید: توجه به این نکته ضروری است که بر اساس همین  گزارش، مجموعه سرمایه گذاری های مستقیم خارجی صورت پذیرفته در جهان در سال 2014 بالغ بر1،23تریلیون دلار بوده که نسبت به سال ما قبل 16.4درصد کاهش را به خاطر عدم ثبات اقتصاد جهانی، عدم اطمینان استراتژی های اتخاذ شده توسط کشورها برای سرمایه گذاران و ریسک های سیاسی نشان می دهد. 
بر اساس گزارش مذکور، کشورهای غرب آسیا برای ششمین سال متوالی به خاطر وخیم تر شدن وضعیت امنیت منطقه با کاهش سرمایه گذاری مستقیم خارجی روبرو بوده  اند؛ که در نتیجه آن ، رتبه فدراسیون روسیه هم از مقام پنجم به شانزدهم(70درصد کاهش در جذب سرمایه گذاری خارجی ) تنزل یافته است. 
این گزارش می افزاید: علاوه بر کشورهای غرب آسیا و روسیه ،کشور آمریکا با بیش از60 در صد کاهش در جذب سرمایه گذاری خارجی مواجه گردیده است که  این کاهش ها  در کشورهای فوق و سایر کشورهایی که با کاهش روبرو شده اند و این در حالیست که خیلی از این کشورها با مشکلاتی که کشورمان  در عرصه های بین المللی با آنها روبرو بوده است، مواجه نبوده اند.  
این گزارش حاکیست، براساس  گزارش آنکتاد،  جمهوری اسلامی ایران  علی رغم کلیه مسایل  و مشکلات ناشی از تحریم های ظالمانه بین المللی، بویژه تحریم های بانکی و همچنین علی رغم خروج شرکتهای خارجی طی سالهای2009-2012 توانسته است در سال 2014 ، بیش از دو میلیارد و 105میلیون دلار سرمایه گذاری مستقیم خارجی جذب نماید.
بر اساس این گزارش، اگرچه  این رقم با ظرفیت و توانمندیهای اقتصاد کشور متناسب نیست اما باید یادآور  شد که ریشه های اصلی کاهش سرمایه گذاری های خارجی در طی سالهای گذشته به عواملی برمی گردد که دریک دهه اخیر در اقتصاد ایران شکل گرفته است؛ علاوه بر آن عمده ارقام سرمایه گذاری خارجی جذب شده در طی سالهای2008-2012مربوط به بخش نفت و گاز و یا سرمایه گذاریهای مصوب سالهای قبل از2008بوده است. 
بر این اساس، علیرغم کاهش روند سرمایه گذاری مستقیم خارجی در سطح جهانی و همچنین وجود مشکلات موجود در مسیر  تامین منابع مالی بین المللی برای کشورمان،  دولت یازدهم  در طی دو سال گذشته برای متنوع ساختن اقتصاد ملی و حضور فعالانه در اقتصاد جهانی  اقدامات متعددی را به ویژه در خصوص رفع موانع کسب و کار صورت داده که نتیجه آن یافتن جایگاه مناسب در میان کشورهای پذیرنده سرمایه گذاری خارجی در سالهای آتی خواهد بود که البته این امر مستلزم هماهنگی کلیه ارکان کشور، رفع مشکلات نهادی و قانونی و ایجاد تحول ساختاری و بهینه سازی نظام تامین منابع مالی بین المللی بویژه سرمایه گذاری خارجی درکشور می باشد.  
این گزارش می افزاید: در طی دو سال گذشته  اقدامات وسیع صورت پذیرفته  در حوزه های مختلف اقتصادی و سیاسی  به همراه ثبات به وجود آمده در نظام اقتصادی کشور و افزایش اعتبار سیاسی و مناسبات بین المللی جمهوری اسلامی ایران موجب  شده است که در ماههای اولیه سال 2015 درخواست های متعددی از سوی سرمایه گذاران کشورهای مختلف مطرح و هیات های گوناگونی برای بررسی سرمایه گذاری در پروژه های مد نظر به کشور سفر نمایند  و با دستگاههای اجرایی ذیربط مذاکره کنند.
بر اساس این گزارش، این روند موجب شد در سه ماهه اول سال 1394 حجم سرمایه گذاریهای تائید شده و مصوب توسط سازمان سرمایه گذاری و کمک های اقتصادی و فنی ایران تحت پوشش قانون تشویق و حمایت سرمایه گذاری خارجی به سه میلیارد دلار برسد که این رقم، رشد 3 برابری را نسبت به کل حجم سرمایه گذاریهای سال قبل نشان می دهد و این در حالی است که هنوز تحریم های ظالمانه علیه ملت ایران لغو نشده و کماکان فشارهای اقتصادی بر ایران ادامه دارد. انتهای پیام/ب

94/04/06 - 17:01





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 82]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن