تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع): با علما معاشرت كن تا علمت زياد، ادبت نيكو و جانت پاك شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867426980




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

در اولین قسمت «ماه عسل» چه گذشت؟


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین: مردی که برای اثبات عشق خود پرید
در اولین قسمت «ماه عسل» چه گذشت؟

تاریخ انتشار : جمعه 29 خرداد 1394 ساعت 16:42 | شماره خبر : 1986725660935816607 تعداد بازدید: 7
پ پ









در حالی اولین قسمت از «ماه عسل۹۴» روی آنتن رفت که تیتراژ ابتدا و انتهای آن دو ترانه متفاوت بود و حاشیه‌های برنامه نیز با حضور مردی که برای اثبات عشق به همسر از بالکن خانه به پایین پریده بود، آغاز شد.


نخستین قسمت از «ماه عسل۹۴» حوالی ساعت ۱۹:۱۵ شب گذشته پنجشنبه ۲۸ خرداد از شبکه سه سیما روی آنتن رفت. همخوانی هنرمندان با ترانه تیتراژ در تیتراژ ابتدایی این برنامه که با صدای امیرعلی بهادری همراه بود، تعدادی از هنرمندان با ترانه تیتراژ همخوانی می‌کردند که از آن جمله می‌توان به دانیال عبادی،‌ محمد و مهدی سلوکی، عباس غزالی، مهدی ماهانی، هادی کاظمی، سپند امیرسلیمانی، بهنوش بختیاری و محمدرضا غفاری اشاره کرد. البته احسان علیخانی مجری و تهیه‌کننده برنامه اعلام کرد تعداد دیگری از هنرمندان نیز با تیتراژ همخوانی کرده‌اند که در روزهای آتی از تصویر آنها استفاده می‌شود. خبرنگار اعزامی به ماه در دکور جدید «ماه عسل ۹۴» مجری حرف‌های ابتدایی‌اش را در حالی که تصویر ماه در پس زمینه او به چشم می‌خورد، آغاز کرد و خودش نیز به شوخی گفت انگار او خبرنگار اعزامی صداوسیما به کره ماه است. دکور بخش گفتگو با مهمانان نیز مسطح با چند مبل و صندلی تزیین شده بود. ویژگی این دکور به این شکل بود که از نمای بالا تصویر کهکشان در ذهن متصور می شد و گویی مجری و مهمانانش در مرکز کهکشان مشغول گفتگو هستند. البته نورپردازی نامناسب باعث شد زیبایی دکور به درستی به چشم نیاید. امسال نای جنگیدن ندارم علیخانی در بخشی از سخنانش اظهار کرد: امسال بیاییم تصمیم بگیریم که از ناظر و دانای کل بودن استعفا دهیم و به راحتی قضاوت نکنیم. ما یک سری طرفدار داریم که برنامه‌مان را می‌بینند، یک سری هم هستند که دوستمان ندارند ولی نگاهمان می‌کنند، عده سوم هم نه دوستمان دارند و نه نگاهمان می‌کنند. با این حال من نای جنگیدن ندارم چون می‌خواهم به برنامه برسم. مهمان شب اول «ماه عسل» باعث شد حاشیه‌های این برنامه از همان روز اول ماه مبارک رمضان کلید بخورد. شب گذشته زوجی جوان و برخی از اعضای خانواده‌شان در برنامه حضور داشتند که مرد به خاطر اثبات علاقه‌اش به زن پس از یک مشاجره از او پرسیده بود می خواهی برای اثبات عشقم به تو خودم را از بالکن پایین بیندازم؟ زن هم موافقت کرده بود و اینگونه پرش مرد جوان از فاصله دو متر و نیم باعث دعوت او و خانواده‌اش به برنامه شده بود. پخش شدن لطیفه‌های متعدد در شبکه‌های اجتماعی همین امر، موجب شد که از حین پخش برنامه، علاوه بر واکنش‌ها و اظهار تعجب مخاطبان، لطیفه‌های بسیاری نیز در شبکه‎های اجتماعی دست به دست بچرخد و فراگیر شود. تیتراژ پایانی «ماه عسل» امسال نیز قطعه‌ای با خوانندگی احسان خواجه‌امیری بود. «ماه عسل۹۴» به روال سال‌های گذشته هر شب ساعت ۱۹روی آنتن می‌رود و پخش آن برای اولین بار با دو برنامه پرمخاطب از جمله «عمو پورنگ و محله گل و بلبل» و «خندوانه» همزمان شده است. (خبرگزاری مهر)




تاریخ انتشار : جمعه 29 خرداد 1394 ساعت 16:42 | شماره خبر : 1986725660935816607 تعداد بازدید: 7





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 195]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سینما و تلویزیون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن