محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1844799177
شکستی دیگر برای رسانه ملی
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: تلویزیون برنامه های چالشی اش را افزایش می دهد؟
شکستی دیگر برای رسانه ملی
به رغم حاشیه هایی که برنامه های «مناظره» در سال های اخیر برای صدا و سیما و مسئولانش به همراه داشته اند، یکی از شبکه های تلویزیونی از تولید و پخش مناظره ای جدید براساس تعریفی که برایش تعیین شده خبر می دهد؛ خبری که می تواند از تاکید تیم جدید اداره کننده تلویزیون بر افزایش برنامه های مناظره در شبکه ها حکایت داشته باشد.
هفته نامه مثلث - پیوند مرزوقی: به رغم حاشیه هایی که برنامه های «مناظره» در سال های اخیر برای صدا و سیما و مسئولانش به همراه داشته اند، یکی از شبکه های تلویزیونی از تولید و پخش مناظره ای جدید براساس تعریفی که برایش تعیین شده خبر می دهد؛ خبری که می تواند از تاکید تیم جدید اداره کننده تلویزیون بر افزایش برنامه های مناظره در شبکه ها حکایت داشته باشد. «مناظره» از ساختارهای جذاب تلویزیونی در سراسر دنیاست که در این سال ها توانسته موفقیتش را در ایران هم به اثبات برساند.
مناظره های صدا و سیمای ایران که خصوصا در دوران انتخابات بر حجم آنها افزوده می شود، نشان داده اند در صورت درست تحقق یافتن روی آنتن تلویزیون، بینندگان بسیاری را پای گیرنده های سیما بنشانند. تاریخچه پخش مناظره از صدا و سیمای ایران به بیش از سه دهه قبل بر می گردد؛ سال 1360، چند ماهی قبل از شهادت آیت الله بهشتی، مناظراتی با عنوان «آزادی، هرج و مرج، زورمداری» از سیمای جمهوری اسلامی ایران پخش می شد؛ مناظراتی ایدئولوژیک که یک طرف آن نورالدین کیانوری و احسان طبری بود و طرف دیگرش آیت الله شهید بهشتی و آیت الله مصباح یزدی. اما اوج مناظره های تلویزیونی را می توان در انتخابات سال 88 به یاد آورد.
اردیبهشت 88 بود که سید عزت الله ضرغامی، رئیس سازمان صدا و سیما از تولید شش مناظره جذاب تلویزیونی خبر داد و اعلام کرد که در انتخابات ریاست جمهوری دهم، این ساختار به عنوان برنامه جدید تلویزیونی به شبکه های سیما می آید. پخش مناظره های چالشی که به اعتقاد برخی، در بخشی از اتفاقات سال 88 تاثیرگذار بود، در پی این تصمیم شکل گرفت. و تلویزیونی که در آن دوره مدت ها بود از برنامه های چالشی سیاسی خالی شده بود، به یکباره بیننده اش را با ساختاری متفاوت مواجه ساخت که شاید لازم بود پیش از پخش آن، او را آماده کند.
تلویزیون که در جریان انتخابات سال 88، این ذهنیت را در بیننده اش ایجاد کرده بود که رویکردی نسبتا متفاوت را اتخاذ کرده است و البته بخشی از این ذهنیت هم به مناظره های انتخاباتی بر می گشت، پس از برگزاری انتخابات و حوادث پس از آن، مجبور شد تغییر مسیر دهد و البته ساختار «مناظره» به جز در مواردی استثنا که با اهداف از پیش تعیین شده شکل می گرفت، برای مدتی در صداوسیما به فراموشی سپرده شد. اما انتخابات سال 92 فرصت دیگری را برای سازمان صداوسیما فراهم کرد تا با تولید مناظره های انتخاباتی بار دیگر شانس خود را برای جذب مخاطب بیشتر امتحان کند.
با این حال ضرغامی و یارانش این بار ریسک سال 88 را تکرار نکردند و تصمیم گرفتند مناظره های انتخاباتی را با ساختاری برگزار کنند که چالش نامزدها در آن به حداقل برسد. از ماه ها قبل از برگزاری این برنامه ها در تلویزیون، رئیس سازمان صدا و سیما با پرسش های متعددی درباره اینکه آیا در یازدهمین انتخابات ریاست جمهوری مناظره خواهیم داشت و نحوه برگزاری آن چگونه خواهدبود، مواجه شد تا در نهایت ضرغامی اعلام کرد آیین نامه مربوط به چگونگی برگزاری مناظره و برنامه تبلیغاتی رسانه ملی در کمیته تبلیغات وزارت کشور به تصویب می رسد.
اعلام این خبر از سوی رئیس سازمان صدا و سیما بیانگر این نکته بود که در انتخابات 92 قرار است مناظره های حساب شده تری را روی آنتن تلویزیون شاهد باشیم و در ادامه این نگرانی را هم به همراه داشت که صدا و سیما به صرف اینکه بگویند مناظره برگزار کرده است، به تولید و پخش برنامه های خنثی بسنده کند. در نهایت با نزدیک شدن به پخش مناظره های انتخاباتی، رئیس وقت سازمان صداوسیما که به ندرت در نشست های خبری حاضر می شد، در زمان قرعه کشی نامزده هبرای برنامه های رادیو و تلویزیونی تبلیغاتی، ساختار مناره های انتخاباتی سال 92 را توضیح داد.
براساس این اعلام همانند سال 88 قرار نبود نامزدها دو به دو مقابل هم قرار گرفته و به مناظره بپردازند، بلکه همگی در یک برنامه حاضر می شدند و با حضور در سه مناظره با موضوعات اقتصادی، سیاسی و فرهنگی، به پاسخگویی و تبیین نظرات خود می پرداختند. با این حال اولین مناظره تلویزیون برای نامزدهای انتخابات سال 92 هم چندان بی حرف و حدیث نبود. بخش دوم این مناظره که با پرسش های تستی از سوی مجری همراه بود، حتی این اعتراض را از سوی برخی نامزدها به دنبال داشت که به هیچ کدام از پرسش ها پاسخ نمی دهند. این چنین بود که مناظره دوم با تغییراتی در ساختار همراه شد و در نهایت باقی مناظره های انتخاباتی سال 92 در فضایی آرام تر روی آنتن رفت.
سید عزت الله ضرغامی در کتاب «راوی صادق» که پس از رفتنش از صداوسیما منتشر شد، درباره منظاره های انتخاباتی آورده است، «برگزاری مناظره های انتخاباتی با توجه به سبک و شیوه جمهوری اسلامی ایران یک کار کاملا جدید و دارای پیام در سطح جهانی بود. حوادثی که در سال 88 روی داد، خیلی ها را به این نتیجه رساند که به منظور جلوگیری از مسائل مشابه امنیتی، مناظره های انتخاباتی در سال 1392 برگزار نشود. اما صداوسیما به رغم این نگرانی ها و با اعتماد به نفس کامل، با طراحی بسیار دقیق اقدام به برگزاری مناظره 8 نفره میان نامزدها کرد و برای اولین بار عدالت رسانه ای را در حد ثانیه در یک گستره طولانی و بیش از ده ساعت مناظره در مقابل چشم جهانیان قرار داد.
نکته مهم و برجسته در مجموعه برنامه های تلویزیونی نامزدهای ریاست جمهوری و به ویژه جلسات مناظره، به حاشیه راندن قدرت های مالی و مراکز پول و ثروت است که معمولا انتخابات را تحت نفوذ خودشان قرار دهند؛ امری که در اکثریت غالب کشورهای دنیا به ویژه در غرب رایج است. جمهوری اسلامی ایران نشان داد که نامزدهای انتخاباتی می توانند بدون اتکا به کمترین امکان مادی در سطح ملی حاضر شوند و نظرات و دیدگاه های خود را با مردم در میان بگذارند.
بنابراین نظر امام و رهبری که باید ساحت انتخابات به دور از دست اندازی و نفوذ ارباب زر و زور باشد، با ابتکار عمل صداوسیما محقق شد. شایان ذکر است که در دور اخیر انتخابات ریاست جمهوری با تکیه بر تجارب دوران فتنه، مدیریت بسیار خوبی درخصوص توجیه نامزدهای محترم و آشناکردن آنها با قواعد بازی صورت گرفت. همین اقدام باعث شد که در این دوره از انتخابات پایبندی کامل به قانون در عین آزادی عمل تبلیغاتی نامزدها به خوبی رعایت شود.»
با پایان مناظره های انتخاباتی در سال 92، تلویزیون تصمیم به ادامه این ساختار گرفت و بر این اساس اولین برنامه مناظره با همان مجری انتخابات ریاست جمهوری (مرتضی حیدری) روی آنتن رفت. این برنامه قرار شد جمعه ها ساعت 16 پخش شود و در طیفی وسیع تر نمایندگان مجلس و دیگر مسئولان کشور را برای پاسخگویی و مناظره به برنامه دعوت کردند. با این حال مناظره های هفتگی هم چندان بی حاشیه نبودند و در همان بدو امر اعلام شد که سوال های پیامکی این برنامه که قرار بود از سوی مردم اعلام شود، با دستکاری همراه شده است.
این ادعا در ادامه از سوی سازندگان و مدیران شبکه تکذیب شد اما پس از پخش 25 قسمت از برنامه «مناظره»، قسمت 26 آن با ممانعت دو تن از میهمانان برای حضور در استودیو همراه بود که باعث شد آن برنامه به چالشی دچار شود که در نهایت به استعفای تهیه کننده آن انجامید. اسفند سال 93، تهیه کننده برنامه مناظره با اعلام استعفا از ساخت این برنامه، خاطرنشان کرد که فشار این برنامه تلویزیونی به حدی بالاست که منجر شد در بیمارستان بستری شود و حتی بارها مورد تحقیر و توهین قرار بگیرد.
نبی در نامه ارسالی خود به رسانه ها درباره دلیل استعفا آورده بود: «فشارهای کاذب و بعضا رفتارهای غیرحرفه ای برخی دوستان که غریبه هم نبودند، دیگر در این اواخر بسیار زیاد شده بود و نمود ظاهری نیز پیدا می کرد و کار را به جایی رساند که جسمم را هم آزرد و به این نتیجه رسیدم که شاید بهتر باشد من بروم تا لااقل شرمنده وجدانم، مردم و مدیر محترم شبکه یک نباشم، خصوصا در چهار، پنج هفته اخیر و به خصوص برنامه هزینه های خدمات درمانی.»
در سال 94 برنامه «مناظره» با وقفه ای چند هفته ای مواجه شد که به رغم خبرسازی ها در اینخصوص، مدیران شبکه اول، این وقفه را به تغییر دکور و چیدمان برنامه نسبت دادند. درنهایت برنامه «مناظره» مدتی است که با آرامش و به دور از حاشیه ها در شبکه اول ادامه پیدا می کند و تغییر و تحولات مدیریتی در سازمان صداوسیما هم برخلاف بسیاری از ساختارهای برنامه سازی که در دوره ضرغامی پخش می شد و در دوره سرافراز تغییر کرد، با تغییر یا توقف همراه نبود. حالا صحبت از تولید و پخش مناظره ای دیگر در تلویزیون است.
این بار قرار است شبکه دو سیما برنامه مناظره داشته باشد و اعلام شده است که براساس تعریف این شبکه موضوعات اجتماعی را هدف قرار می دهد. براین اساس و با توجه به بازتعریف شبکه های تلویزیونی در ماه های اخیر، می توان این گونه پیش بینی کرد که سایر شبکه های تلویزیونی نیز براساس تعاریف جدید خود مناظره های جدید را روی آنتن بفرستند؛ برنامه هایی که می توانند در عین تحقق کارکرد تلویزیون در قبال به پاسخ واداشتن مسئولان و طرح مطالبات مردم، مسئولان صدا و سیما را به رویکرد همیشگی مدنظر خود، یعنی مقابله با شبکه های ماهواره ای نزدیک تر کنند.
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 175]
صفحات پیشنهادی
رئیس رسانه ملی: رسالت رسانه ملی ترویج فرهنگ کار، تولید و اعتماد به نفس در کشور است
رئیس رسانه ملی رسالت رسانه ملی ترویج فرهنگ کار تولید و اعتماد به نفس در کشور استرئیس رسانه ملی گفت رسالت صدا و سیما در حوزه صنعت معدن و تجارت تبلیغ و ترویج و حمایت از فرهنگ تولید و اعتماد به نفس و تقویت فرهنگ مصرف تولید داخلی است به گزارش خبرگزاری فارس محمد سرافراز در نشسسیمای شهر در سیمای رسانه ملی
سیمای شهر در سیمای رسانه ملی تاریخ انتشار یکشنبه 17 خرداد 1394 ساعت 03 15 | شماره خبر 1970775132127993571 تعداد بازدید 2 پ پ اکنون جمعیت شهرنشین ما بیش ازجمعیت روستایی است و زیست شهری به عنوان یکی ازمظاهر مدرنیته گسترش فراوانی یافته است به عبارت دیگر اگر زیستشهری را برسالت رسانه ملی ترویج فرهنگ كار، تولید واعتماد به نفس در كشور است
دكتر محمد سرافراز رئيس سازمان صداوسيما رسالت رسانه ملی ترویج فرهنگ كار تولید واعتماد به نفس در كشور است رئیس رسانه ملی گفت رسالت صدا و سیما در حوزه صنعت معدن و تجارت تبلیغ و ترویج و حمایت از فرهنگ تولید و اعتماد به نفس و تقویت فرهنگ مصرف تولید داخلی است به گزارش حوزه رادیدر نشست خبری همایش بزرگداشت علامه اقبال لاهوری مطرح شد: معرفی 5 مقاله برگزیده/ از رونمایی تمبر و کتاب تا پخش م
در نشست خبری همایش بزرگداشت علامه اقبال لاهوری مطرح شد معرفی 5 مقاله برگزیده از رونمایی تمبر و کتاب تا پخش مستند زندگی اقبال از رسانه ملیطی یک نشست خبری اعلام شد در همایش بزرگداشت علامه اقبال لاهوری 10 مهمان از 5 کشور حضور دارند و قرار است از مستند شش قسمتی زندگی اقبال رونماییامضاء تفاهمنامه همکاری میان رسانه ملی و تلویزیون دولتی چین
امضاء تفاهمنامه همکاری میان رسانه ملی و تلویزیون دولتی چینسازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران با تلویزیون دولتی چین CCTV یادداشت تفاهم همکاری رسانه ای امضاء کرد به گزارش خبرگزاری فارس این یادداشت تفاهم در دیدار خانم ژانگ هایگه قائم مقام تلویزیون دولتی چین با مشاور رئیس سازمعرفی کارآفرینان موفق در دستور کار رسانه ملی قرار دارد
در نشست مشترک با وزیر صنعت بیان شد معرفی کارآفرینان موفق در دستور کار رسانه ملی قرار دارد رئیس سازمان صدا و سیما معرفی تولیدکنندگان برتر و کارآفرینانی که موفق می شوند با سرمایه کم کالای مورد نیاز جامعه را تولید کنند از برنامه های رسانه ملی بیان کرد و به گزارش سرویس فرهنگی جگسترش همکاری رسانه ملی با تلویزیون دولتی چین
گسترش همکاری رسانه ملی با تلویزیون دولتی چین تاریخ انتشار سه شنبه 19 خرداد 1394 ساعت 12 22 | شماره خبر 1974191103914229164 تعداد بازدید 6 پ پ سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران با تلویزیون دولتی چین CCTV یادداشت تفاهم همکاری رسانهای امضا کرد به گزارش اداره کل امور بینارکستر ملی بعد از 6 سال بار دیگر نغمهخوان میشود
همراهی در آخرین روز تمرین ارکستر ملی ایران ارکستر ملی بعد از 6 سال بار دیگر نغمهخوان میشود آخرین تمرین ارکستر ملی ایران به رهبری فرهاد فخرالدینی 18 خردادماه در تالار رودکی به اتمام رسید به گزارش خبرنگار موسیقی گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران آخرین تمرین ارکستر ملی ایران به رهبرتفاهم همکاری میان رسانه ملی و شبکه الفرات عراق امضا میشود
تفاهم همکاری میان رسانه ملی و شبکه الفرات عراق امضا میشود شناسهٔ خبر 2781696 - چهارشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۶ ۵۲ هنر > رادیو و تلویزیون طی دیداری که بین مدیر کل امور بین الملل صدا و سيما و مدیر شبکه تلویزیونی ماهواره ای الفرات عراق انجام شد دو طرف برای یک همکاری رسانه ای ابرازويدئويي كه رسانه ملي را متهم به آنتنفروشي كرد!
ويدئويي كه رسانه ملي را متهم به آنتنفروشي كرد قبلاً درباره مشكلات مالي صداوسيما بارها خوانده و شنيدهايم و نيز اينكه مهمانان برخي برنامههاي گفتوگومحور رسانه ملي براي حضور و مطرحشدن در تلويزيون مبالغي را به صداوسيما ميپردازند صرفنظر از اينكه اين بحثها شايعه است يا يك واقعيامضاء بیش از 5000 فعال رسانهای پای گزاره برگ ملی
یکشنبه ۲۴ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۸ ۴۰ جمعی از مدیران و خبرنگاران رسانهها طومار گزاره برگ ملی هستهای را که شامل شش اصل رعایت اصول توافق هستهای توسط تیم مذاکرهکننده کشورمان بود را امضاء کردند به گزارش گروه دریافت خبر ایسنا تاکنون 5051 فعال رسانهای در کشور گزاره برگ ملی را تأیید و امرسالت رسانه ملی ترویج فرهنگ کار، تولید و اعتماد به نفس در کشور است
رسالت رسانه ملی ترویج فرهنگ کار تولید و اعتماد به نفس در کشور استتاریخ انتشار پنجشنبه ۲۱ خرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۲ ۰۵ به گزارش تسنیم محمد سرافراز در نشست مشترک با وزیر صنعت معدن و تجارت و معاونان وی که در سازمان صدا و سیما برگزار شد افزود حمایت و ترویج فرهنگ سرمایه گذاری در تولیدامضاي 5 هزار فعال رسانهاي پاي گزاره برگ ملي
امضاي 5 هزار فعال رسانهاي پاي گزاره برگ ملي بيش از 5 هزار تن از اصحاب رسانه با امضاي توماري با اعلام حمايت خود از تيم مذاكرهكننده هستهاي كشورمان حمايت خود را از گزاره برگ ملي هستهاي به ثبت رساندند بيش از 5 هزار تن از اصحاب رسانه با امضاي توماري با اعلام حمايت خود از تيم مقرائت اخبار مطبوعات در رسانه ملي با ذکر منبع/ تعامل رسانه ملي با اصحاب رسانه دو سويه است
۲۶ خرداد ۱۳۹۴ ۹ ۱۰ق ظ قرائت اخبار مطبوعات در رسانه ملي با ذکر منبع تعامل رسانه ملي با اصحاب رسانه دو سويه است موج - مديرکل روابط عمومي رسانه ملي گفت تلاش کرده ايم تعامل دو سويه اي را با رسانه ملي داشته باشيم و اعتقاد داريم که تنها در اين صورت است که مي توانيم به پيشرفت دست پيورامینیها امام عصر رافریاد زدند/پخش مراسم دعای ندبه در رسانه ملی
همزمان با قیام تاریخی ۱۵ خرداد صورت گرفت ورامینیها امام عصر رافریاد زدند پخش مراسم دعای ندبه در رسانه ملی شناسهٔ خبر 2768088 - جمعه ۱۵ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۹ ۲۰ استانها > تهران ورامین- مردم ورامین همزمان با قیام تاریخی پانزدهم خرداد دعای ندبه را قرائت و امام عصر خود را فریاد زدندرسانه ملی نقش مهمی در تقویت فرهنگ و عمل به مفاهیم قرآنی دارد
آیت الله مجتهد شبستری رسانه ملی نقش مهمی در تقویت فرهنگ و عمل به مفاهیم قرآنی دارد شناسهٔ خبر 2778512 - یکشنبه ۲۴ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۳ ۳۲ استانها > آذربایجان شرقی تبریز - نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی بر لزوم برنامه ریزی تمام دستگاه ها و نهادها بویژه صدا و سیما برای نهادینهرسانه ملی و حقی که از فوتبال دوستان دریغ می شود!
رسانه ملی و حقی که از فوتبال دوستان دریغ می شود ورزش > مدیریت ورزش - بعد از موج سواری صداو سیما در پخش مسابقات والیبال روی اعصاب مردم حالا بهانهای دیگر پیدا شده تا باز هم موج انتقادات روانه رسانه ملی شود خبر آنلاین - علی کربلایی رقابت های کوپا آمهریکا در ش-
سینما و تلویزیون
پربازدیدترینها