تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1837525757
رونمایی از انگور کیلویی 60 هزار تومان در بازار
واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
مافیای میوه تهران در دست یک خانواده 10 نفری است؛
رونمایی از انگور کیلویی 60 هزار تومان در بازار
موضوع گران بودن میوه در کشور و آمار شگفت انگیز کشف میوه های قاچاق، بحث دیشب گفتگوی ویژه خبری بود. اینطور که پیداست بازار میوه با بی نظمی و بلبشوی بسیاری روبروست.
به گزارش سرویس اقتصادی جام نیوز، برنامه گفتگوی ویژه خبری در شبکه 2 سیما، دیشب به موضوع میوه و بی نظمی در بازار این خوراکی اختصاص داشت. امید قالیباف، مجری اقتصادی شبکه 2 در ابتدای سخنانش گفت: آمار بانک مرکزی می گوید میوه گرانترین چیزی است که در سبد کالایی مصرف می شود. تورم فروردین 1.3 درصد بوده در حالی که تورم میوه های تازه 15.1 درصد و جالیزی 24 درصد بوده. او از حسن پور مدیرکل میوه وزارت جهاد کشاورزی پرسید: دلیل افزایش قیمت میوه چیست؟
حسن پور گفت: ما در کشور نزدیک به 16 میلیون تن میوه تولید داریم که در مقایسه با جهان می بینیم 2.5 برابر مردم جهان، سرانه تولیدی داریم. تولید سرانه میوه 200 کیلو در سال است ولی در جهان 84 کیلو است. این نشان می دهد از لحاظ تولید به حد کافی هست و نیاز به واردات نداریم. نرخ هندوانه سر مزرعه 500 تا 700 تومان است. ولی وارد بازار ملی می شود 1500 تا 2200 تومان. آیا این اختلاف مربوط به بخش کشاورزی است؟ هزینه های حمل و نقل و واسطه ها نقش عمده ای دارند. بخش کشاورزی تولید به اندازه کافی دارد و قیمت عرضه کشاورز نسبتا پایین است.
عامل گرانی را همه بلدیم اما....
قالیباف دوباره پرسید: دلایل گرانی چیست؟
حسن پور جواب داد: عوامل این گرانی یکی حمل و نقل، یکی واسطه های متعدد و یکی این است که محصول باید در میادین میوه و تره بار عرضه شود که با قیمت مغازه ها متفاوت است. نظارت باید بیشتر شود و محصولی که به دست مردم می رسد باید ارزانتر باشد.
عنایت الله بیابانی، رئیس اتحادیه باغداران نیز در استودیو خبر حضور داشت و علت گرانی را اینطور توضیح داد: عدم مدیریت در توزیع و مسایلی نظیر برنامه ریزی هایی برای اکثریت مردم شده، باعث گرانی و سخت شدن کارها است. توزیع شهرداری با بیرون 30 درصد اختلاف دارد این نشان می دهد شهر قابل مدیریت است با مسئولیت شهرداری تهران.
قالیباف پرسید: مسئولیت نظارت بر بازار میوه با کیست؟
بیابانی گفت: با سازمان حمایت از مصرف کننده و تولید کنندگان است. سازمانهای نظارتی دیگر نیز دخیل هستند. نمی خواهیم تولیدکنندگان را زیر سئوال ببریم. وزارت جهاد را نباید زیر سئوال برد. این وزارت توان خود را برای تولید گذاشته.
مجری پرسید: مگر تنظیم بازار با وزارت جهاد نیست؟
بیابانی گفت: نه نیست.
تعزیرات در مقابل گرانی چه می کند؟
امید شهرآبادی رئیس گشت تعزیرات تهران به صورت تلفنی در این برنامه حاضر شد و به این سئوال که چرا میوه گران عرضه می شود؟ جواب داد: اولا با بخشی از صحبت دوستان مخالفیم. تعزیرات مرجع ناظر نیست. ما چون در محل حضور داریم، همکاری داریم، ولی مرجع ناظر نیستیم. ما مرجع رسیدگی کننده هستیم. ما در قیمت گذاری نقشی نداریم. ما به عنوان بدنه مردم "مبتلا به" این گرانی هستیم. ما مرجع گرانی نیستیم، ما مرجع رسیدگی به گرانفروشی هستیم.
قالیباف پرسید: پس چه کسی باید نظارت کند؟
شهرآبادی گفت: سازمان حمایت، سازمان صنعت و معدن و تجارت، ناظر و بازرسی هستند و اگر تخلفی را تشخیص دهند، به ما اعلام می کنند و ما رسیدگی به تخلفات می کنیم.
مافیای خاندان میوه فروش
قالیباف گفت: آقای بیابانی، شما در صحبتهای تلفنی امروز خود به من گفتید 5400 میوه فروشی در تهران از یک خانواده 10 نفره میوه می خرند. این باند و مافیا است؟
بیابانی به جای جواب دادن گفت: ما سالهاست نتوانستیم مشکل میوه را حل کنیم. ما میوه به اندازه کافی تولید می کنیم. علت این که نتوانستیم قاعده بگذاریم؛ عدم نظارت است. وقتی می بینیم انگور شیری را کیلویی 60 هزار تومان می فروشند، این قابل رسیدگی است و باید این سئوال بپرسند که این انگور که روی تابلو زده اید 60 هزر تومان، از کجا آمده؟
قالیباف باز پرسید: این خانواده 10 نفره شناسایی شده اند؟
بیابانی باز هم به جای جواب داده طفره رفت و گفت: زنجیره تحویل میوه به علت تمرکز در میدان مادر، دست گروه خاصی هستند.
قالیباف باز هم سوالش را تکرار کرد: انحصار بازار توزیع میوه دست کیست؟
بیابانی گفت: اینها میوه فروشهای زیادی را در اطراف و داخل شهر دارند که موظفند با ضمانت نامه هایی که از اینها گرفته شده، از اینها جنس بخرند. اگر کسی خارج از تعهدش عمل کند، سفته هایش به اجرا می رود. گیلاس وارد میدان می شود یک قیمت دارد و 6 بار فکتور می شود و بعد از میدان میوه بیرون می آید.
مجری، رئیس گشت تعزیرات را مخاطب قرار داد و پرسید: چنین اتفاقاتی که آقای دکتر بیابانی گفتند، درباره باند رانت در توزیع میوه است. چرا برخورد نمی کنید؟
شهرآبادی به صراحت گفت که تعزیرات نمی تواند با باندهای مافیایی توزیع میوه مقابله کند: ما مرجع رسیگی کننده هستیم و با افراد و باندها کار نداریم. برخی متولی تعیین قیمتند. ممکن است میوه ای با قیمت تعیین شده مثلا گیلاس 10 هزار تومان باشد. فرضا ما هم فکر کنیم این گران است ولی وقتی ما می توانیم وارد شوید که بفروشند 10 هزار .و یک تومان. ما مرجع قیمت گذاری نیستیم.
مجری که انگار از پاسخ دادن این مسئول تعزیرات ناامید شده بود، گفت: بار اول نیست وقتی می گذاریم یک جا را زیر ذره بین، متوجه می شوید نهادهای مسئول، مسئولیت را به دیگری پاس می دهند. او سئوالش را اینطور پرسید: سیگنال غلط بازار به محصولات کشاورزی، و قاچاق میوه به همراه رانتی که صحبت شد، آیا وزارت جهاد کشاورزی مسئولیتی در قبال این مسایل و قیمت گذاری میوه دارد؟
حسن پور گفت: بحث واردات را فرمودید، باید بگویم واردات میوه ممنوع است به جز میوه هایی که مجوز دارد. مثلا موز اجازه دارد بیاید ولی پرتقال اجازه واردات ندارد. ما به دلیل اینکه 4 تا 4.5 میلیون تن مرکبات در سال تولید می کنیم یعنی سرانه 50 کیلویی تولید مرکبات داریم و حدود 4 برابر جهان است اجازه نمی دهیم. آیا لازم است واردات داشته باشیم؟ در شرایط خشکسالی هستیم و طغیان آفت می تواند باغها را تحت تاثیر قرار دهد، آیا باید اجازه واردات بدهیم؟ ما در وزارت کشاورزی به تولید پایدار فکر می کنیم. ما باید تولید کشور را برای چند سال آینده تضمین کنیم. همراه این محموله ها، یک مگس وارد کردیم که این توانست خیلی از باغات ما را تحت تاثیر قرار دهد. باید با واردات غیرمجاز که بدون رفتن به قرنطینه می رود، مبارزه کنیم.
قاچاق سرسام آور میوه
عباس نخعی مدیر کل ستاد مبارزه با قاچاق کالاهای هدف نیز به صورت تلفنی وارد برنامه شد و به این سئوال جواب داد: در میوه، با قاچاق سازمان یافته در کشور مواجهیم. وظیفه شما چیست؟
نخعی گفت: سیاستگذاری، برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق با ستاد است و وزرارت جهاد کشاورزی نیز عضو این ستاد است. در این موضوع 3 بحث داریم، یکی مرکبات که به آن اشاره شد دو میوه های گرمسیری و سه نیز، سایر میوه هاست.
همه ساله از 30 بهمن تا 31 اردیبهشت سال آینده، واردات میوه با 75 درصد تعرفه، آزاد است. وزارت جهاد کشاورزی مسئولیت داشته برای تنظیم بازار و وقتی گفته تولید به اندازه کافی است، واردات قطع می شود. در تنظیم میوه شب عید سال 93 در برخی استانها از جمله غرب کشور دچار مشکل شدیم و مجوز واردات بخش کوچکی صادر شد ولی این مجوز رعایت نشد.
مجری گفت: مسئله در هفته پیش اتفاق افتاد که چندین کانتینر میوه وارد شد؟
نخعی گفت: این مجوزی که داده شد برای 1000 تن واردات میوه بود که تبدیل شد به واردات بخش عظیمی که حدود 250 کانتینتر وارد شد و دو هفته قبل، به موقع از سوی سازمان حفظ نباتات، متوقف شد.
وزارت جهاد کشاورزی مجوز واردات میوه داده یا نه؟
مجری پرسید: این مجوز را وزارت جهاد صادر کرده؟
نخعی گفت: بله!
حسن پور، بلافاصله تکذیب کرد: ما هیچ مجوزی برای واردات پرتقال در کشور ندادیم. در کشور اگر پرتقال وارد کنیم، آفت وارد می شود و در کشور این آفات باقی می ماند.
مجری از نخعی پرسید: وزارت جهاد کشاورزی می گوید مجوز ندادند؟
نخعی گفت: پرتقال ازسمت جنوب قاچاقش ادامه داشت. این نیاز شب عید ادامه داشت و کشفیات ما برای اولین بار 20 برابر سال 92 بوده و 335 هزار کیلو پرتقال و 657 هزار کیلو نارنگی و 55 هزار کیلو لیمو ترش کشف کردیم. عدم تامین اقلام شب عید، شکاف بین عرضه و تقاضا، موجب افزایش قیمت شد و باعث قاچاق شد. تمام این کشفیات در 2 ماهه پایانی سال گذشته و اردیبهشت و خرداد امسال بوده. امروز در البرز از دو سردخانه و میدان میوه، مقادیر زیادی پرتقال مصری، انگور، گلابی و لیموترش و در شیراز بیش از 64 هزار کیلو میوه قاچاق ظرف دو روز گذشته کشف شد.
بیابانی گفت: برخی مقاطع واردات، ورود به صورت "پیله وری" است. مانند کرمانشاه که 40 کیلومتر بیشتر مجوز توزیع نداشتند. این آمار و اطلاعات آقای نخعی، قاچاق نیست. این مجوز دارد و باید دید چه کسی مجوز داده. مرکبات که قابل قرنطینه پس از ورود نیست. قرنطینه باید در کشور مبدا باشد.
حسن پور، نماینده وزارت جهاد کشاورزی در جواب گفت: در قانون پنجم برنامه توسعه که تا آخر 94 معتبر است در ماده 45، بند 2، می گوید هر گونه واردات محصولات محصولات کشاورزی باید با مجوز جهاد کشاورزی باشد. چرا؟ چون باید قرنطینه نباتی نظارت داشته باشد و محموله بررسی و گواهی قرنطینه بررسی شود.
نخعی، مسئول ستاد مبارزه با قاچاق گفت: شما مجوزی که از پیله وری سمت غرب کشور صادر کردید!
حسن پور باز هم تکذیب کرد: ما که چنین مجوزی صار نکردیم. من به عنوان مدیر کل وزارت جهاد کشاورزی می گویم مجوز نداده ایم.
نخعی گفت: من شماره مجوز را دارم، چرا بدون قانون، وارد کرده اید؟ باید به صورت قانونی از یک بهمن با تعرفه 75 درصد وارد می شد، باید نظارت بر توزین آنها می شد. این که می گویند پیله وری این یعنی اینکه قرنطینه نمی خواهد. اصل خطا در این است. در واردات میوه، حد مجاز رعایت نشد. هر ماه هم از جنوب قاچاق داریم و به صورت استفاده از اسناد جعلی به استانهای میانی کشور حمل شد. حدود 1300 تن در 2 ماه اخیر کشف کردیم که عدم تنظیم بازار باعث این وضعیت شده.
مجری وارد شد و گفت: من نمی دانم چه بگویم. شما می گویید میوه به اندازه کافی تولید می شود؟
حسن پور گفت: آمار سازمان خوار و بار جهانی را داریم. سرانه تولید ما 200 کیلو است.
بیابانی گفت: عدم آمار درست را باید دید. عدم برنامه ریزی و نظارت درست باعث شد تولید کننده ارزان بفروشد، مصرف کننده گران بخورد.
مجری پرسید: چه کسی باید این وضعیت را درست کند؟
بیابانی گفت: سازمانهای نظارتی باید وارد شوند.
مردم چه کنند؟
مجری پرسید: الان که تعزیرات این می گوید من مسئولیت نظارتی ندارم. پس مردم چه کنند؟
بیابانی گفت: قاچاق را باید زیرمیز قایم کرد. ولی چرا این میوه ها را در عیان می فروشند؟ باید یقه میوه فروش را گرفت انگور کیلویی 60 هزار تومان را از کجا آوردی؟
مجری گفت: مسئولان درد دل می کنند و چرا اقدام نمی کنند؟
حسن پور جواب داد: از کجا بدانیم مصرف سم در این محصولات وارداتی چقدر است؟ وزارت بهداشت نیز نمی تواند نظارت کند. پیشنهاد می کنم ملت، سراغ میوه های فصل تولید شده در ایران بروند. میوه های ما در جهان بی نظیر است.
مجری باز گفت: این که جواب نشد، بازار شفاف نیست، قیمتها سالم نیست. واسطه ها هستند، ولی این رفع مسئولیت نمی کند از شما؟
حسن پور گفت: وظیفه من در جهاد کشاورزی تولید کافی در کشور است که تولید 4 برابر سرانه جهانی انجام شده.
بیابانی گفت: ما حق نداریم بگوییم مردم نخورند. تولید باید به قیمت ارزان دست مردم برسد.سر جالیز، هندوانه را می خرند 300 تومان ولی ما باید بخریم 2300 تومان. باید راه دستیابی مردم را به میوه ارزان فراهم کنیم. شهرداری باید به حد گسترده این دسترسی ها را ایجاد کند.
مجری گلایه کرد: مطمئنم از سازمان میادین، سازمان حمایت، سازمان بازرسی هم بودند، همه به هم می گفتند مسئولیت با دیگری است!
بیابانی گفت: ما تولید کننده ایم، آمر غلط است، سیاستها اشتباه است. عوامل گرانی ساده است، منتهی باید این عزم شناسایی شده را رفع کنیم.
قالیباف نیز میزگرد را اینطور جمع بندی کرد: وزارت جهاد کشاورزی می گوید میوه به اندازه کافی تولید می شود. نهادهای ناظر پاسخگو نیستند و دسترسی مردم به میوه ارزان هم مقدور نیست. امیدواریم در بازار میوه دیگر شاهد این اتفاقات نباشیم!/خبرآنلاین/110
۲۸/۰۳/۱۳۹۴ - ۱۷:۲۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 134]
صفحات پیشنهادی
رونمایی از انگور کیلویی 60 هزار تومان در بازار/ مافیای میوه تهران در دست یک خانواده 10 نفری است
رونمایی از انگور کیلویی 60 هزار تومان در بازار مافیای میوه تهران در دست یک خانواده 10 نفری است اقتصاد > کشاورزی - موضوع گران بودن میوه در کشور و آمار شگفت انگیز کشف میوه های قاچاق بحث دیشب گفتگوی ویژه خبری بود اینطور که پیداست بازار میوه با بی نظمی و بلبشوی بسیاریقیمت آجیل در بازار/ مغز گردو کیلویی 48 هزار تومان + جدول
بازار خرید قیمت آجیل در بازار مغز گردو کیلویی 48 هزار تومان جدول قیمت هر کیلوگرم فندق با پوست 36 هزار تومان است به گزارش جام نیوز گزارش میدانی از قیمت اجیل در سطح شهر خبر می دهد بر اساس این گزارش قیمت مغزها به ازای هر کیلوگرم به شرح جدول زیر است باشگاه 110 ۱۳ ۰۳ ۱رونمایی از انگور کیلویی ۶۰ هزار تومان در بازار |اخبار ایران و جهان
رونمایی از انگور کیلویی ۶۰ هزار تومان در بازار ما سالهاست نتوانستیم مشکل میوه را حل کنیم ما میوه به اندازه کافی تولید می کنیم علت این که نتوانستیم قاعده بگذاریم عدم نظارت است وقتی می بینیم انگور شیری را کیلویی 60 هزار تومان می فروشند این قابل رسیدگی است کد خبر ۵۰۹۹۶۳ تاریخمیوههای وارداتی رکورددار گرانی / انگور شیلی کیلویی 33 هزار تومان
باشگاه خبرنگاران بررسی میکند میوههای وارداتی رکورددار گرانی انگور شیلی کیلویی 33 هزار تومان میوههای وارداتی در حالی در سبد مصرفی خانوارها میهمان شدهاند که از قیمت بالا برخوردار هستند و متقاضی چندانی برای خرید ندارند به گزارش خبرنگار حوزه کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگارقیمت گوشت و مرغ در ماه رمضان اعلام شد/ مرغ منجمد کیلویی ۵ هزار و ۱۰۰ تومان
قیمت گوشت و مرغ در ماه رمضان اعلام شد مرغ منجمد کیلویی ۵ هزار و ۱۰۰ تومان رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران گفت مرغ منجمد با قیمت هر کیلو 5100 تومان عرضه می شود و گوشت قرمز منجمد نیز با قیمت مصوب برای گوشت ران هر کیلو 21 هزار و 200 تومان سردست هر کیلو 21 هزار تومان و قیمت هقیمت منطقی مرغ کیلویی 7 هزار تومان است / ضرر تولیدکنندگان در پی کاهش قیمت
رئیس اتحادیه فروشندگان پرنده و ماهی قیمت منطقی مرغ کیلویی 7 هزار تومان است ضرر تولیدکنندگان در پی کاهش قیمت رئیس اتحادیه فروشندگان پرنده و ماهی با اشاره به اینکه هماکنون هر کیلو مرغ 6 هزار و 600 تومان در واحدهای صنفی عرضه میشود گفت طبق نظر وزارت جهاد کشاورزی و اتحادیه مرغدگوشت مرغ وارد بازار ماه مبارک رمضان شد / مرغ کیلویی 7000 تومان
خرید مواد غذایی گوشت مرغ وارد بازار ماه مبارک رمضان شد مرغ کیلویی 7000 تومان قیمت مصوب مرغ طبق نظر وزارت جهاد کشاورزی کیلویی 7000 تومان است به گزارش حوزه نبض بازار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان رییس اتحادیه فروشندگان پرنده و ماهی از آغاز فروش فوقالعاده مرغ تازه برفارس گزارش میدهد حال و هوای پاییزی بازار خودرو در روزهای پایانی بهار/کاهش ۲۰۰ تا ۵۰۰ هزار تومانی قیمت داخلیه
فارس گزارش میدهدحال و هوای پاییزی بازار خودرو در روزهای پایانی بهار کاهش ۲۰۰ تا ۵۰۰ هزار تومانی قیمت داخلیهارکود موجود در بازار خودرو و بیرغبتی مشتریان به خرید در روزهای پایانی بهار حال و هوای پاییزی به این بازار داده و همین مسئله باعث کاهش قیمت برخی خودروهای داخلی و خارجی شدگردو درجه یک کیلویی ۷۰ هزار تومان شد
گردو درجه یک کیلویی ۷۰ هزار تومان شد شناسهٔ خبر 2772053 - سهشنبه ۱۹ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۸ ۴۱ اخبار کوتاه > اقتصاد مصطفی احمدی رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار گفت گردو انواع و کیفیت مختلفی دارد به طوری هر کیلوگرم گردوی ایرانی ریز و شکسته 34 تا 35 هزار تومان و بهترین نوع این محصول 70 هقیمت زولبیا ۹۶۰۰تومان اعلام شد/ حلیم معجون کیلویی ۱۰ هزار تومان
برای ماه مبارک رمضان قیمت زولبیا ۹۶۰۰تومان اعلام شد حلیم معجون کیلویی ۱۰ هزار تومان شناسهٔ خبر 2774219 - چهارشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۹ ۲۱ اقتصاد > بازار مسئولان اتاق اصناف ایران با تعیین قیمت ۹۶۰۰ تومانی برای هر کیلوگرم زولبیا و بامیه درجه یک و ۱۰هزار تومانی برای هر کیلوگرم حاسکناس ۱۰ هزار تومانی تقلبی در بازار وجود ندارد
اسکناس ۱۰ هزار تومانی تقلبی در بازار وجود ندارد رئیس کل بانک مرکزی با رد خبر برخی رسانه ها در خصوص اسکناس ۱۰ هزار تومانی تقلبی در بازار تاکید کرد این خبر به هیچ وجه صحت ندارد و شایعه است سیف گفت بانک مرکزی درباره این موضوعات به شدت حساس است و جلوی چنین اتفاقاتی را می گیرد بهزولبیا و بامیه کیلویی 10 هزار تومان
رییس اتحادیه قنادان خبر داد زولبیا و بامیه کیلویی 10 هزار تومان رییس اتحادیه قنادان گفت تا این لحظه قیمت قطعی زولبیا و بامیه از سوی ستاد تنظیم بازار اعلام نشده است اما پیشبینی میشود قیمت 10 هزار تومان مصوب شود به گزارش جام نیوز علی بهرهمند با بیان اینکه قیمت زولبیا وسیف: اسکناس 10 هزار تومانی تقلبی در بازار وجود ندارد
سیف اسکناس 10 هزار تومانی تقلبی در بازار وجود ندارد رئیس کل بانک مرکزی با رد خبر برخی رسانههای درباره وجود اسکناس 10 هزار تومانی تقلبی در بازار گفت این خبر به هیچ وجه صحت ندارد و شایعه است به گزارش باشگاه خبرنگاران ولی الله سیف افزود در این زمینه گزارش نداشتیم و این شایعهاسکناس 10 هزار تومانی تقلبی در بازار وجود ندارد
رئيس کل بانک مرکزی اسکناس 10 هزار تومانی تقلبی در بازار وجود ندارد رئیس کل بانک مرکزی با رد خبر برخی رسانههای درباره وجود اسکناس 10 هزار تومانی تقلبی در بازار گفت این خبر به هیچ وجه صحت ندارد و شایعه است به گزارش جام نیوز ولی الله سیف افزود در این زمینه گزارش نداشتیم و اینورود آلبالو و گیلاس به میادین میوه و تره بار/ آلبالو کیلویی 4 هزار و 700 تومان
بازار خرید ورود آلبالو و گیلاس به میادین میوه و تره بار آلبالو کیلویی 4 هزار و 700 تومان قیمت هر کیلوگرم انگور یاقوتی درجه یک 6 هزار و 200 تومان است به گزارش خبرنگار بازار باشگاه خبرنگاران میوههای نوبرانه مانندآلبالو گیلاس وانگور یاقوتی وارد میادین میوه و تره بار شدند بر اینصادرات زعفران مختل شد/ زعفران ۶ میلیون و ۳۰۰ هزار تومانی در بازار
در گفتگو با مهر عنوان شد صادرات زعفران مختل شد زعفران ۶ میلیون و ۳۰۰ هزار تومانی در بازار شناسهٔ خبر 2770646 - دوشنبه ۱۸ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۲ ۵۵ اقتصاد > کشاورزی و دامداری نایب رئیس شورای ملی زعفران از افزایش مجدد قیمت این محصول در بازار خبر داد و گفت روند صادرات و توزیع داخلیحرکت پیکان دلار و طلا صعودی شد/ قیمت سکه در بازار 916 هزار تومان
حرکت پیکان دلار و طلا صعودی شد قیمت سکه در بازار 916 هزار تومان اقتصاد > بازار مالی - آخرین تحولات بازار طلا و ارز از افزایش نرخ دلار و طلا و عدم تغییر قیمت سکه حکایت دارد قیمت دلار و طلا امروز در بازار تهران افزایش پیدا کرد به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین امروز در-
اقتصادی
پربازدیدترینها