واضح آرشیو وب فارسی:مهر: یک مستندساز در گفتگو با مهر:
«نشان بی نشان» از زندگی شیخ نخودکی میگوید
شناسهٔ خبر: 2782850 - شنبه ۳۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۹
هنر > رادیو و تلویزیون
تهیهکننده و کارگردان «نشان بی نشان» درباره ساخت مستند بازسازی درباره زندگی شیخ نخودکی و تلاش برای ارائه رویکردی چند وجهی از زندگی او سخن گفت. امیرحسین خلیلزاده مستندساز و کارگردان «نشان بی نشان» از سری «حدیث سرو» درباره ساخت این مجموعه به خبرنگار مهر گفت: این اثر در پنج قسمت به زندگی و زمانه عارف و عالم شیعه مرحوم آیتالله شیخ حسنعلی مقدادی اصفهانی معروف به شیخ نخودکی میپردازد که پس از سه سال تولید آن در تابستان ۱۳۹۳ به پایان رسید و قرار است در روزهای ماه مبارک رمضان از شبکه یک سیما پخش شود.
وی افزود: شیخ حسنعلی مقدادی اصفهانی متوفی شهریور ۱۳۲۰ در نخودک مشهد است که پس از سالها ارادت به اهل بیت و تحصیل و کسب علوم حوزوی در اصفهان و نجف اشرف و مشهد زندگی پر رمز و رازی را طی ۸۲ سال از خداوند منان به امانت گرفت. همه همت و تلاش او صرف هدایت عوام الناس بود، به طوری که فقیر و غنی و متجدد و بدوی نمیشناخت و هر که خدای واحد را میپرستید توفیق داشت تا در خانه او را بزند و از او که بندهای خالص و عابد بود کمک بخواهد و او نیز که خود را هیچ میدانست از پروردگار عالم شفا و دوای مردم را خواهان میشد.رویکرد چند وجهی «نشان بی نشان» به زندگی سوژههااین مستندساز یادآور شد: تفاوت عمده این مجموعه با مابقی مجموعه «حدیث سرو» در ساختار و عوامل فیلم است. این مجموعه با عوامل دیگری ساخته شده است که در سریهای دیگر «حدیث سرو» مشارکت نداشتهاند و بابت ساختار و فرم فیلم هم به لحاظ محتوا رویکردی چند وجهی به زندگی سوژه دارد که جنبههای اجتماعی و سیاسی و خانوادگی یک عالم شیعه را بیشتر به نمایش میگذارد.
خلیلزاده ادامه داد: از طرفی بازسازیهای مجموعه «نشان بی نشان» برخلاف سریهای دیگر صحنههای نمایشی و داستان گونه دارند که بیش از ۳۰ درصد مجموعه را در بر میگیرد. برای اولین بار نیز مصاحبه شوندگان، بازسازی شده در ساختار فیلم قرار گرفتهاند.وی تصریح کرد: این مجموعه ۱۸ مصاحبه شونده کارشناس و محقق و دانشمند دارد که بخش مصاحبههای فیلم را پوشش میدهند. مجموعه این متریالها مجموعهای متنوع را شکل داده که با توجه به محتوای مهم و ثقیل فیلم پیشبینی میشود مخاطب را بیش از پیش درگیر و متاثر گرداند. همین تفاوتها باعث میشود تا منتظر رویکردها و واکنشهای مخاطبان باشیم.
این مستندساز در پایان اعلام کرد: این مجموعه در پنج قسمت ۳۰ دقیقهای در لوکیشنهای مشهد، اصفهان، دزفول، قم، یزد و ساوه تولید شده است.عوامل «نشان بی نشان» عبارتند از تهیهکننده و کارگردان: امیرحسین خلیل زاده، تحقیق و پژوهش: حسن حاج بابایی، مشاوران: هادی خالقی، استاد صدوقی سها، مدیر تصویربرداری: حسن کمالی، تدوین: بابک حیدری، تصویربرداران مصاحبهها: محسن کلکو، حسن کمالی، ناظر کیفی: عبدالرسول گلبن، طراح هنری: امیرحسین خلیلزاده، مدیرتولید: محمدهادی حیدری کریمزاده، پشتیبانی تولید: موسسه فرهنگی هنری سابقون، گوینده گفتار متن: مرتضی نسیم سبحان.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 91]