تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 13 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):چیزی با چیزی نیامیخته است که بهتر از حلم با علم باشد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804154961




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سرمایه‌گذاری 153 میلیارد تومانی سازمان بنادر برای مقابله با آلودگی نفتی


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
سرمایه‌گذاری 153 میلیارد تومانی سازمان بنادر برای مقابله با آلودگی نفتی
معاون دریایی سازمان بنادر و دریانوردی گفت: این سازمان به عنوان مرجع دریایی کشور در بخش امداد و نجات دریایی و مقابله با آلودگی نفتی، 153 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری کرده است.


به گزارش حوزه راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از روابط عمومی سازمان بنادر و دریانوردی، هادی حق شناس با بیان اینکه حفظ محیط زیست از راهبردهای مهم سازمان محسوب می‌شود، اظهار داشت:‌ مشخص نبودن رژیم حقوقی دریای خزر، اجرایی نشدن مطلوب کنوانسیون تهران، فرسودگی سکوها و لوله های نفتی سواحل آذربایجان، قزاقستان و ترکمنستان و نشت مداوم نفت از مهم‌ترین چالش‌های زیست محیطی دریای خزر است.


حق شناس؛ ترانزیت سوخت در خزر و احتمال بروز سوانح، ورود انواع زباله و فاضلاب و سموم کشاورزی از رودخانه‌ها به دریا و سواحل، نوسانات سطح آب دریای خزر، پیشروی به حریم دریا و خصوصی شدن سواحل و نظارت بر آن نداشتن، انقراض نسل ماهیان خاویاری، استخوانی و فک دریای خزر را از دیگر مشکلات زیست محیطی دریای خزر برشمرد. 


معاون دریایی سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به تردد سالانه 5 هزار شناور در دریای خزر گفت: در صورت بروز آلودگی، پنج کشور حاشیه دریای خزر باید از سطح آمادگی بیشتری نسبت به گذشته برای برخورد با آلودگی احتمالی برخوردار باشند.


حق شناس؛ وجود نفت و گاز، حمل و نقل دریایی، گردشگری و تفریحی، آبزیان و صید آنها را مهم‌ترین ارزش اقتصادی خزر عنوان و بر لزوم توجه به محیط زیست خزر تاکید کرد.


وی افزود: در خلیج فارس سالانه بیش از 50 هزار شناور تردد می‌کند که احتمال 30 درصد ریسک آلودگی وجود دارد.


حق شناس با بیان اینکه یک سوم ریسک در خلیج فارس برای ایران است، گفت: به همین علت سازمان بنادر و دریانوردی، برای مقابله با آلودگی‌های زیست محیطی دریا و امداد و نجات، زیاد
هزینه کرده است.


وی تصریح کرد: با توجه به اهمیت مسئله محیط زیست و سلامت انسان و موجودات دیگر سازمان بنادر و دریانوردی 60 میلیارد تومان برای آمادگی مقابله با آلودگی نفتی در خلیج فارس هزینه کرده است.


حق شناس؛ امکانات و تجهیزات سازمان بنادر و دریانوردی را هشت فروند بالگرد و یک فروند هواپیما، 17 فروند شناور جستجو و نجات، 16 قایق، هفت مرکز اصلی جستجو و نجات دریایی، 13 مرکز فرعی و چهار مرکز فرعی پایش آلودگی نفتی اعلام کرد.


به گفته حق شناس؛ همچنین سالانه 10 میلیارد تومان هزینه عملیاتی راهبری، تعمیر و نگهداری شناورها و تجهیزات مورد استفاده در این حوزه می‌شود.


معاون دریایی سازمان بنادر و دریانوردی افزود: گرچه سازمان بنادر و دریانوردی مرجع دریایی کشور محسوب می‌شود؛ اما مدیریت مسائلی که در این حوزه اتفاق می افتد از توان سازمان خارج است و همت تمامی دستگاه‌های اجرایی را می‌طلبد.


وی همچنین یادآور شد: در بازه زمانی پنج ساله تا پایان سال 93، در 461 مورد سانحه دریایی وارد عمل شدیم.


حق شناس با اشاره به اینکه ایران به کنوانسیون‌های مختلف دریایی ملحق شده است، افزود: به لحاظ بین‌المللی مکلفیم آمادگی کامل در شمال و جنوب برای بحث مقابله با آلودگی نفتی و امداد و نجات دریایی داشته باشیم.


معاون دریایی سازمان بنادر و دریانوردی با تاکید بر اینکه رابطه مستقیم بین اکولوژی و اقتصاد وجود دارد، یاداور شد: فقط با حفظ سلامت محیط زیست می‌توان به توسعه پایدار دست یافت.


حق شناس افزود: امروز در جهان بحث بنادر هوشمند مطرح شده که یکی از شاخصه‌های مهم آن کاهش مصرف انرژی و گازهای ناشی از مصرف، افزایش کارایی اقتصادی به منظور افزایش جریان ترافیک و تجارت است.


وی با اشاره به اینکه در سال 2008 میلادی، 60 بندر جهان برای کاهش گازهای گلخانه‌ای هم پیمان شدند، تاکید کرد: ما نیز باید آمادگی داشته باشیم بنادر ایران را به بنادر هوشمند تبدیل کنیم.


معاون دریایی سازمان بنادر و دریانوردی گفت: در بندرگاه انزلی و نوشهر، کابل گذاری برای امکان استفاده کشتی‌ها از انرژی برق انجام شده است.


حق شناس یادآور شد: آب، هوا و خاک سه عنصر حیاتی است که فقط متعلق به ما نیست بلکه به نسل‌های آینده نیز تعلق دارد و در صورت تخریب این سه عامل نمی‌توانیم به توسعه دست پیدا کنیم.


انتهای پیام/



اخبار مرتبط

ساخت ۵ شناور جمع آوری آلودگی تا پایان سال در بندرعباس صورت می‌گیرد
پیشرفت در ساخت شناور جمع‌آوری آلودگی نفتی در بندرعباس
پيشرفت 82 درصدي ساخت شناور جمع آوري آلودگي نفتي در بندرعباس
موفقيت بنادر و دريانوردي خوزستان در پاكسازي آلودگي نفتي رودخانه جراحي




۲۹ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۵:۴۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 164]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن